E to sam i ja vidio i čitao prije par dana. I šta kaže Shategabri, nema poveznica sa četništvom?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Shategabri
- Kontakt:
Jasno sve, nego je čitav haos nastao kad sam rekao da može i drugačije.alemsa je napisao/la: ↑22 jul 2025, 12:27Ne znam, ja sam na Panonskom imao obiljezlje Zelje vise puta, niko mi a nije rekao. Tako da vjerujem da su ovog shvatili kao povezanosti sa cetnistvom.
Mislim ne može kad razmišljaš mozgom 18-godišnjeg huligana, al onako kad si malo zreliji, jbg malo je glupo tući lika jer je došao u majici na kojoj stoji poruka CZ.
Koševo Zapad
-
19vendetta87
- Kontakt:
Hajd' u Zenicu s takvim obiljezjem, pa ces vidjeti kako ces se provesti
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Shategabri
- Kontakt:
Čekaj, isto ti ovo i neka poruka Sve je isto kao pre?Bundesliga je napisao/la: ↑22 jul 2025, 12:31E to sam i ja vidio i čitao prije par dana. I šta kaže Shategabri, nema poveznica sa četništvom?![]()
Jel realno
Koševo Zapad
- VivaLaStella
- Kontakt:
a ja zbog gradačačke Zvijezde umal ne najebah. Šta ti je nafakaalemsa je napisao/la: ↑22 jul 2025, 12:27Ne znam, ja sam na Panonskom imao obiljezlje Zelje vise puta, niko mi a nije rekao. Tako da vjerujem da su ovog shvatili kao povezanosti sa cetnistvom.
Ipak mislim da si imao više sreće, nego pameti. U manjim TK sredinama ljudi najebu zbog toga, a kamoli Tuzli
Look on my works, ye Mighty, and despair!
Nothing beside remains. Round the decay
Of that colossal wreck, boundless and bare
The lone and level sands stretch far away.
Nothing beside remains. Round the decay
Of that colossal wreck, boundless and bare
The lone and level sands stretch far away.
Jebga jedino rame da otkinem, kad mi je istetoviran grb Zelje na ramenuVivaLaStella je napisao/la: ↑22 jul 2025, 12:34a ja zbog gradačačke Zvijezde umal ne najebah. Šta ti je nafaka![]()
Ipak mislim da si imao više sreće, nego pameti. U manjim TK sredinama ljudi najebu zbog toga, a kamoli Tuzli
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 22 jul 2025, 12:40, ukupno mijenjano 3 puta.
- Shategabri
- Kontakt:
Mi smo na granici, pomenuo sam već kako su nas upozorili da nije pametno u bordo obilježjima ići u tom dijelu grada19vendetta87 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 12:33Hajd' u Zenicu s takvim obiljezjem, pa ces vidjeti kako ces se provesti![]()
Doduše, to je bilo ono s Bateom kad smo igrali.
S vama su malo više na ratnoj nozi.
Koševo Zapad
-
Bundesliga
- Kontakt:
Prije 8 dana bilo.Tuzla — Grad poznat po vrijednostima suživota i antifašizma, jučer je uznemiren neprimjerenim ponašanjem dvojice mladića koji su u centru grada nosili majice s natpisom „Četnici sever“, što je izazvalo ogorčenje među prolaznicima.
I am not yet born; O hear me.
Može li neko pojasniti malo ovo oko struje. Ako zapadne sile koje drze forum dozvoljavaju.
Ako si Bosnjak struja će ti poskupiti jer palis dvije klime ?
Ako si Bosanski hrvat možeš paliti i 5 klima struja ti neće poskupiti?
Ako si Bosnjak struja će ti poskupiti jer palis dvije klime ?
Ako si Bosanski hrvat možeš paliti i 5 klima struja ti neće poskupiti?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Bas smo zaostali i ograničeni. Ne prihvatamo razlike.Bundesliga je napisao/la: ↑22 jul 2025, 12:36Prije 8 dana bilo.Tuzla — Grad poznat po vrijednostima suživota i antifašizma, jučer je uznemiren neprimjerenim ponašanjem dvojice mladića koji su u centru grada nosili majice s natpisom „Četnici sever“, što je izazvalo ogorčenje među prolaznicima.
Konačno nešto pozitivno jer ovi ljudi ne znam kako preživljavaju uopšte.Vlada FBiH pripremila uredbu: Umirovljenicima s najnižom mirovinom po 250 KM!
- RollingPaper
- Kontakt:
Dok sam bio mladji znali smo hodat u majicama grupe namjerno po drugim gradovima i ocekivali smo akciju, znaci svjesno hocemo belaj.
Ja ne znam sta ljudi ovde pokusavaju opravdat. Vidi se da nisu nikad bili u navijackom svijetu. To sa majicom sto je uradio ovaj lik je klasicno “trazenje cepa”.
Poslije ide prica “ja hodao Tuzlom u majici Delija i niko nije smio pisnut”.
Pa da je majica Celika ili nekog naseg kluba, pa hajd da kazes nisu ga trebali udarat mogo je samo skinut majicu, ali doc u majici “najčetničkije” grupe u Srbiji, to je trazenje batina.
To je isto da opravdavas sto su prebili lika koji udje u kafanu i svima namjerno prosipa pice po stolu.
Lik se kur.cio mislio ispast mangup i dobio svoje. Opet je dobro prosao, idite u majici neke bh grupe kroz centar BG-a ili Novog Sada pa cete zavrsit na urgentnom.
Ja ne znam sta ljudi ovde pokusavaju opravdat. Vidi se da nisu nikad bili u navijackom svijetu. To sa majicom sto je uradio ovaj lik je klasicno “trazenje cepa”.
Pa da je majica Celika ili nekog naseg kluba, pa hajd da kazes nisu ga trebali udarat mogo je samo skinut majicu, ali doc u majici “najčetničkije” grupe u Srbiji, to je trazenje batina.
To je isto da opravdavas sto su prebili lika koji udje u kafanu i svima namjerno prosipa pice po stolu.
Lik se kur.cio mislio ispast mangup i dobio svoje. Opet je dobro prosao, idite u majici neke bh grupe kroz centar BG-a ili Novog Sada pa cete zavrsit na urgentnom.
- Marsal
- Kontakt:
Eto vjeruj da nisam ni razmisljao o tome uopste, ono dosao na bazen skino majicu kupam se, kao i svugdje, ni na kraj pameti mi nije bilo Fukare, Manijaci i to. Ali stvarno bio sam preko 10 puta, niko nista povodom toga.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 12:33Hajd' u Zenicu s takvim obiljezjem, pa ces vidjeti kako ces se provesti![]()
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 22 jul 2025, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
- Kontakt:
Onda je ekstra glup. Ići sam i svjesno tražiti belaja...doduše, ako je istina da je lik drotRollingPaper je napisao/la: ↑22 jul 2025, 13:04Dok sam bio mladji znali smo hodat u majicama grupe namjerno po drugim gradovima i ocekivali smo akciju, znaci svjesno hocemo belaj.
Koševo Zapad
Sve je prolazno osim Poirota na RTL2, **** vam Agata Kristi mater
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Marsal
- Kontakt:
Ma ne bi niko ništa 99%19vendetta87 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 12:33Hajd' u Zenicu s takvim obiljezjem, pa ces vidjeti kako ces se provesti![]()
Neki dan baš neki momak u dresu i šorcu Želje trenira u teretani, nije ga niko ni pogledao.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, napoleon72 i 134 gosta.