Dobit ćeštabba77 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 18:48Ja te podržavam 100% i slažem se sa svim napisanim pa nek pojedinci misle da to radim zbog neke materijalne koristi.Sazg je napisao/la: ↑26 jul 2025, 18:08Svega sam ja svjestan i sve ste u pravu ali zislite kakvo je yebavanje majke na kantonalnom nivou i to djeci od 16-21 godine i djeca se zainate i nalože. Ne može mi niko pričati o sjebavanju profesionalaca koji igraju za 10-30.000 E. Kralju znam da je teško, ako sam mahnit nisam čorav, vidim sve ali sam ubijeđen da sa onakom igrom kao protiv rumuna i ovakvim rosterom možemo do titule. Prošle godine smo imali utakmica bez udarca u okvir gola. Ja nikad nisam skidao gaće i predavao se unaprijed pa i protiv rumuna 85 % postova je bilo da su jači i da nemamo šanse pa ih ubismo ko Kuduz Bademu.![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Sta kad tii svirne one mega popularne beskontaktne penale ili faulove, da nam.objasnite kako igrat?AVNOJ je napisao/la: ↑26 jul 2025, 18:26Ja bih te podržao i slažem se u svemu što si napisao ali bojim se da ću od pojedinaca biti pogrešno shvačen i da to radim samo zbog neke materijalne koristi.Sazg je napisao/la: ↑26 jul 2025, 18:08Svega sam ja svjestan i sve ste u pravu ali zislite kakvo je yebavanje majke na kantonalnom nivou i to djeci od 16-21 godine i djeca se zainate i nalože. Ne može mi niko pričati o sjebavanju profesionalaca koji igraju za 10-30.000 E. Kralju znam da je teško, ako sam mahnit nisam čorav, vidim sve ali sam ubijeđen da sa onakom igrom kao protiv rumuna i ovakvim rosterom možemo do titule. Prošle godine smo imali utakmica bez udarca u okvir gola. Ja nikad nisam skidao gaće i predavao se unaprijed pa i protiv rumuna 85 % postova je bilo da su jači i da nemamo šanse pa ih ubismo ko Kuduz Bademu.![]()
-
- Kontakt:
Zato Zeka majstor izvede ekipu sa jednim veznim,da bi forumasi sto manje razumijeli.rimljanin90 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 17:56Pun forum strucnjaka a zekic platu uzima...tabba77 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 17:52Naravno da ne bi mogli, zato je tu Jakirova 4-2-3-1 i svi na svojim pozicijama.rimljanin90 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 17:49
Ni jedan od tih igraca osim rahmanovica mozda ne bi mogro igrati u sistemu ovom
Mesar mu rekao taktiku.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 19:02Zato Zeka majstor izvede ekipu sa jednim veznim,da bi forumasi sto manje razumijeli.

Cudo onaj tabba77 nije napisao, da smo trebali vratiti Tatara, priziva ga godinama. Lik je poznat po pisanju tih nebuloza i psovanju.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
kakva bi to ekipa bila da su svi dosli sto ih je ovaj Lucas prizivao haha nedo Bog nikom.
To prizivanje kapitalaca mi je u tvom stilu, psovke takođe. Ne znam samo gdje si našao te moje psovke i prizivanje Tatara. Objavi i ja se odjavljujem s foruma na godinu dana.
Hvala Ramize Begoviću, tose nisam nado.BegovicRamiz je napisao/la: ↑26 jul 2025, 19:07hahahahahaha a jes vala
zato sam ga ja turio na listu gnjavatora
ljepota
sreca pa se ne pita taba nista

Sve koje sam priželjkivao u Sarajevu su bili kvalitetni igraci, sa zavidnim karijerama. Reci jednog, kojeg sam priželjkivao, a koji je los igrac sa lošom igrackom biografijom.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 19:08kakva bi to ekipa bila da su svi dosli sto ih je ovaj Lucas prizivao haha nedo Bog nikom.
Umjesto Ričmonda Boačija mi nekakve Mlinarice dovodimo, guramo Kyeremeha na veznog...Lucas je napisao/la: ↑26 jul 2025, 19:16Sve koje sam priželjkivao u Sarajevu su bili kvalitetni igraci, sa zavidnim karijerama. Reci jednog, kojeg sam priželjkivao, a koji je los igrac sa lošom igrackom biografijom.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 19:08kakva bi to ekipa bila da su svi dosli sto ih je ovaj Lucas prizivao haha nedo Bog nikom.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Pametno i ja sam al nekad otvorim forum bez da se logujem i onda naletim na njegove postove. Nisam jednom abdest izgubio čitajući šta piše.BegovicRamiz je napisao/la: ↑26 jul 2025, 19:07hahahahahaha a jes vala
zato sam ga ja turio na listu gnjavatora
ljepota
sreca pa se ne pita taba nista
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Elezi- Oliveira i ostalo sve isto za revanš!
03.08 Sarajevo-radnik 21h
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma Boaci je i dobar,prizivali su ljudi Mekica i Hirosa, hvala Bogu,nebu,klubu navijacima,Zekicu ili kome vec pa nemamo tu priliku da gledamo te majstore fudbala vec ove trenutne momke.NazorUso je napisao/la: ↑26 jul 2025, 19:21Umjesto Ričmonda Boačija mi nekakve Mlinarice dovodimo, guramo Kyeremeha na veznog...Lucas je napisao/la: ↑26 jul 2025, 19:16Sve koje sam priželjkivao u Sarajevu su bili kvalitetni igraci, sa zavidnim karijerama. Reci jednog, kojeg sam priželjkivao, a koji je los igrac sa lošom igrackom biografijom.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 19:08kakva bi to ekipa bila da su svi dosli sto ih je ovaj Lucas prizivao haha nedo Bog nikom.
-
- Kontakt:
Logično kad nije ni bio na pripremama s Bochumom. Nadoće on do Trnave inšalah.
-
- Kontakt:
Mi smo prespremni, sta vam je. Gledao sam sad ovaj antifudbal Veleza i Sloge, oci krvare, a kod Veleza jedno 5 igraca ne moze da hoda od povreda.
-
- Kontakt:
Ma jesmo , ali bit će utakmica gdje cemo i mi kilavo izgledati.Hordas1990 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 20:06Mi smo prespremni, sta vam je. Gledao sam sad ovaj antifudbal Veleza i Sloge, oci krvare, a kod Veleza jedno 5 igraca ne moze da hoda od povreda.
Ovo u četvrtak je bila euforija 22 000 nosi to , vidjet ćemo i nas kakva će biti trka u Prijedoru ,Posušju pred par stotina ljudi , pa valjanje protivnika ,sudija sjecka itd .