Pantelija je napisao/la: ↑26 jul 2025, 14:17
NazorUso je napisao/la: ↑26 jul 2025, 14:13
Pantelija je napisao/la: ↑26 jul 2025, 14:10
Valjda znas da vezni i stoper i bek nije isto
Bar toliko jbt
Pa ti si pisao da Jatta zauzima bezze mjesto na pripremama Alajmovicu...
Sta pricas ti?
Ja spomenuo alajmovica nisam. Ovdje sam direktno mislio na
Talhu ako vec hoces ime, jer sam ga gledao i u u17 i u19 i u Celiku i mislio sam da zasluzuje vise prilike da pokaze kvalitet koji ima..
Ps. Za Alajmovića i sad tvrdim da je kvalitetom mogao biti s prvim timom. O licnom odlukama o odlasku, promjeni kluba i sredini ne zelim, nije moje vec atvar igrac rositelj menager.
Tu je dosao ovaj iz zvijezde09 koji je placen poprilicno i interesuje me da li ce opravdati novac koji je sat za njega.
Kao sto neko kaze ovde se razapinje ko god kaze svoje misljenje, normalno je da cemo mi nebitno jel to pantelija jesamli toja vanja avnoj nebitno, nismo mi Murinji niti onaj hrvat Bara il vec ko a i oni imaju direktni fula minimum 50% a jos 25% indirektno gdje igrac se povrijedi pa se nijad nevrati il nesto bude u fameli (mehmedovic) itd itd.
Takodje moze bilo ko od nas pricat ovaj je trebo dobit sansu da je dobio bila bi mu karijera bolja ili da ga nisu sagorjeli da su ga posudili pa vratili bio bi bolji ovo ono. NEMOGUCE JE da od 200 akademaca koji su propali zavrsili karijeru ili igraju u drugoj ligi nijedan nije uspio okolnim putem uspjet. Recimo kao sto je uspio Zukanovic donekle kapic. 200 i vise djece niko nije mogo uspjet a oni koji su kolko tolko uspjeli su upravo ti momci kojima je klub dao sansu kroz minute kod bas pozajmice itd itd, naravno ima i fula i tu al daleko daleko manje 100 na 1.
Ako je ko sluso onog mekica, prije nego sto smo ga mi podpisali on je igro za vratnik il nesto tako i bio najbolji igrac te ekipe i muzurovic je tad bio direktor naseg kluba zovno tog trenera vratnika i rekao mu ostavi mekica na klupi da vidimo kakvog je karaktera hocel se ljutit kakav ce mu bit odgovor kad bude sjedio na klupi.
Znaci imas mozda igraca koji je igracki bolji u nekim stvarima od njegove konkurencije, al zato psihicki je kritican (RECIMO SOSIC) covjek jednostavno psihicki je cirkuzant skororo 50% karijere zavrsio radi iste gluposti kod 7 razliciti trenera, i sta sad dalije bolje mozda imat malo slabijeg igraca igracki koji postuje koji se drzi onog sto trener trazi koji dolazi na treninge ruckove i sve nego cirkuzanta koji ce ti dat mozda 3 gola vise i par asistencija od tog al koji ce ti isto tako konstantno koheziju ekipe razjebavat takosje unistit svoim sebcnostina milion polu sansi itd itd.
Kompletan igrac nebitno junior senior mora imat dosta vrsti razliciti kvaliteta mimo sutanja lopte u svoim kategorijama
Naravno malo je igraca kao sto je Ristovski Benko koji znaju igrat koji imaju mogucnosti ponavljanja i naravno takvog igraca bi ija znao skautirat, al haj ti znaj i procjeni parmakovskog kuzmanovica suareza mujkica kapetanovica znaci igraci koji nemaju nista fudbalsko al imaju potencijal al jedino je Mujkic uspio