Mislim da je veza nepoznata i Zoranu a ne nama i Rumunima. Klasik naše, duga lopta u prostor Guliju a on će nešto izmislit.bhsport je napisao/la: ↑24 jul 2025, 16:46Sretno komšije, vezu samo izdrzati, preskakati sredinu pa na kontre.
Hvala drug
Mislim da je veza nepoznata i Zoranu a ne nama i Rumunima. Klasik naše, duga lopta u prostor Guliju a on će nešto izmislit.bhsport je napisao/la: ↑24 jul 2025, 16:46Sretno komšije, vezu samo izdrzati, preskakati sredinu pa na kontre.
Pa vasi pojedini navijaci ne misle da ste najveci u drzavi, kako da mi vjerujemojurisicduska je napisao/la: ↑24 jul 2025, 16:46Čisto da ti kažem a da se ne uvrijedis. Besplatni chat GTP se prestao ažurirati nije u Real timeu. Moraš dat koju marku, ako hoćeš ja ću ti uplatiti.
Jedno je ne navijat za Zrinjski i Borac jer ne poštuju himnu i državu. Ali ne dati podršku za Želju,Sarajevo,Velež,Slobodu,Čelik ili bilo koji klub koji postuje državu i s ponosom je predstavlja je već neki poremecaj u glavi.DinGospo21 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 12:05Gledaj ih, svi žele sreću Torpedu hahahah. Vi nit ste navijači oni pravi nit bilo šta. Navijači Željezničara koju Torpedu žele sreću sutra bi kupili njihovu člansku, tako to ide. Naprijed rumuni, da prođete.
Lakse ti je reci da dajes podrsku samo klubovima iz sredina gdje su bosnjaci, muslimani vecina.rishovski je napisao/la: ↑24 jul 2025, 17:17Jedno je ne navijat za Zrinjski i Borac jer ne poštuju himnu i državu. Ali ne dati podršku za Želju,Sarajevo,Velež,Slobodu,Čelik ili bilo koji klub koji postuje državu i s ponosom je predstavlja je već neki poremecaj u glavi.DinGospo21 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 12:05Gledaj ih, svi žele sreću Torpedu hahahah. Vi nit ste navijači oni pravi nit bilo šta. Navijači Željezničara koju Torpedu žele sreću sutra bi kupili njihovu člansku, tako to ide. Naprijed rumuni, da prođete.
Rekao sam da se ne ljutiš lutka moja, lagano. Ja ovdje pokušavam da te uputim, ne znam sto si ljut.Hrammm1921 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 17:06Pa vasi pojedini navijaci ne misle da ste najveci u drzavi, kako da mi vjerujemojurisicduska je napisao/la: ↑24 jul 2025, 16:46Čisto da ti kažem a da se ne uvrijedis. Besplatni chat GTP se prestao ažurirati nije u Real timeu. Moraš dat koju marku, ako hoćeš ja ću ti uplatiti.![]()
Smiri se jufkice , Boga mi ste odma poslije Zelje , sto je opet ok![]()
Himna na košarkaškoj utakmici Bosne i Hercegovine u Zagrebu i Himna Hrvatske u Sarajevu su pokazale koliko je malo potrebno za normalan odnos. Hrvati u Zagrebu su to skontali i vratilo im se u Skenderiji.Dok fašisti iz kamenjara nisu,jer su oni kao pravi Hrvati. Tako da sve po zaslugama.. A ti navijaj za one koji na tribinama psuju Bosnu i zvižde himni i okreću leđa.Vorovus je napisao/la: ↑24 jul 2025, 18:10Lakse ti je reci da dajes podrsku samo klubovima iz sredina gdje su bosnjaci, muslimani vecina.rishovski je napisao/la: ↑24 jul 2025, 17:17Jedno je ne navijat za Zrinjski i Borac jer ne poštuju himnu i državu. Ali ne dati podršku za Želju,Sarajevo,Velež,Slobodu,Čelik ili bilo koji klub koji postuje državu i s ponosom je predstavlja je već neki poremecaj u glavi.DinGospo21 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 12:05Gledaj ih, svi žele sreću Torpedu hahahah. Vi nit ste navijači oni pravi nit bilo šta. Navijači Željezničara koju Torpedu žele sreću sutra bi kupili njihovu člansku, tako to ide. Naprijed rumuni, da prođete.
Kakve himne i gluposti, pojednostavio sam ti.
Poremećaj ti imaš kad ćeš navijati za Torpedo. Vi ne kontate kodeks navijanja, ja dajem ruku u vatru da nijedan delija neće navijati za Partizan, i obrnuto jer je to pravi navijač.rishovski je napisao/la: ↑24 jul 2025, 17:17Jedno je ne navijat za Zrinjski i Borac jer ne poštuju himnu i državu. Ali ne dati podršku za Želju,Sarajevo,Velež,Slobodu,Čelik ili bilo koji klub koji postuje državu i s ponosom je predstavlja je već neki poremecaj u glavi.DinGospo21 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 12:05Gledaj ih, svi žele sreću Torpedu hahahah. Vi nit ste navijači oni pravi nit bilo šta. Navijači Željezničara koju Torpedu žele sreću sutra bi kupili njihovu člansku, tako to ide. Naprijed rumuni, da prođete.
Zato ti je po kodeksu napisat : Naprijed Rumuni.. Ako si neki navijač i ne podržavaš Sarajevo,onda jednostavno ne mariš što Sarajevo igra.. Al ti po kodeksu navijaš za klubove iz Rumunije. Ti bi trebao osjećati ravnodušnost prema utakmici i ne znam sto trosis vrijeme na nevažnu utakmicu.Znači da ipak postoji nešto drugo što te tjera da pišeš takve stvari.Nikakav kodeks..DinGospo21 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 19:05Poremećaj ti imaš kad ćeš navijati za Torpedo. Vi ne kontate kodeks navijanja, ja dajem ruku u vatru da nijedan delija neće navijati za Partizan, i obrnuto jer je to pravi navijač.rishovski je napisao/la: ↑24 jul 2025, 17:17Jedno je ne navijat za Zrinjski i Borac jer ne poštuju himnu i državu. Ali ne dati podršku za Želju,Sarajevo,Velež,Slobodu,Čelik ili bilo koji klub koji postuje državu i s ponosom je predstavlja je već neki poremecaj u glavi.DinGospo21 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 12:05Gledaj ih, svi žele sreću Torpedu hahahah. Vi nit ste navijači oni pravi nit bilo šta. Navijači Željezničara koju Torpedu žele sreću sutra bi kupili njihovu člansku, tako to ide. Naprijed rumuni, da prođete.
Ne znam gdje vi citate, meni fb i novine preplavljene atmosferom i kako se raja skuplja.itatabisine je napisao/la: ↑24 jul 2025, 19:44Ovo je fakat VELIKA SRAMOTA za ovaj portal da evo malo vise od sat vremena do pocetka ni jedne objave o utakmici Sarajeva.
Navijac sam Zelje, ali je ovo fakat sramotno da nema nikakvih objava.
Prije nekoliko godina se vecina navijaca Zelje pobunila i napustila portal iz istih razloga kao sto sam i naveo.
Ne mogu da vjerujem da ima vise teksotva o regionalnim klubovima nego o klubovima kao sto su Zeljo i Sarajevo
Volio bi da mi neko nadje neke od komsijskih portala koji objavljuju na dan utakmice ovoliko tekstova o nasim klubovima.
Sramota
Tema je BH klubovi u evropi a ne srbijanski.
Trenutno korisnika/ca: ultrazonfa i 15 gostiju.