Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ASD
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Saobraćaj je kod nas najveći problem što se tiče sigurnosti.
I broj policajaca to neće ništa poboljšati. TK je puna policajaca.
I broj policajaca to neće ništa poboljšati. TK je puna policajaca.
- JayCatwright
- Kontakt:
Prvo napise kako mozes izvaditi 10.000 KM i mahati njima da ti niko ne priđe i onda kao argument navodi kako je nekome iz ugla policijajca

A jebga jarane uzimas li u obzir da Houston (sa okolinom) ima preko 7 miliona stanovnika, a grad da uzmes s okolinom, znaci negdje Ilidza-Carsija ti je 40 milja, sto je 64 kilometra (i tako uzduz i poprijeko), Sarajevo-Zenica ti je 57 kilometara, zamisli da je sve jedan grad. Najveci grad u USA po kilometrazi (ne racunajuci onaj grad na Aljasci gdje niko ne zivi). 640 milja kvadratnih (uzi dio grada), NYC ti je 470, LA 500. No, bez obzira eto gradjani znaju da ih je drot spreman upucati i opet glume face, znaci budale, kako drugacije objasniti.admin je napisao/la: ↑23 jul 2025, 19:29Imam druga specijalac u mupu. Pred penzijom covjek, ne da nikad nije nekog ubio, vec u cijeloj karijeri nikad nije pucao prema covjeku.
Kaze dodju im instruktori iz amerike i ne mogu vjerovati da je ti sasvim prosjecna karijera u BiH.
Kaze instruktor bas iz Hjustona, kad ga zapadne smjena da ‘prevrce auta’ (to je valjda kad ganjaju kriminalce koji bježe autima, onda zovu onog ko je u smjeni bas za to), redovno po 15-20 auta u smjeni prevrne. Nasi nikad nikog nisu ganjali, niti nekad ima potrebe za time.
Pa eto, ako oni svi lazu, onda je i admin pretjerao.
Mislim da je savršeno jasan dokaz moje tvrdnje i to sto Alem smatra da bi on sam nekog ovjerio kad bi se ukazala potvrda. Kad Skupiš desetak miliona likova koji to misle u jedan grad, svakodnevno sranje je neminovno.
A to sto Jasmin koji je dva puta u životu bio u Sarajevu misli da je Sarajevo opasan grad jer čita o nekim tucama na forumu, to je sasvim drugi par opanaka.
Treba ti mozda veza kad primaju tri inspektora. Kad se raspise konkurs za 100 policajaca, danas bas moras poglup biti da ne upadnes. Bilo gdje u BiH.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 18:37Znam da u RS ne treba nikakva veza, bukvalno primaju skoro svakog ko se prijavi.jasmin10 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 18:32A trebala je i jaka veza. Barem prije, ne znam sad. Top posao za uhljebljenje, državna Plata, benificarni radni staž…JayCatwright je napisao/la: ↑23 jul 2025, 18:29Ne znam kako je u USA, ali pouzdano znam da kod nas ima bruku drotova koji su prije tog posla bili mrtvi klošari
Druga je prica bila prije 15 godina kad se na konkurs javi 2000 ljudi.
Ja samo znam, vezano za policiju i generalno službe, svi znaju svoja prava a niko obaveze to jest dužnosti. Mislim na narod.
A to za platu, pa eto, državni hoće da štrajkuju.
A to za platu, pa eto, državni hoće da štrajkuju.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Sta su uradili od pionirske doline, pola onih životinja jedva na zivotu
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa kod nas policajci ne dodju u te situacije jer se izmicu.
Da imaju doktrinu kao USA policija, bila bi i ovdje svaki dan rafalna paljba.
U Gradaccu onaj dan kada je bila pucnjava policija se skrivala. Jednostavno ovdje niko ne voli svoj posao i sve se radi zbog para. Doktori su doktori zbog para, policajci su sada policajci zbog para. U RS policajac ima 1000 KM vise od fakultetski obrazovanih osoba.
Da imaju doktrinu kao USA policija, bila bi i ovdje svaki dan rafalna paljba.
U Gradaccu onaj dan kada je bila pucnjava policija se skrivala. Jednostavno ovdje niko ne voli svoj posao i sve se radi zbog para. Doktori su doktori zbog para, policajci su sada policajci zbog para. U RS policajac ima 1000 KM vise od fakultetski obrazovanih osoba.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Za koju drzavu ? Ovaj pizdun se samo jos nije raspitivao za vizu MadagaskaraVivaLaStella je napisao/la: ↑23 jul 2025, 18:37ja sam onaj kojem si se javljao u pp za savjete oko ambasade i vizajasmin10 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 18:25Iskreno nemam pojma ko si sad ti. Kakav serijat ti spominješ ?VivaLaStella je napisao/la: ↑23 jul 2025, 18:18Skoro si na neku sličnu temu pisao "lijepi šerijat", a sad cmizdriš što je nekom umišljenom degenu policajac opalio šamar. Haj što si dežurni e-gazija i generalno najveći licemjer na ovom forumu.. ali što si tolika vagina, hljeb te onaj mrtvi yebo?
I smiri se degenu, niko s tobom ne vodi nikakvu diskusiju.debilu
btw. ne znam odakle ti ideja da možeš praviti zatvorene diskusije na ovoj temi

