Ja znam jedan klub koji je u zadnje tri sezone doveo 25 ofanzivaca od kojih su 24 flopala, taj tim se diči konferencijom
Znam i drugi klub koji je u zadnjih par godina potrosio milijardu i pol, a navijaci im svake sezone imaju izgovore za neuspjeh.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
100%, ispostovali su covjeka da valja.JayCatwright je napisao/la: ↑20 jul 2025, 12:30Kad ti je u sezoni gdje si uzeo titulu jedino pojacanje Chiesa od 10 miliona onda kao nagradu zasluzujes da potrosis sta hoces u narednoj sezoni.![]()
Kao što su bili zadovoljni sa Nunezom kad su dali 100 mil.
Ili sa Alissonom, Van Dijkom, Salahom, Konateom, Mac Allisterom i ostalima da ne navodim sad sve dugo bi mi trebalo.
Dok god ste vas dvojica u ovom dijelu foruma, niko vam ni blizu prici ne moze. Pa ne mozete normalnu raspravu voditi, ko da ste maloumni. Ali ko zna mozda i jeste s obzirom kakve gluposti piseteJayCatwright je napisao/la: ↑20 jul 2025, 12:42Bez zezanja jedan od najglupljih forumasa na ovom dijelu foruma, a najjace je da je i saurman pisao na istom.![]()
Saurman je napisao/la: ↑13 maj 2025, 22:45Danas je babuka Wirtz i ostatak familije bio u Manchesteru na pregovorima sa Arapima.City je spreman istresti 150 mil dok Eberl i društvo tapkaju u mjestu i misle poslati 100 mil ponudu ne bi li tako ucjenili Leverkusen.Misle da će Wirtz ostati do 2026 i doći za manju cijenu.
Moraju brzo i konkretno reagovati a ne praviti sapunicu.
Bilo bi previše da je svaki ispao flop.Ovako Darwin je bio dovoljan sa 100 mil ili nekad Carol sa 40 mil itd.
Pa dobro jbg da ti na lupam 10 dovedenih igraca jedan bude flop je odlican omjer, mada ni Nunez nije flop kako se ovdje predstavlja.
Ma opet portugalci plasiraju netacne informacije,niko nista konkretno nema pa samo naglabaju vec 7 dana