Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
heh...malo sale nije na odmet..nemoj sta zamjerit druze...montanes izgleda jos nije poceo...valjda ceka da neko zavrsi pa ce poceti..[/quote]
ma ne zamjerim naravno imam njega i monaca na tiketu pa sma malo nestrpljiv
ma ne zamjerim naravno imam njega i monaca na tiketu pa sma malo nestrpljiv
Paire zavrsio,krece Montanes.Citizen-X je napisao/la:kod mene ga upravo izbacili na lajvu - pa pretpostavljam da bi trebao da krene uskoro taj mec
P.S-To se ne mora ni gledati,zna se pobjednik.

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- legenda reala
- Kontakt:
E jbt se jeste čuli
ma nema veze iako će Cuevas to dobiti ,ispratio sam tvoj onaj tiket koji će doći 1000%
ali ovaj mi je malo bolji teniski sve tenis odigro i ostali mi Montanes,Andjuar ,Cuevas ,jbg ,to bio jutros oko 12 odigro
Jaruga igraj Slavia P.-Slovačko X/1
ja sam odigro ti probaj onda dvicu
PS evo i Andjuar samo što nije počeo ,a Cuevas u 19:30 počinje

ali ovaj mi je malo bolji teniski sve tenis odigro i ostali mi Montanes,Andjuar ,Cuevas ,jbg ,to bio jutros oko 12 odigro
Jaruga igraj Slavia P.-Slovačko X/1

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Veze ti nemaš.kelner je napisao/la:Nisam se zajeb'o.Pamtim Andersona kad je dobio Djokovica,cini mi se,veoma dobar teniser,sto govori i ranking,trideset i neki.Medjutim,igra se na zemlji koja nije njegova podloga,najjaci je na hard ili ti ga brzim podlogama,ali vidjet cemo.U Miami-u je ga zaustavio Djokovic,prije toga je bez nekih problema eliminisao Davydenka,Andujara i John Isnera.legenda reala je napisao/la:nemoj me zajebavati ja igro keca ,reci da si se zajabo da to ide kec ko kuća rezultat 6:2,6:2kelner je napisao/la:Ko ganja iznenadjenja na tenisu,moze probati
Cuevas-Anderson 2![]()
![]()
gleda li ko ovog Garciu Lopeza i Istomina ,pa jel ovo moguće ,samo se brejkaju i to bez poena prave breikove![]()
Cuevas-Jedan od rijetkih tenisera koji moze odigrati podjednako dobro na svim podlogama,i na pocetku mu je predvidjana sjajna karijera,ali u zadnjih par godina,polako se vise posvecuje igri u dublu u kojem vec ima nekih 4-5 naslova...
Eto,dabogda Cuevas dobio,jes zadovoljanlegenda reala je napisao/la:E jbt se jeste čuli![]()
ma nema veze iako će Cuevas to dobiti ,ispratio sam tvoj onaj tiket koji će doći 1000%
Jaruga igraj Slavia P.-Slovačko X/1![]()

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
kelneru sta mislis za monaco dimitrovkelner je napisao/la:Eto,dabogda Cuevas dobio,jes zadovoljanlegenda reala je napisao/la:E jbt se jeste čuli![]()
Jaruga igraj Slavia P.-Slovačko X/1![]()
PS evo i Andjuar samo što nije počeo ,a Cuevas u 19:30 počinje![]()

Joj na beton listicu me syeba ovaj cmar Garcija Lopez , nikad vise brejkova nisam vidio , taman kontam evo ga prolazi konj izgubi servis 7-6 6-3 a ja igrao manje od 21 gema
ostaje mi na jednom ovaj Andujar ali rekao mi je @kelner da to prolazi znaci dobio sam

ostaje mi na jednom ovaj Andujar ali rekao mi je @kelner da to prolazi znaci dobio sam

- legenda reala
- Kontakt:
Sanchez_8 je napisao/la:Joj na beton listicu me syeba ovaj cmar Garcija Lopez , nikad vise brejkova nisam vidio , taman kontam evo ga prolazi konj izgubi servis 7-6 6-3 a ja igrao manje od 21 gema![]()
ostaje mi na jednom ovaj Andujar ali rekao mi je @kelner da to prolazi znaci dobio sam![]()
E jesi vidio ,ja odavno nisma luđi meč gledao ,prave breikove i to bez osvojenog poena protivnika
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jesam jedino vidio brate kad je su trebe igrale Sarapova i ona Peng , gube svoj servis sa 40 nista , e tako i ova mazluma dvalegenda reala je napisao/la:Sanchez_8 je napisao/la:Joj na beton listicu me syeba ovaj cmar Garcija Lopez , nikad vise brejkova nisam vidio , taman kontam evo ga prolazi konj izgubi servis 7-6 6-3 a ja igrao manje od 21 gema![]()
ostaje mi na jednom ovaj Andujar ali rekao mi je @kelner da to prolazi znaci dobio sam![]()
E jesi vidio ,ja odavno nisma luđi meč gledao ,prave breikove i to bez osvojenog poena protivnika

Zadnja izmjena: Sanchez_8, dana/u 18 apr 2011, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
@Haris10-Ma vjerujem da ce to Monaco na iskustvo uzeti.
Andujar i Montanes vec pokazuju ko je gazda na terenu.
Begonja-Nea veze sto ja pojma nemam,bitno je da ti znas,evo ne mogu pohvatat sve sta ti pogadjas jbt
Andujar i Montanes vec pokazuju ko je gazda na terenu.
Begonja-Nea veze sto ja pojma nemam,bitno je da ti znas,evo ne mogu pohvatat sve sta ti pogadjas jbt
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
E to je najskakljiviji mec dana.Li Na nije dobila posljednjih 5-6 meceva,i to treba izbjeci pod svaku cijenutm-ovac iz mase je napisao/la:Hoce li dobit Na Li ?
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
HVALA !kelner je napisao/la:E to je najskakljiviji mec dana.Li Na nije dobila posljednjih 5-6 meceva,i to treba izbjeci pod svaku cijenutm-ovac iz mase je napisao/la:Hoce li dobit Na Li ?
TM87
- legenda reala
- Kontakt:
Andjuar 5:0 ,Montanes 2:0
- Citizen-X
- Kontakt:
jbti to pati se montanes sa gabašvilijem na kvoti 1,15
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
ovaj montanes invalid 

- legenda reala
- Kontakt:
Aman odkad igraju ovaj gem

PS 3:1 napokon

PS 3:1 napokon
imal ko link za ovog montanesa
- legenda reala
- Kontakt:
haris10 je napisao/la:imal ko link za ovog montanesa
http://www.livescorehunter.com/index.ph ... Itemid=286
4:1 breik

http://www.livescorehunter.com/index.ph ... Itemid=286
Link za Montanesa...
EDIT-Sta je Andjar zasteko,da nece i tu bit predaja
Link za Montanesa...
EDIT-Sta je Andjar zasteko,da nece i tu bit predaja

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.