FK Sarajevo - B tim
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo - B tim
B tim kao akademija na Pesu, neka neka sviđa mi se to
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Sto nikad nije dobra opcija. Hahahahah
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
...i tu je bio kraj.
Zadnja izmjena: NazorUso, dana/u 22 jul 2025, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
FK Sarajevo B - Sutjeska(Foča) 4:1
Putica
Duranović

Dimitriadis
Putica
Duranović
Dimitriadis
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 22 jul 2025, 22:42, ukupno mijenjano 2 puta.
.
Zadnja izmjena: NazorUso, dana/u 22 jul 2025, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Sve ovo ti moras smjestiti, ishrana, odredjena novcana primanja...
Opet kazem svaka cast za formiranje B tima, ovo vuce dosta love...
Opet kazem svaka cast za formiranje B tima, ovo vuce dosta love...
Obzirom da sam upravo dobio cjelokupni igracki kadar B tima, neki od igraca nisu bili tacni, neke pozicije nisu bile tacne itd... Sve postove o igracima cu izbrisati, te napisati sa pravim informacijama.
Hvala bratu @najvecaradosti koji je poslao spisak igraca.
Sve cu objediniti u jedan post, sa tacnim info.
Halalite sto su se potkrale greske, ispravit cu.
Hvala bratu @najvecaradosti koji je poslao spisak igraca.
Sve cu objediniti u jedan post, sa tacnim info.
Halalite sto su se potkrale greske, ispravit cu.
Ali posljedice mogu biti slatke, možda pronađeš novog Jattu, Guliashvila, Kovačevića.
Fudbal je postao biznis, očekivati povrat uloženog novca ili samoodrživi klub je skoro nemoguće, u teoriji moguće, u praksi gotovo nemoguće.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Tako cu i uraditi, vjerovatno veceras sve zavrsavam, da sutra osvane
Ma vidi, Akademija je bila rupa bez dna, kad je postala isplativa, onda su se ljudi poceli baviti projektom B tima, koji bi u kracem vremenu mogao donijeti i igrace za prvi tim koje ne bi morao masno platiti, a i izgledne transfere koji bi ovaj ulozeni novac vratili i jos povrh toga i zaradili...
U sustini fantasticna stvar za klub...
Vjerovatno razmišljaju u ovome smjeru, svaki igrač koji se pokaže ide na posudbu u jači klub, jaču ligu (1FBiH, Premijer ili neka druga država) ako se tu pokažu dolaze nama, za vrijeme prosudbe vjerovatno bi taj klub plaćao igrača ili određeni dio. Super stvar, samo da nastavi kako treba.Vanja8 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 22:49Ma vidi, Akademija je bila rupa bez dna, kad je postala isplativa, onda su se ljudi poceli baviti projektom B tima, koji bi u kracem vremenu mogao donijeti i igrace za prvi tim koje ne bi morao masno platiti, a i izgledne transfere koji bi ovaj ulozeni novac vratili i jos povrh toga i zaradili...
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Vidi to je na strucnom Stabu...Nikakva nije obaveza da igrac koji se pokaze ide na posudbu, posebno sto ce B tim cesto biti sparing partner A timu i Zekic ce imati pregled svakog igraca...H8Z7 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 23:08Vjerovatno razmišljaju u ovome smjeru, svaki igrač koji se pokaže ide na posudbu u jači klub, jaču ligu (1FBiH, Premijer ili neka druga država) ako se tu pokažu dolaze nama, za vrijeme prosudbe vjerovatno bi taj klub plaćao igrača ili određeni dio. Super stvar, samo da nastavi kako treba.Vanja8 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 22:49Ma vidi, Akademija je bila rupa bez dna, kad je postala isplativa, onda su se ljudi poceli baviti projektom B tima, koji bi u kracem vremenu mogao donijeti i igrace za prvi tim koje ne bi morao masno platiti, a i izgledne transfere koji bi ovaj ulozeni novac vratili i jos povrh toga i zaradili...
On jednostavno na zimskom prelaznom roku, moze prekomandovati nekog u A tim i registrovati ga za prvu postavu...
