NK Široki Brijeg

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 14 jun 2009, 18:07

Fulas poantu i izvlacis iz konteksta. To se uostalom odnosilo na mikija, shvatiti ce.
A sto se drugog tice, odnosi se na obicne gledatelje. Mi smo ionako uvijek tu, neovisno o brojci. Doduse, jedino sto je jasno iz tvoje recenice je to da nisi navijac, niti si ikada bio, stoga, dok bi ja tebi objasnio, ili uopce to sto ti moram neke stvari objasnjavati, je gubljenje vremena.
...Život za Široki...

miki27
Kontakt:

Post Postao/la miki27 » 14 jun 2009, 18:14

Samo nemojte o poštenju i organizaciji. Sa tim ste dosadili svima kao i Sloboda sa svojim prioćenjima. Čovjek sa strane bi pomislio da ste osvojili sve titule u pemijer ligi a organiziranost na nivou velikih klubova kao na zapadu.

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 14 jun 2009, 18:15

ŠB_Fidelis je napisao/la:Fulas poantu. To se uostalom odnosilo na mikija.
A sto se drugog tice, odnosi se na obicne gledatelje. Mi smo ionako uvijek tu. Doduse, jedino sto je jasno iz tvoje recenice je to da nisi navijac, niti si ikada bio, stoga, dok bi ja tebi objasnio, ili uopce to sto ti moram neke stvari objasnjavati, je gubljenje vremena.
Nemas ti meni sta objasnjavat,siroki je selo ,bilo i ostalo,sad ces ti meni uzet primjer villareala i ostalih klubova iz manjih mjesta,siroki je osuđen na propast i gdje nema podrske ljudi,gdje nema nikakve atmosfere tu nema niti velikog kluba niti ce ga ikada i biti,stadion napune mostarci i kad su evropske utakmice ,Zrinjski vam je preoteo ono sto je bilo planirano za Siroki a to je da postane glavni sportski klub hrvata u BiH ,u nas se barem radi na necemu,osnivaju se udruge,dolaze navijaci iz posusja,capljine,stoca,tomislava,citluka livna a Siroki ce ostati ono sto je i bio a to je selo ,dzaba pare kad se nema tu podrske,tko zna mozda i ti jednog dana dođes pod bijeli brijeg u dresu Zrinjskog,ta nebi vam bilo neobicno prije su odozgo dolazili u dresovima Veleza a za par godina bit ce kolone u dresu sa lentom. :D
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 14 jun 2009, 18:30

Široki Brijeg nikad vecinski nije dolazio Velezu na taj nacin na utakmice, razlozi su sasvim jasni, ali ne naravno tebi koji ne zna tu povijest, i to Velezu koji je tada simbol Hercegovine bio u jednoj jakoj ligi za kojeg je uostalom i tvoj stari navijao, a kamoli da vama dolazi. ;) Spustite se na zemlju. Sve te gradove i gradice sto si spomenuo da vama dolaze su bili i nama na utakmicama NK i KK, brojni i diljem BiH sa nama, pa tako i vi dodjete na Pecaru da vidite malo ozbiljne kosarke, stoga ne budi smijesan molim te. ;) Kao sto rekoh, od vas smo bolji i organiziraniji uvijek bili, tako da ti mozes o ''selu'' koliko hoces, medjutim on je centar svoje zupanije i jedan od najutjecajnijih gradica regije u sportskom, duhovnom, ekonomskom, kulturnom i politickom smislu Hrvata, jos od proslog stoljeca, tko ne zna zasto i tko to ne razumije ne zna vlastitu povijest, i uvijek ce svoju publiku imati, a omalozavati ili diskriminirati mozes koliko zelis, tvoj problem i tvoj manjak kulture, no to ti nista promijeniti nece, samo ispadas bezveze zavidan, dolazeci iz vece sredine i to iz grada koji bi sa nama trebao biti na ponos hrvatkog naroda u BiH, no dobro, kao sto rekoh, tvoj problem, za ocekivati od hrvatskog naroda.

