Fukara ba,ti si bogat covijek,ja imam samo 2 tokAnafukara87 je napisao/la:imam tri tokenaHan!$;Lfc je napisao/la:Koliko imate tokena ?bijeda

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Fukara ba,ti si bogat covijek,ja imam samo 2 tokAnafukara87 je napisao/la:imam tri tokenaHan!$;Lfc je napisao/la:Koliko imate tokena ?bijeda
Ne može , kada prođu 70 dana a da ne uđeš u igru briše ti se ekipa čitava , stadion , trofeji i sve krećeš od početkaneutralan__ je napisao/la:11,ja sad malo cuvam tokene,posto mislim da ne mogu biti ni 1. ni 2.,ali mogu biti 3.,a sa ovom ekipom mogu biti 3.,tako da zelim malo da skupim tokena.Han!$;Lfc je napisao/la:Koliko imate tokena ?
Nego jel se moze ponovo napraviti tim,a da nije ono da ne ulazis 70 dana?
Mozes jasta samo promjenis ime kluba ,grb i nove dresove samo treba tokenaneutralan__ je napisao/la:11,ja sad malo cuvam tokene,posto mislim da ne mogu biti ni 1. ni 2.,ali mogu biti 3.,a sa ovom ekipom mogu biti 3.,tako da zelim malo da skupim tokena.Han!$;Lfc je napisao/la:Koliko imate tokena ?
Nego jel se moze ponovo napraviti tim,a da nije ono da ne ulazis 70 dana?
E bas si neki tokanHan!$;Lfc je napisao/la:Blago vama ja imam 0 tokena
fukara87 je napisao/la:Mozes jasta samo promjenis ime kluba ,grb i nove dresove samo treba tokenaneutralan__ je napisao/la:11,ja sad malo cuvam tokene,posto mislim da ne mogu biti ni 1. ni 2.,ali mogu biti 3.,a sa ovom ekipom mogu biti 3.,tako da zelim malo da skupim tokena.Han!$;Lfc je napisao/la:Koliko imate tokena ?
Nego jel se moze ponovo napraviti tim,a da nije ono da ne ulazis 70 dana?![]()
A maloprije sve spiskaoPasodzigera je napisao/la:E bas si neki tokanHan!$;Lfc je napisao/la:Blago vama ja imam 0 tokena![]()
![]()
![]()
,pa kako bolan sve spiska?
,makar 1 da si ostavio
to i jest glupodomineysn je napisao/la:Ja ne mogu da skupim tokene nikako, dolaze mi samo po 1 svaki dan, ali to je jako malo. Ne mogu kupiti igrača sa 5 zvjezdica jer je konkurencija prevelika, a od skauta samo za 50 Tokena mogu potpisati ugovor sa igračem.
Ma njima i jest cilj samo da se kupuju tokeni,ali ja ne bi za tu glupost dao pare nema sanse.domineysn je napisao/la:Ja ne mogu da skupim tokene nikako, dolaze mi samo po 1 svaki dan, ali to je jako malo. Ne mogu kupiti igrača sa 5 zvjezdica jer je konkurencija prevelika, a od skauta samo za 50 Tokena mogu potpisati ugovor sa igračem.
Igra je zaraza, ma tokeni sve zezaju. Da pitam evo za par dana trebam dobiti 2 mlada igraca iz svog omladinskog pogona po prvi put pa me zanima kakvi su igraci po kvaliteti jel budu kvalitetni ili kako vec!?Rosas7 je napisao/la:igra je strasna ja sam level 7,i prvi sam trenutno u ligi dobro mi ide,ali me tokeni jebu i ozljeede
Ja koliko vidim imas za svaku poziciju bar po jednog igraca....nemas potrebe trosit tokene i pare....domineysn je napisao/la:Može li me neko savjetovati koja pojačanja da probam nabaviti. Mislim na pozicije, specijalnosti itd...
Evo postava:
http://pokit.etf.ba/get/?e56ba1b6a77973 ... 1f2553.jpg
Istina, ali imam i ova 2 što će u penziju, te onih koji imaju po 2 i 3 zvjezdice.adis.p je napisao/la:Ja koliko vidim imas za svaku poziciju bar po jednog igraca....nemas potrebe trosit tokene i pare....domineysn je napisao/la:Može li me neko savjetovati koja pojačanja da probam nabaviti. Mislim na pozicije, specijalnosti itd...
Evo postava:
http://pokit.etf.ba/get/?e56ba1b6a77973 ... 1f2553.jpg![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.