Ostali se redajte lagano.
Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
- LavoviGabela
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Jedini gigant u ovoj ligi je GOŠK,
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Idi bolan umij se, operi se dole.
**** klub pravo ,tradicija ,evropa ,titule ,kupovi te domaci i evropski,top topova klub.LavoviGabela je napisao/la: ↑13 jul 2025, 11:34Jedini gigant u ovoj ligi je GOŠK,![]()
Strah i trepet prve lge Federacije
- Quartararo
- Kontakt:
Pretjeruje lav gore, ali svakako da je GOŠK>Čelik.convict35 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 13:09**** klub pravo ,tradicija ,evropa ,titule ,kupovi te domaci i evropski,top topova klub.LavoviGabela je napisao/la: ↑13 jul 2025, 11:34Jedini gigant u ovoj ligi je GOŠK,![]()
Strah i trepet prve lge Federacije
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Ne dirajte Lava dok spava
- BatistutA19
- Kontakt:
Gosk je meni simpatican klub uvijek korektni sportski,svi su dobro dosli u Gabelu bili navijaci treneri igraci ,jedino fali vam neka navijacka skupina bar neka manja grupa da navijate i kod kuce i u gostima.Naravno ne mozete imati neki veliki broj ljudi to je jasno ali neka manja grupica moze i tu neka mozete bit zlatna sredina u ligi.LavoviGabela je napisao/la: ↑13 jul 2025, 11:34Jedini gigant u ovoj ligi je GOŠK,![]()
https://****.com - Secret Dating Site - No Selfie - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Secret Girls Chat [/url]
- prisonbreak
- Kontakt:
Al sad s dva profila, navijac Zelje
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
BatistutA19 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 17:12Gosk je meni simpatican klub uvijek korektni sportski,svi su dobro dosli u Gabelu bili navijaci treneri igraci ,jedino fali vam neka navijacka skupina bar neka manja grupa da navijate i kod kuce i u gostima.Naravno ne mozete imati neki veliki broj ljudi to je jasno ali neka manja grupica moze i tu neka mozete bit zlatna sredina u ligi.LavoviGabela je napisao/la: ↑13 jul 2025, 11:34Jedini gigant u ovoj ligi je GOŠK,![]()
Pa oni da po kucama kupe kao janjicari ne bi imali za manje grupe. Nemoj me nasmijavati ziv mi bio.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- LavoviGabela
- Kontakt:
InatSilniBosanski je napisao/la: ↑14 jul 2025, 11:06BatistutA19 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 17:12Gosk je meni simpatican klub uvijek korektni sportski,svi su dobro dosli u Gabelu bili navijaci treneri igraci ,jedino fali vam neka navijacka skupina bar neka manja grupa da navijate i kod kuce i u gostima.Naravno ne mozete imati neki veliki broj ljudi to je jasno ali neka manja grupica moze i tu neka mozete bit zlatna sredina u ligi.LavoviGabela je napisao/la: ↑13 jul 2025, 11:34Jedini gigant u ovoj ligi je GOŠK,![]()
Ostali se redajte lagano.![]()
![]()
Pa oni da po kucama kupe kao janjicari ne bi imali za manje grupe. Nemoj me nasmijavati ziv mi bio.
Prošlu sezonu je vecu posjećenost imao GOSK nego strašno Jedinstvo sa ogromnim brojem navijača
Da ne pričamo o ostalim parametrima. Iza Goska ste jedno 100 godina.
Što su ovi iz Gabele smiješniLavoviGabela je napisao/la: ↑14 jul 2025, 11:42InatSilniBosanski je napisao/la: ↑14 jul 2025, 11:06BatistutA19 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 17:12
Gosk je meni simpatican klub uvijek korektni sportski,svi su dobro dosli u Gabelu bili navijaci treneri igraci ,jedino fali vam neka navijacka skupina bar neka manja grupa da navijate i kod kuce i u gostima.Naravno ne mozete imati neki veliki broj ljudi to je jasno ali neka manja grupica moze i tu neka mozete bit zlatna sredina u ligi.![]()
![]()
Pa oni da po kucama kupe kao janjicari ne bi imali za manje grupe. Nemoj me nasmijavati ziv mi bio.promijeni nick u debil silan bosanski, bolje ti odgovara.
Prošlu sezonu je vecu posjećenost imao GOSK nego strašno Jedinstvo sa ogromnim brojem navijača![]()
Da ne pričamo o ostalim parametrima. Iza Goska ste jedno 100 godina.![]()
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Iskren da ti budem od vas cetvorice sto navijate za Gosk ti si nekako najsimpaticniji. Trebali ste se organizovati u grupu stvarno je steta.LavoviGabela je napisao/la: ↑14 jul 2025, 11:42InatSilniBosanski je napisao/la: ↑14 jul 2025, 11:06BatistutA19 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 17:12
Gosk je meni simpatican klub uvijek korektni sportski,svi su dobro dosli u Gabelu bili navijaci treneri igraci ,jedino fali vam neka navijacka skupina bar neka manja grupa da navijate i kod kuce i u gostima.Naravno ne mozete imati neki veliki broj ljudi to je jasno ali neka manja grupica moze i tu neka mozete bit zlatna sredina u ligi.![]()
![]()
Pa oni da po kucama kupe kao janjicari ne bi imali za manje grupe. Nemoj me nasmijavati ziv mi bio.promijeni nick u debil silan bosanski, bolje ti odgovara.