A miki, nijedan klub u BiH nije na svetoj razini, tako ni vi, tako ni mi, samim time nijedna titula nije sasvim cista, ali je osvojiti ne mozes bez objektivne kvalitete (za ovu ligu, naravno), medjutim, postoji razlika izmedju nacina djelovanja i organizacije sportskih klubova u BiH, da ne kazem amaterstva pojedinih, i to se jasno mora znati i osjetiti jer je razlika ocigledna. Ako je tebi to dosadno, zao mi je, to svejedno ne cini takvo sto nista manje onim sto jest - cinjenica.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 14 jun 2009, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 14 jun 2009, 18:38

Ne brini ti za moje poznavanje povjesti ,a sto ti nazivas gradicima to su gradovi za Listicu. :D Usput kako necete biti organiziraniji kad su Listicani pokrali pola mostara a o bosni da ne govorimo,Lijanovici i stoka ,o generali Miji koji je radio kao viljuskar pa sve do gojka suska koji je slao u vrecama.Samo je Listica imala vise generala nego citava Dalmacija...nemam sta rec. :D

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 14 jun 2009, 18:41

A to sto ti nazivas komunistickim imenom Listicom je tvoja sramota jos od osvajanja tog gradica od takvih i mucki pobijenih njegovih franjevaca u jednom danu, tako i onih Mostarskih, te brojnih stanovnika, no, ponovno na tvoju ''cast''. Dijete moje. Veze ti o sebi nemas, kamoli vlastitoj povijesti, kamoli o Širokom Brijegu. Ili jos da govoris o kradjama i inim, bez da zaboravljas gdje zivis i koliki oksimoronizam samim time prosipas.

I da, upravo tako, nemas ti sta reci. Ajde lijepo produzi dalje.
...Život za Široki...

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 14 jun 2009, 18:44

ŠB_Fidelis je napisao/la:A to sto ti nazivas komunistickim imenom Listicom je tvoja sramota jos od osvajanja tog gradica od takvih i mucki pobijenih njegovih franjevaca u jednom danu, tako i onih Mostarskih, te brojnih stanovnika, no, ponovno na tvoju ''cast''. Dijete moje. Veze ti o sebi nemas, kamoli vlastitoj povijesti.

I da, upravo tako, nemas ti sta reci. Ajde lijepo produzi dalje.
Sreca pa znam mnogo vas odozgo,i sad bi ih 90% voljelo vidjeti Veleza pod Bijelim Brijegom.Imam ja veze o sebi samo necu da se poistovjecujem s najvecim organirizanim kriminalom u Ex You,to nije moj narod.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 14 jun 2009, 18:48

Ti nemas narod. Ti imas kompleks i manjak postovanja vlastitih svetinja. Sam si sve o sebi rekao ovakvim omalozavanjem i ispisanim glupostima stvari koje su obiljezile hrvatski narod. Ti. Si dijete. Nista manje, nista vise, samim time veze o sebi nemas, sto si jasno i dokazao.
Uostalom, nemas sta ti jedan spominjati Velez. Vi ste se dovoljno dokazali u tom slucaju. Rasprava gotova.
...Život za Široki...

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 14 jun 2009, 18:51

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ti nemas narod. Ti imas kompleks i manjak postovanja vlastitih svetinja. Sam si sve o sebi rekao ovakvim omalozavanjem i ispisanim glupostima stvari koje su obiljezile hrvatski narod. Ti. Si dijete. Nista manje, nista vise, samim time veze o sebi nemas, sto si jasno i dokazao. Rasprava gotova.
Hahahaha,eto nek je tvoj narod,moj narod nije toliko zatupljen da ne da igracima druge vjeroispovjesti igrati u svom klubu,moj narod ne radi u svom gradu radi tvog naroda sa sela,moj narod nije toliko krao i izdao kao tvoj narod,moj narod je Hrvat a vas Novac!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 14 jun 2009, 18:54

Dijete, za tvoje dobro, kao sto rekoh, smijesan si, zadojen, iskompleksiran, i ne znas o cemu pricas, mijesas pojmove i prebacujes se iz jedne krajnosti u drugu bez da ti napisano ima smisla. Kad odrastes, porazgovarati cemo.
Do tad rasprava zavrsena, pokusaj (i to iskljucivo samo pokusaj) prosipanja demagogije nastavi na vlastitoj temi, ovu kvaris svojim glupostima i kompleksima i dosta bi vise bilo.
...Život za Široki...

