Nodi je BOG
Premijer liga BiH - aktuelno
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Jeste li spremni za cirkus zvani PL BIH? 
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jesi i ti na smrcenjacima bio na rodjendanu il je to bilo negdje drugoBordo10 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 01:07A ja recimo sjedio sa jednim od starijih trenera Zrinjskog koji mi kaze doslovno, Zrinjski je Hrvatski politicki projekat, nema tu nikad mogucnosti da bude ni blizu Veleza, i onoga sta smo svi mi osjecali za Velez dok smo igrali i trenirali u njemu.tutankamon1905 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 23:33Tebi da odgovorim, ti si mi vazda normala bio, cak smo i jedno vrijeme udarne htjeli razmjenit, al sudbina je drugacije htjela **** ga..![]()
Znam da vam je ovo glavna fora, al iskreno, ja za svojih 34 godine zivota jos nisam sreo nekog u Mostaru koji ce reci da mu je Dinamo ili Hajduk ispred Zrinjskog, ne znam gdje i s kakvim se personama ti druzis
U Capljini je bilo, a rekao je i da plate nije primio vise od dva mjeseca.
Oces da ti kazem sta mi je Sulenta rekao
Oces da ti kazem sta mi je Sulenta rekao
Neko bi mozda i to samo mozda i simpatisao zrinjski da se odreknu sovinizma, nacionalizma i fasizma svojih navijaca, a i politike uprave koja je popunjenama ustasama jer imaju projekat.
Kada pogledate omladinske kategorije zrinjskog, ciljano se dovode 14-15 godisnjaci, placaju im mjesto za boravak, hranu, skolstvo (vecinu) uz odricanja roditelja.
Tako cete naci u omladinskih kategorija, od kadeta do juniora Darisa, Maida, Muhameda, Emana itd, nešto što ne možemo reći za druge klubove. I oni imaju interes, j ih samo ikona Pavelića
Kada pogledate omladinske kategorije zrinjskog, ciljano se dovode 14-15 godisnjaci, placaju im mjesto za boravak, hranu, skolstvo (vecinu) uz odricanja roditelja.
Tako cete naci u omladinskih kategorija, od kadeta do juniora Darisa, Maida, Muhameda, Emana itd, nešto što ne možemo reći za druge klubove. I oni imaju interes, j ih samo ikona Pavelića
- Combattente87
- Kontakt:
Još cigara fali u jednoj ruci
- tutankamon1905
- Kontakt:
**** majku ove fazone su i djeca u osnovnoj prestala koristit. Ono sjedilo s nekim iz Zrinje i ovaj mu jos na ramenu plako da nije dobio placu dva mjeseca. Pa jesi ga poguro barem? Da coek pregrmi nekako dok sjednu pare od europe?
Rudar dovodi 7 pojačanja tri dana do početka prvenstva. Uigraće se taman oko 8.marta kad već ispanu iz lige 
-
19vendetta87
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Varijantas8
- Kontakt:
Taman kontam jbt na koga me podsjeca
Može li neko od navijača Sarajeva reći kakav je igrač ovaj mali Keranović,što je bio kod vas pa prešao u Borac prošlu sezonu?!
- Combattente87
- Kontakt:
Rećiću ti ja, potkovan tehnički jako dobro za svoje godine ali nema cohones da napravi nešto više prema naprijed, a mislim da može...treba mu dati priliku svakako ali u Borcu neće je dobiti...
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Hvala drug.Combattente87 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 15:18Rećiću ti ja, potkovan tehnički jako dobro za svoje godine ali nema cohones da napravi nešto više prema naprijed, a mislim da može...treba mu dati priliku svakako ali u Borcu neće je dobiti...
Pitam jer mislim da prelazi u Rudar .
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Tamo gdje kuca srce mostarsko

2000 KM minimalno ulaznica
Neretva, Stari Most, Velež, Mostarska RAja

2000 KM minimalno ulaznica
Neretva, Stari Most, Velež, Mostarska RAja
- Combattente87
- Kontakt:
Sretno, i u nedjelju konačno opet krajiški derbi !Zigazaga je napisao/la: ↑23 jul 2025, 15:19Hvala drug.Combattente87 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 15:18Rećiću ti ja, potkovan tehnički jako dobro za svoje godine ali nema cohones da napravi nešto više prema naprijed, a mislim da može...treba mu dati priliku svakako ali u Borcu neće je dobiti...
Pitam jer mislim da prelazi u Rudar .
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
MostarReds22
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, avalPacidoroP, Balorda, fks74, Lokomotifa, LoveFootball1987 i 236 gostiju.