Svakako da je tako, samo kažem da možda postoji i ta opcija eventualne posudbe.Vanja8 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 23:14Vidi to je na strucnom Stabu...Nikakva nije obaveza da igrac koji se pokaze ide na posudbu, posebno sto ce B tim cesto biti sparing partner A timu i Zekic ce imati pregled svakog igraca...H8Z7 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 23:08Vjerovatno razmišljaju u ovome smjeru, svaki igrač koji se pokaže ide na posudbu u jači klub, jaču ligu (1FBiH, Premijer ili neka druga država) ako se tu pokažu dolaze nama, za vrijeme prosudbe vjerovatno bi taj klub plaćao igrača ili određeni dio. Super stvar, samo da nastavi kako treba.Vanja8 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 22:49
Ma vidi, Akademija je bila rupa bez dna, kad je postala isplativa, onda su se ljudi poceli baviti projektom B tima, koji bi u kracem vremenu mogao donijeti i igrace za prvi tim koje ne bi morao masno platiti, a i izgledne transfere koji bi ovaj ulozeni novac vratili i jos povrh toga i zaradili...
On jednostavno na zimskom prelaznom roku, moze prekomandovati nekog u A tim i registrovati ga za prvu postavu...
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Naravno da postoji i sigurno ce dosta njih zavrsiti na posudbi i da cemo iskristalisati nekoliko igraca koji ce biti bas pojacanje za prvih jedanaest...H8Z7 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 23:16Svakako da je tako, samo kažem da možda postoji i ta opcija eventualne posudbe.Vanja8 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 23:14Vidi to je na strucnom Stabu...Nikakva nije obaveza da igrac koji se pokaze ide na posudbu, posebno sto ce B tim cesto biti sparing partner A timu i Zekic ce imati pregled svakog igraca...H8Z7 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 23:08
Vjerovatno razmišljaju u ovome smjeru, svaki igrač koji se pokaže ide na posudbu u jači klub, jaču ligu (1FBiH, Premijer ili neka druga država) ako se tu pokažu dolaze nama, za vrijeme prosudbe vjerovatno bi taj klub plaćao igrača ili određeni dio. Super stvar, samo da nastavi kako treba.
Prednost ovakve organizacije je zaista velika, jer tim igracima nece biti potreban period navikavanja na sredinu , na ekipu, na formaciju...
- ASD
- Kontakt:
Ovo je dobra stvar. Šteta što nema podrške saveza (plural).
Juniori/kadeti trebaju igrati paralelno ovu ligu i juniorsku ligu kako bi se čeličili, a to nije moguće jer je ovo faktički nezavisan tim.
Pola ovih igrača što se spominje su dobri i u federalnoj. Teško da će igrati ovu ligu, a i ne trebaju da igraju jer bi B ekipa trebala svakako prekucati ovu ligu.
Juniori/kadeti trebaju igrati paralelno ovu ligu i juniorsku ligu kako bi se čeličili, a to nije moguće jer je ovo faktički nezavisan tim.
Pola ovih igrača što se spominje su dobri i u federalnoj. Teško da će igrati ovu ligu, a i ne trebaju da igraju jer bi B ekipa trebala svakako prekucati ovu ligu.
ASD je napisao/la: ↑22 jul 2025, 23:24Ovo je dobra stvar. Šteta što nema podrške saveza (plural).
**** ga nemaju svi para kao mi,krenuli smo putem stabilnosti kao klub, samo da rezultati dodju da se probijemo konacno na veci nivo...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Očekujemo i ovdje insajdere, @jurisicduska ti se nemoj oglašavati bar na ovoj temi. 

-
- Kontakt:
Taman htjedoh reci da smo kontali Dangu uzet u B tim, ali sad neću.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Nasa akademija je tek prije 6 mjeseci pocela da posluje u pozitivno.
Ovaj B TIM ce tek bit isplativ za jedno 7 dam godina..dok udju u prvu ligu federacije..
Takodje pored minutaze adaptacije ovaj B rim dosta love ce nama donijet kroz UEFIN PRPCENTI ZA TRENIRANJE..
Jel sad ekipe iz federacije i druge lige rs lagano nama placaju 30-50 k km za propale juniore, junior koji ista vrijedi 80 k km cak i vise.
Mi mozemo recimo za Ristica uzet hladno 150 k km
Ovaj B TIM ce tek bit isplativ za jedno 7 dam godina..dok udju u prvu ligu federacije..
Takodje pored minutaze adaptacije ovaj B rim dosta love ce nama donijet kroz UEFIN PRPCENTI ZA TRENIRANJE..
Jel sad ekipe iz federacije i druge lige rs lagano nama placaju 30-50 k km za propale juniore, junior koji ista vrijedi 80 k km cak i vise.
Mi mozemo recimo za Ristica uzet hladno 150 k km
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Beli98, bhfanatic14, boki86, Hajdeee, Hazre, mnon46, nedimmmm1337, perodeformero, plisek, Proximic, relativizam, Rodman, samoFKS, Seipronto i 127 gostiju.