matetaraba
Kontakt:

Post Postao/la matetaraba » 14 jun 2009, 18:56

Moj Mostarac pa ti si zavidan što smo mi pravi hrvatski klub,a mislim da ti je krivo što u tvom klubu igra većina srbina,pa mi smo obranili Mostar ako ne znaš,spasili smo vas prije nekoliko god od ispadanja,možemo sta hocemo sa vama,posjeta nije dobra ove god ali košarka je bila itekako dobro popunjena mogao si vidit i na tv a ne vjerujem da nisi išao na pecaru gledat,a od nogometa šta imate od europe,igrat cete 1 kolo i ispast,i onda ćete svi na pecaru gledat košarku,partizana,cibonu,zadra,zvezdu,bosnu...pa vidi šta je bolje 1 ut s dudelangom ili nlb što će bit u širokom,i sve u svemu smo jači sportski kloektiv od vas.

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 14 jun 2009, 19:04

matetaraba je napisao/la:Moj Mostarac pa ti si zavidan što smo mi pravi hrvatski klub,a mislim da ti je krivo što u tvom klubu igra većina srbina,pa mi smo obranili Mostar ako ne znaš,spasili smo vas prije nekoliko god od ispadanja,možemo sta hocemo sa vama,posjeta nije dobra ove god ali košarka je bila itekako dobro popunjena mogao si vidit i na tv a ne vjerujem da nisi išao na pecaru gledat,a od nogometa šta imate od europe,igrat cete 1 kolo i ispast,i onda ćete svi na pecaru gledat košarku,partizana,cibonu,zadra,zvezdu,bosnu...pa vidi šta je bolje 1 ut s dudelangom ili nlb što će bit u širokom,i sve u svemu smo jači sportski kloektiv od vas.
:D Vas je sirokobrijezane lako lozit...pozdrav iz mostara!

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 14 jun 2009, 20:17

Tko sljedeći spomene politiku ide mu ban! Osim toga priča vam je glupa,i jedan i drugi i treći preuveličavate svoje,a omalovažavate tuđe!

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 15 jun 2009, 00:30

Kakve su ono gluposti??? Eagles, najbolje da pobrišeš zadnju stranicu ili dvije.

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 15 jun 2009, 13:57

Komunikacija je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Fulas poantu. To se uostalom odnosilo na mikija.
A sto se drugog tice, odnosi se na obicne gledatelje. Mi smo ionako uvijek tu. Doduse, jedino sto je jasno iz tvoje recenice je to da nisi navijac, niti si ikada bio, stoga, dok bi ja tebi objasnio, ili uopce to sto ti moram neke stvari objasnjavati, je gubljenje vremena.
Nemas ti meni sta objasnjavat,siroki je selo ,bilo i ostalo,sad ces ti meni uzet primjer villareala i ostalih klubova iz manjih mjesta,siroki je osuđen na propast i gdje nema podrske ljudi,gdje nema nikakve atmosfere tu nema niti velikog kluba niti ce ga ikada i biti,stadion napune mostarci i kad su evropske utakmice ,Zrinjski vam je preoteo ono sto je bilo planirano za Siroki a to je da postane glavni sportski klub hrvata u BiH ,u nas se barem radi na necemu,osnivaju se udruge,dolaze navijaci iz posusja,capljine,stoca,tomislava,citluka livna a Siroki ce ostati ono sto je i bio a to je selo ,dzaba pare kad se nema tu podrske,tko zna mozda i ti jednog dana dođes pod bijeli brijeg u dresu Zrinjskog,ta nebi vam bilo neobicno prije su odozgo dolazili u dresovima Veleza a za par godina bit ce kolone u dresu sa lentom. :D

A iskreno, ne bi me čudilo da ovaj kompleksaš komunikacija, nije iz Mostara nikako!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 15 jun 2009, 14:10

Pitanje za navijače Širokog: Da li će Široki u ovom prijelaznom roku poslovat, odnosno da li će kupovati ili prodavati igrače, ili su to već uradili.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 15 jun 2009, 14:20

Pa citas li ti ovu stranicu? Ljudi vec doveli haman 10 igraca. Doveli su dvojicu argentinaca i brazilca 8-) :mrgreen:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 jun 2009, 18:41

Pa eto, dva Argentinca i Brazilac su prinove u klubu. A definitivno potvrdjeni transferi za sada su Ivankovic, Ljubic, Bacak, Renato Alves, a ocekuje se da ce Wagner ostati sto bi uz 99 postotni dolazak jednog Maria Bazine bila odlicna vijest i najpotentniji vezni red u premier ligi.

