I ja se zbilja zayebavam

Vene su odraz treninga (ima i do genetike) a Cvijetin se zadao fino nakon križnih ligamenata.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
I ja se zbilja zayebavam
Tješi se ba drug.TheMix je napisao/la: ↑26 jul 2025, 23:13Kad se dogodi sto treba onda mozemo reci da je Pool odradio sve kako treba, a do tada preostaje vam iscekivati i nadati se. Ja samo komentiram trenutnu situaciju gdje je Arsenal unatoc dizelaskom startu odradio transfere dosta dobro, a Liverpool je krenuo jako i jos nije zavrsio sto treba. Takodje je moguce da se nesto i zakomplicira, a priznat ces da su Isak i Guehi must buy ako mislite obraniti naslov.
Pogurance od strane sudaca necete spominjat naravno i ono sto su vama poklonili nama su oduzeli, al neka vam bude da ste se ispisali po ligi.gaston je napisao/la: ↑26 jul 2025, 23:42Tješi se ba drug.TheMix je napisao/la: ↑26 jul 2025, 23:13Kad se dogodi sto treba onda mozemo reci da je Pool odradio sve kako treba, a do tada preostaje vam iscekivati i nadati se. Ja samo komentiram trenutnu situaciju gdje je Arsenal unatoc dizelaskom startu odradio transfere dosta dobro, a Liverpool je krenuo jako i jos nije zavrsio sto treba. Takodje je moguce da se nesto i zakomplicira, a priznat ces da su Isak i Guehi must buy ako mislite obraniti naslov.
Liverpool se ispišao po ligi ukljucujuci Arsenal, bez pojačanja,
a ti treba da mi kažeš nakon najboljeg transfer roka u historiji kluba šta im fali da opet osvoje ligu.![]()
Došo Madueke
![]()
Nakon lanjskog Kjeze ovo je boom i ne treba se čuditi ovolikom hajpu.
Sta je koji ku.rac ofsajd sudaca??
Vrati se 2 sezone unazad, imali smo takvu situaciju, pa smo se kasnije uključili i u borbu za titulu. Čak smo i jedan trofej pokupili. S tim što tad nismo imali postavu ovog kvaliteta.
Ja sam fkt mislio da trolaju
Nemam sumnje da bi Klopo uzeo titulu na oproštaju da je imao sudije na nivou prošle sezone.
Ja i ?
Za tvoju informaciju prošle sezone kad su obojica bili zdravi igrali su zajedno, Gakpo na lijevom krilu, a Diaz u špicu. Izvaljuješ gluposti iz dana u dan, ne možeš Wirtza da preboliš jasno nam je.Saurman je napisao/la: ↑27 jul 2025, 00:59Sad gube igrača iz prvih 11 i na njegovo mjesto će uskočiti Gakpo koji nije taj kvalitet.
Niti je Arsenalov prijelazni rok savrsen, niti je Poolov za sada, a ako se nastavi kupovati onda mozemo o tome pricati.Fuerza je napisao/la: ↑27 jul 2025, 00:43Na šampionsku ekipu dodaš vjerovatno najboljeg lijevog beka u ligi Kerkeza, zatim ekspresno zamijeniš Arnolda Frimpongom, dovedeš najtraženijeg igrača Evrope i napadača za rotaciju u vidu Ekitikea i onda se nađe neko pametan da kaže da Liverpool nije odradio vrhunski posao ovo ljeto. A prelazni rok nije gotov i tek se očekuju odlasci i još po koji dolazak. A najjače što su se ovi iz Arsenala sad javili kad su konačno doveli napadača sa pričom kako imaju savršen prelazni rok, bolji od Liverpoola...
Ali meni lično je drago da je tako, da ne bude u toku sezone nekih priča. Prihvatate ulogu contendera i nosite se sa tim sledeće sezone kao što prethodne niste.