Zeničani su debilniji nego što sam mislio.JackW je napisao/la: ↑26 jul 2025, 00:21Prosuo asfalt po selendrama, zbog toga nikad neće izgubiti izbore. Njegovi simpatizeri nisu stanju prostu rečenicu sklopiti.avenija je napisao/la: ↑25 jul 2025, 23:52Ono kad imas transfer blama zbog drugog. Nismo mi ovakvi, on je migrant u Zenicu, nije zeničanin. Majku j... samo Bingo ima dva velika trgovačka centra, Lukovo Polje i Kamberovića polje. Nije to ni bitno nego zamislite telad zeničku kad im je ovo gradonačelnik. Ma sta nismo ovakvi i gori smo. Stoka zenička. Seljak je opasniji od atomske bombe. Covjek od 1995 godine u fotelji, 30 nekretnina, 20 miliona imovine, hidrocentrale, benziske pumpe, carinski terminal, žena dom zdravlja Zenica 13 000 plata, prodali LIDLU zemlju za 5 miliona prije 3 mjeseca i pazi sad ovo svaki mjesec 60 000 KM od iznajmljivanja poslovnih prostora u gradu.
Ovakvi su narodu ogradili SDA. Pa onda kao nezavisni. Telad zenička puše foru. Sve nas pobiti treba kad ti je ovaj vuk sto zavija iz Vakufa gradonačelnik. Covjek se zapalio pijan benzinom, imaju slike sa ove presice ispod stola u papucama i previjen..tačno si mi zicu pogodio da se istresem na nekome...![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Quartararo
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Propali grad i sramota Bosnjaka.Quartararo je napisao/la: ↑26 jul 2025, 01:03Zeničani su debilniji nego što sam mislio.JackW je napisao/la: ↑26 jul 2025, 00:21Prosuo asfalt po selendrama, zbog toga nikad neće izgubiti izbore. Njegovi simpatizeri nisu stanju prostu rečenicu sklopiti.avenija je napisao/la: ↑25 jul 2025, 23:52Ono kad imas transfer blama zbog drugog. Nismo mi ovakvi, on je migrant u Zenicu, nije zeničanin. Majku j... samo Bingo ima dva velika trgovačka centra, Lukovo Polje i Kamberovića polje. Nije to ni bitno nego zamislite telad zeničku kad im je ovo gradonačelnik. Ma sta nismo ovakvi i gori smo. Stoka zenička. Seljak je opasniji od atomske bombe. Covjek od 1995 godine u fotelji, 30 nekretnina, 20 miliona imovine, hidrocentrale, benziske pumpe, carinski terminal, žena dom zdravlja Zenica 13 000 plata, prodali LIDLU zemlju za 5 miliona prije 3 mjeseca i pazi sad ovo svaki mjesec 60 000 KM od iznajmljivanja poslovnih prostora u gradu.
Ovakvi su narodu ogradili SDA. Pa onda kao nezavisni. Telad zenička puše foru. Sve nas pobiti treba kad ti je ovaj vuk sto zavija iz Vakufa gradonačelnik. Covjek se zapalio pijan benzinom, imaju slike sa ove presice ispod stola u papucama i previjen..tačno si mi zicu pogodio da se istresem na nekome...![]()
Na stranu @Marsal.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Trade Republic, iFG i sve ostale neobanke od sredine jula/početka augusta dodaju i predzadnje zemlje na popis zemalja čijim stanovnicima su usluge omogućene - Kosovo i Moldavija. Da ne zaboravim i Curve isto.
Jedina zemlja čiji stanovnici usluge ne mogu koristiti je BiH, logično. Bio Aircash malo, lihvarski bankarski lobi u FBiH i to ukinuo i sabotira svaki dan, u RS-u sve radi normalno.
Nema većih kriminalaca na kontinentu kompletnom od našeg domaćeg bankarskog sektora, pravi kartel.
Bace udicu narodu jednom godišnje da će ubaciti AP, ko što su je bacili prije cca mjesec dana da će ovo ljeto svim građanima biti dostupan AP i onda šutnja 8-9 mjeseci pa sve u krug. Izgorili daBogda do temelja.
Jedina zemlja čiji stanovnici usluge ne mogu koristiti je BiH, logično. Bio Aircash malo, lihvarski bankarski lobi u FBiH i to ukinuo i sabotira svaki dan, u RS-u sve radi normalno.
Nema većih kriminalaca na kontinentu kompletnom od našeg domaćeg bankarskog sektora, pravi kartel.
Bace udicu narodu jednom godišnje da će ubaciti AP, ko što su je bacili prije cca mjesec dana da će ovo ljeto svim građanima biti dostupan AP i onda šutnja 8-9 mjeseci pa sve u krug. Izgorili daBogda do temelja.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
2025.godina, 21.stTrećina stanovnika Gaze danima nije jela, 90.000 žena i djece treba hitno liječenje
- akisarajevo92
- Kontakt:
s obzirom na broj stanovnika, imam osjecaj da se najbolesnija ubistva najcesce desavaju u CG, svako malo neki pokolj iz banalnih razloga
Don't believe the hype.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ne pamtim toplije jutro života mi
Auto kaze 39 stepeni jbt. Fuj
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Krepo mi air fryer, uz penicilin najbolje otkrice insana nekog, dajte preporuke za novi?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- bavariapivo
- Kontakt:
- bavariapivo
- Kontakt:
Ja ljepote jbte. Kod nas se disat ne moze.