Početak priprema

Jutros je točno u 10:00 novi trener Ivica Barbarić napravio prvu prozivku "novog" Širokog Brijega. Nakon prozivke, predstavljanje je i plan rada, uz uobičajne zdravstvene preglede, a ekipa će se početi pripremati na terenima pripremnog kampa na Mostarskom blatu, a 22. lipnja se odlazi na Kupres na visinke pripreme i brušenje forme pred predstojeće izazove.

U 12:00 u klupskim prostorijama svečano su predstavljene i nove akvizicije. Ivica Barbarić kao novi/stari trener, te dvojica novih igrača Argentinaca Juan Manuel Varea (1986), napadač, i Gonsalo Dario Martines (1983), vezni igrač. Obojica igrača igrali su u argentinskoj prvoj ligi te u španjolskoj B ligi.

Trener Barbarić je govorio o stvaranju nove momčadi te kako neki igrači još nisu riješili status u klubu i danas bi se trebali obaviti zadnji razgovori s nekima od igrača, a neki igrači poput Stanka Bubala izgleda neće nastaviti karijeru u Širokom.

Dvojica novih igrača Širokog su rekli da su čuli za Široki i da će dati sve od sebe da opravdaju poziv da zaigraju u ovom premijerligaškom klubu.

Uz njih dvojicu do sada su Širokom pristupili Jure Ivanković, Mario Ljubić i perspektivni mladi vratar Boris Baćak, te Brazilac Rodriguez, bivši član hrvatskog niželigaša Konavljanina.

Poveći broj juniora također će biti priključen. Slavko Brekalo i Ante Pinjuh, koji su već nastupali za seniorski sastav, te Mario Pinjuh, Dino Ćorić, Stipe Miloš, Tomislav Tomić i Jure Glavina trenirat će s prvom momčadi. Brekalo i Ante Pinjuh su već trenirali sa prvom ekipom, odigrali i u prošloj sezoni neku minutažu i sigurno su i oni u igri za startnu jedanaestorku, no hoće li i u njoj i biti ostaje na Barbariću.

Josip Bevanda, glavni tajnik Uprave NK Široki Brijeg, potvrdio je da isto tako kroz koji dan na Pecaru stiže i Marijo Bazina i da bi trebao sljedeću sezonu 99% nositi dres Širokog.

nk-sirokibrijeg.com
...Život za Široki...

matetaraba
Kontakt:

Post Postao/la matetaraba » 15 jun 2009, 22:11

evo ukucao na google juan manuel varea,ima na youtubeu neki potezi pa covjek prije 2 god igra u arg 1. ligi u velez sarsfildu koji je sada vodeći u argentinskom prvenstvu,baš je nekoliko utakmica odigrao u vrhu napada zajedno s m.zarateom(sad igra za lazio)imate to na transfermarktu,čudno kako se klub nije s tim pohvalijo

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 jun 2009, 23:32

Nema se sta klub hvaliti, jednostavno pokusavati sto bolje odraditi ovaj prijelazni rok i dovesti pojacanja ako je ikako moguce, a ne prinove. Youtube me ne zanima, tu cu i ja ispasti klasa od igraca izdvajuci poteze ili pogotke. Sve te igrace treba prvo provjeriti i vidjeti da li su za jedan novi NK Široki Brijeg koji krece u povratak u sami vrh BH nogometa gdje mu je objektivno i mjesto. Gdje je igrao prije, s kim, kada, i zasto, me zaista ne impresionira, dokazati se u dresu NK ŠB mora sto se mene tice.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 16 jun 2009, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.