Jbt bukvalno ih djeca unistila. A kad kazes da im je mjesto u kuhinji naljute se.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sretoh danas 4 na Alipašinom , rekoh "Jeste se izgubile", kaže "Nismo", rekoh " Pa što niste u kuhinji?". Sreća nisu skontale.
Preko 300 miliona KM potrošili na uvoz žitarica prošle godine. I to većinom iz katilske Srbije i dušmanske Mađarske.kraljttbvb je napisao/la: ↑16 jul 2025, 20:19Neki dan sam negdje naletio da je skuplja kifla u pekari, nego kilogram pšenice na otkupu.
Nije ni čudo što raja neće da radi oko poljoprivrede, kad nisi zaštićen i kad te država popiša svake godine...
manja ti kazna vude kad budes pozitivan il da se testiras nego kad ga odbijes
19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 13:18Nek prvo skoci s mosta da ga pet-sest likova nabije nogom po izlasku iz vode, zatim nek u dresu Bosne ode u zapadni dio Mostara, da ga i ultrasi malo polome zbog toga.
Prije ce biti da neznas gdje je Mostar, nego da je losa hrana.kraljttbvb je napisao/la: ↑17 jul 2025, 13:4519vendetta87 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 13:18Nek prvo skoci s mosta da ga pet-sest likova nabije nogom po izlasku iz vode, zatim nek u dresu Bosne ode u zapadni dio Mostara, da ga i ultrasi malo polome zbog toga.![]()
![]()
Sreca pa je hrana u Mostaru katastrofa, pa im nece ni pasti na pamet da ga vode na cevape![]()
ima nas par ovdje iz Bosne, pa mi to svakodnevno dozivljavamo, a gdje si to ti Asteriksu? Deutshcland?Asteriks je napisao/la: ↑17 jul 2025, 08:58
Vrhunski primjer vizuelnog doživljaja kroz pažljivo istražen i upakovan prikaz prirodnih ljepota. Prikazane su divlje regije BiH, te ljudske priče u harmoniji s prirodom.
Postoje dvije epizoda serijala „Bosnien und Herzegowina“ u okviru serije Der grüne Norden i Der karstige Süden. Emiteri su Arte i ZDF produkcija.![]()
Gastroskopiju uradi.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑01 jul 2025, 14:59U zadnjih mjesec dana sam imao niz paničnih napada, počne mi lupati srce, znoje mi se ruke, imam osjećaj kao da gubim dah. Odem na hitnu, tamo EKG pokaže da je sve u redu, samo mi dadnu injekciju radi smirenja. Posljednji put mi je doktor preporučio psihologa jer je to sve u glavi kako je on rekao. Jel itko imao slična iskustva, što mi je činiti? Jel pravi psiholog pomogne ili...
Pravo pitanje je gdje si ti i zasto ti ne daju da gledas.coelho41 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 16:04ima nas par ovdje iz Bosne, pa mi to svakodnevno dozivljavamo, a gdje si to ti Asteriksu? Deutshcland?Asteriks je napisao/la: ↑17 jul 2025, 08:58
Vrhunski primjer vizuelnog doživljaja kroz pažljivo istražen i upakovan prikaz prirodnih ljepota. Prikazane su divlje regije BiH, te ljudske priče u harmoniji s prirodom.
Postoje dvije epizoda serijala „Bosnien und Herzegowina“ u okviru serije Der grüne Norden i Der karstige Süden. Emiteri su Arte i ZDF produkcija.![]()
![]()
Prosvijetli nas sveti čovječe!samoposmatram je napisao/la: ↑17 jul 2025, 15:14Prije ce biti da neznas gdje je Mostar, nego da je losa hrana.kraljttbvb je napisao/la: ↑17 jul 2025, 13:4519vendetta87 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 13:18Nek prvo skoci s mosta da ga pet-sest likova nabije nogom po izlasku iz vode, zatim nek u dresu Bosne ode u zapadni dio Mostara, da ga i ultrasi malo polome zbog toga.![]()
![]()
Sreca pa je hrana u Mostaru katastrofa, pa im nece ni pasti na pamet da ga vode na cevape![]()
zivio 2 godine nisam osjetio nikad, to je mozda tvoj trag kad prodjes
Ma samo Sarajevo. Šteta što je Bihać premal i što nema ništa specijalno ponuditi osim prirodnih ljepota, što ovog youtubera ni ne zanima, moglo bi se diskutovati.Neutral je napisao/la: ↑17 jul 2025, 16:40Speed u Mostaru ima svasta vidjeti, forticu i stari most i to je to![]()
Najzanimljivije ce mu bit pronaci parking i cekanje kilometarske guzve u saobracaju.
Most overrated city in Bosnia![]()
Treba pazit ako ce skakati, da ga ne nokautiraju.
Ulica kralja Tomislava vrh, miris fekalija 24/7.
viđaj guzoperanaMasqareda je napisao/la: ↑17 jul 2025, 16:38Pravo pitanje je gdje si ti i zasto ti ne daju da gledas.coelho41 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 16:04ima nas par ovdje iz Bosne, pa mi to svakodnevno dozivljavamo, a gdje si to ti Asteriksu? Deutshcland?Asteriks je napisao/la: ↑17 jul 2025, 08:58
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.