Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ma ide James preko sad ce da se raspuca , valjda cekam ga za neku sicu 
- Titova-Juga
- Kontakt:
Strux je napisao/la:samo nek Wadea jos boli glOOva. xD
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
S klupe nece sigurno hahaha :SSanchez_8 je napisao/la:Ma ide James preko sad ce da se raspuca , valjda cekam ga za neku sicu
edit: koja zivotinja! Trpaaaj Jamees!
Zadnja izmjena: Strux, dana/u 19 apr 2011, 01:59, ukupno mijenjano 1 put.
- Just do it
- Kontakt:
????Just do it je napisao/la:zanima me jel ovo u eurima il u markama ?????
Pa ako pise EUR nije u karanfilima.Just do it je napisao/la:????Just do it je napisao/la:zanima me jel ovo u eurima il u markama ?????
- Just do it
- Kontakt:
jesi duhovit pravoStrux je napisao/la:Pa ako pise EUR nije u karanfilima.Just do it je napisao/la:????Just do it je napisao/la:zanima me jel ovo u eurima il u markama ?????
Strux je napisao/la:S klupe nece sigurno hahaha :SSanchez_8 je napisao/la:Ma ide James preko sad ce da se raspuca , valjda cekam ga za neku sicu
edit: koja zivotinja! Trpaaaj Jamees!Imam njega i miami u hendikepu. Idemooo
Imam i ja to na jednom
na drugom ovaj bejzbol nekakav i bosha
razumje li se neko u ovaj bejzbol gube 0-3 nakon ovog prvog ininga ko se tako kaze , kakve su mi tu sanse
A ne mora to nista znaciti, 1 home run moze biti od 1-4 poena zavisi koliko je baza puno tako da... =)Sanchez_8 je napisao/la:Strux je napisao/la:S klupe nece sigurno hahaha :SSanchez_8 je napisao/la:Ma ide James preko sad ce da se raspuca , valjda cekam ga za neku sicu
Imam i ja to na jednom
razumje li se neko u ovaj bejzbol gube 0-3 nakon ovog prvog ininga ko se tako kaze , kakve su mi tu sanse
- legenda reala
- Kontakt:
ma ne razumijem se ,ali ti garantujem da to nema nikakve veze ,u mene neku veče gubili 5:0 nakon tog prvog ininga ,a na kraju dobili 6:5 tako daSanchez_8 je napisao/la:Strux je napisao/la:S klupe nece sigurno hahaha :SSanchez_8 je napisao/la:Ma ide James preko sad ce da se raspuca , valjda cekam ga za neku sicu
Imam i ja to na jednom
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Evo 1-3
nikad mi se ovo nije desilo da sam do ovih doba dogurao sa 4 "ziva" listica
Sretno! Ja danas nesto sitno ubirao na premieru, nakon sinocnjek pada na lejkersima za stoju nisam ni igrao nista konkretno. Imam sad od ovog bonusa listic pa et vidjet cemo, ova 2 idu dobro, ako prodju ostanu rose over i granger under. =)Sanchez_8 je napisao/la:Evo 1-3
to ti je lutrija manja veca... kvota nista ne znaciSanchez_8 je napisao/la:Evo 1-3
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- legenda reala
- Kontakt:
Dobre su šanse da sva troica ovih Miamia (James ,Bosh,Wade) odu over ,ja mislim da hoće 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mozete pogledati covers . com. Tu imaju nekakve analize, postotci ovo ono... Nije lutrija, samo treba znat te sastave ko baca kako sta... Kod njih to, kad igraju po 3 zaredom, 1 noc (bubam) 10-0 pa sutradan izgube... Treba to temeljnije ispitatinick je napisao/la:to ti je lutrija manja veca... kvota nista ne znaciSanchez_8 je napisao/la:Evo 1-3
nikad mi se ovo nije desilo da sam do ovih doba dogurao sa 4 "ziva" listicaako ima kakvih amera nek nam objasni ko su favoriti...
Ma i ja juce uplatio cenera u premijeru i odem na spavanje sa markom na racunu , probudim se sa 7 marakaStrux je napisao/la:Sretno! Ja danas nesto sitno ubirao na premieru, nakon sinocnjek pada na lejkersima za stoju nisam ni igrao nista konkretno. Imam sad od ovog bonusa listic pa et vidjet cemo, ova 2 idu dobro, ako prodju ostanu rose over i granger under. =)Sanchez_8 je napisao/la:Evo 1-3
- Citizen-X
- Kontakt:
jest mi krivo sto ne odigra boston na lajvu mi... znam da ide 1 za 1 u plejofu al eto duduk opet niš - jos kontam ma mog'o bi odmah i 1 cetvrtinu i evo sad 0:2 za boston... bem ti mozak pileci... nek sam ja natreh'o na filadelfiju

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
James jos 2, a hendikep mislim da sam pogodio, nece u zadnjoj ispustit 13 poena, valjda 
LeBron još 2. A mislim da će ovu četvrtinu presjediti na klupi.
Daj bože da uopšte zaigra u 4/4 
Ma dat ce jos 2 da hebe jez jeza... Wade kuka, vugla otekla.Begonja je napisao/la:LeBron još 2. A mislim da će ovu četvrtinu presjediti na klupi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.