Stone hands👊
Mogu se oni vratiti, njima struja ne poskupljuje

Pereira je napisao/la: ↑23 jul 2025, 21:18Za koju drzavu ? Ovaj pizdun se samo jos nije raspitivao za vizu MadagaskaraVivaLaStella je napisao/la: ↑23 jul 2025, 18:37ja sam onaj kojem si se javljao u pp za savjete oko ambasade i vizadebilu
btw. ne znam odakle ti ideja da možeš praviti zatvorene diskusije na ovoj temi![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Katastrofa.U razdoblju januar-juni 2025. godine izvoz je iznosio 8 milijardi 432 milijuna KM, što je za 5,8 % više nego u istom
razdoblju 2024. godine, dok je uvoz iznosio 14 milijardi 682 milijuna KM, što je za 4,5 % više nego u istom razdoblju
prethodne godine. Pokrivenost uvoza izvozom je iznosila 57,4 %, dok je vanjskotrgovinski robni deficit iznosio
6 milijardi 251 milijun KM.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ma klix je opasan. Čitam ih neki dan, nahuškaše me umalo nisam pušku uzeo. Sreća pa nemam pušku.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Najveća gamad koja postoje među stanovništvom su saobraćajni prašinari u TK koji su tek završili akademiju. Nesposobni za bilo šta u životu, uglavnom bivši alkoholičari, kockari i korisnici dandare, koksa ili boba.
Svaki, ali apsolutno svaki od njih misli da je u najmanju ruku Jack Reacher ili neki sličan ku.rac pa glumi silu čim te zaustavi bez obzira kakav ti pristup imao prema njemu, a kad zaustave nekog lokalnog kriminalca u diskoteci ili negdje mole za fotografiju da podijele na Instagramu.
Da ne pričam o tome da ih ima dosta što rade s drogom ili su usko povezani sa ovima koji rade pa im unaprijed javljaju za racije, pretrese ili šta već. Baš prije par dana uhapšen pripadnik OSBiH za kojeg je 90% grada znalo da radi s koksom, bukvalno da pitaš dijete na cesti s loptom gdje ima da se uzme reć će ti njegovo ime i opet im je trebalo 3 godine da ga bace iza rešetaka.
Svaki, ali apsolutno svaki od njih misli da je u najmanju ruku Jack Reacher ili neki sličan ku.rac pa glumi silu čim te zaustavi bez obzira kakav ti pristup imao prema njemu, a kad zaustave nekog lokalnog kriminalca u diskoteci ili negdje mole za fotografiju da podijele na Instagramu.
Da ne pričam o tome da ih ima dosta što rade s drogom ili su usko povezani sa ovima koji rade pa im unaprijed javljaju za racije, pretrese ili šta već. Baš prije par dana uhapšen pripadnik OSBiH za kojeg je 90% grada znalo da radi s koksom, bukvalno da pitaš dijete na cesti s loptom gdje ima da se uzme reć će ti njegovo ime i opet im je trebalo 3 godine da ga bace iza rešetaka.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Bukvalno možeš to uraditi. Mislim da imamo 0 nasilnih pljački u gradu u zadnjih par godina.JayCatwright je napisao/la: ↑23 jul 2025, 19:41Prvo napise kako mozes izvaditi 10.000 KM i mahati njima da ti niko ne priđe i onda kao argument navodi kako je nekome iz ugla policijajca![]()
![]()
![]()
- JayCatwright
- Kontakt:
Bukvalno pojma nemaš sta pricas ali bez uvrede, ovo je leorey level spika. Nisi upućen.admin je napisao/la: ↑23 jul 2025, 22:48Bukvalno možeš to uraditi. Mislim da imamo 0 nasilnih pljački u gradu u zadnjih par godina.JayCatwright je napisao/la: ↑23 jul 2025, 19:41Prvo napise kako mozes izvaditi 10.000 KM i mahati njima da ti niko ne priđe i onda kao argument navodi kako je nekome iz ugla policijajca![]()
![]()
![]()
Trebam biti upućen više nego da živim tu. Hodam svim dijelovima grada, svaki dan, apsolutno nikad nisam vidio nikakav problem te vrste. Znam toliko ljudi koji na dnevnoj bazi zbog posla nose 10-20.000 km opreme, nikad niko nije imao problem, sjednes u kafic, djeca vade laptopa od po 5.000 KM, hladno rade, ja 10 godina nosio mac pro sa sobom… par puta mi se znalo desiti da zaboravim torbu u kafiću, uvijek uredno ljudi sačuvaju, vrate…JayCatwright je napisao/la: ↑23 jul 2025, 22:50Bukvalno pojma nemaš sta pricas ali bez uvrede, ovo je leorey level spika. Nisi upućen.admin je napisao/la: ↑23 jul 2025, 22:48Bukvalno možeš to uraditi. Mislim da imamo 0 nasilnih pljački u gradu u zadnjih par godina.JayCatwright je napisao/la: ↑23 jul 2025, 19:41Prvo napise kako mozes izvaditi 10.000 KM i mahati njima da ti niko ne priđe i onda kao argument navodi kako je nekome iz ugla policijajca![]()
![]()
![]()
S druge strane, znao sam na putu doživjeti da ljudi bježe kad vide novčanicu vrijednosti 100 dolara, neće niko da je uzme jer zna da je haman neće živ do kuće donijeti. Izvadiš foto aparat, ljudi ti prilaze da te upozore da će ti odsjeci ruku neko da ti aparat uzme…
- Pensioner26
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.