Prošlu sezonu je vecu posjećenost imao GOSK nego strašno Jedinstvo sa ogromnim brojem navijača![]()
Dodjete li u Bihac napokon ja sam voljan promjeniti nick kako god kazes, red bi bio jednom da i vi negdje otputujete, dosta je lajanja po vasaoj selendri.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
moze li neko napisati spisak igraca koji su se odazvali danasnjoj prozivci.
Imal neki novinar u ovom j3benom gradu da zna raditi svoj posao
Imal neki novinar u ovom j3benom gradu da zna raditi svoj posao
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- LavoviGabela
- Kontakt:
he he papak jedan, selendra ima reflektore na stadionu, a cijeli mega razvijeni USK nema niti na jednom terenuInatSilniBosanski je napisao/la: ↑14 jul 2025, 13:12Iskren da ti budem od vas cetvorice sto navijate za Gosk ti si nekako najsimpaticniji. Trebali ste se organizovati u grupu stvarno je steta.LavoviGabela je napisao/la: ↑14 jul 2025, 11:42InatSilniBosanski je napisao/la: ↑14 jul 2025, 11:06
![]()
![]()
Dodjete li u Bihac napokon ja sam voljan promjeniti nick kako god kazes, red bi bio jednom da i vi negdje otputujete, dosta je lajanja po vasaoj selendri.
Sad ulažemo preko milijun maraka u stadion, što je za vas misaona imenica.
Svaku utakmicu idem sa klubom, tako će biti i naredne sezone kada budu gostovali u tom migrantskom smetljištu na Uni
boli vas istina jbgaIceplayer je napisao/la: ↑14 jul 2025, 12:20Što su ovi iz Gabele smiješniLavoviGabela je napisao/la: ↑14 jul 2025, 11:42InatSilniBosanski je napisao/la: ↑14 jul 2025, 11:06
![]()
![]()
![]()
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Lave, jel upeklo
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Vidis koliko si neotesan, drugi put me vrijedas, a ja tebi nista ruzno rekao nisam. Imas bujruma u Bihacu, dodi i reci uzivo ovo sto pises, ja ti se kunem da ti dlaka sa glave pasti nece, samo dodes i kazes a ne da godinama lajete u prazno.LavoviGabela je napisao/la: ↑14 jul 2025, 14:29he he papak jedan, selendra ima reflektore na stadionu, a cijeli mega razvijeni USK nema niti na jednom terenuInatSilniBosanski je napisao/la: ↑14 jul 2025, 13:12Iskren da ti budem od vas cetvorice sto navijate za Gosk ti si nekako najsimpaticniji. Trebali ste se organizovati u grupu stvarno je steta.LavoviGabela je napisao/la: ↑14 jul 2025, 11:42
promijeni nick u debil silan bosanski, bolje ti odgovara.
Dodjete li u Bihac napokon ja sam voljan promjeniti nick kako god kazes, red bi bio jednom da i vi negdje otputujete, dosta je lajanja po vasaoj selendri.![]()
Sad ulažemo preko milijun maraka u stadion, što je za vas misaona imenica.![]()
Svaku utakmicu idem sa klubom, tako će biti i naredne sezone kada budu gostovali u tom migrantskom smetljištu na Uni
boli vas istina jbgaIceplayer je napisao/la: ↑14 jul 2025, 12:20Što su ovi iz Gabele smiješniLavoviGabela je napisao/la: ↑14 jul 2025, 11:42
promijeni nick u debil silan bosanski, bolje ti odgovara.
![]()
![]()
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ma sta ce ovaj doci, on na more u Stolac ide. Nije maknuo dalje od svog sela.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑14 jul 2025, 15:03Vidis koliko si neotesan, drugi put me vrijedas, a ja tebi nista ruzno rekao nisam. Imas bujruma u Bihacu, dodi i reci uzivo ovo sto pises, ja ti se kunem da ti dlaka sa glave pasti nece, samo dodes i kazes a ne da godinama lajete u prazno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jel se fukarescina odblokirala pitam za jarana
- Quartararo
- Kontakt:
Zenički debilkosi se opet vratili na temu iako ih je admin kulturno šutnuo kao zadnje kerove, obrisao im podforum i teme, još su kao ispali gospoda jer imaju svoj forum, nije ovo za njih. I opet se vratiše sve do jednog da ljudi pišaju po njima, lik sa graničnog prelaza ih šamara. Kad neko nema obraza nema niti će ga ikad imat i to ti je.
Meni je simpatično kako ovi iz Gabele misle da im se neko divi, seoski fudbal kojeg gura politika 
- LavoviGabela
- Kontakt:
Papane, doći ću kao i svaki put sa klubom, al onda dodji, nemoj biti ckapi kao harden, jak na tastaturi na forumu, kad.je trebalo doći nidje ga.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑14 jul 2025, 15:03Vidis koliko si neotesan, drugi put me vrijedas, a ja tebi nista ruzno rekao nisam. Imas bujruma u Bihacu, dodi i reci uzivo ovo sto pises, ja ti se kunem da ti dlaka sa glave pasti nece, samo dodes i kazes a ne da godinama lajete u prazno.LavoviGabela je napisao/la: ↑14 jul 2025, 14:29he he papak jedan, selendra ima reflektore na stadionu, a cijeli mega razvijeni USK nema niti na jednom terenuInatSilniBosanski je napisao/la: ↑14 jul 2025, 13:12
Iskren da ti budem od vas cetvorice sto navijate za Gosk ti si nekako najsimpaticniji. Trebali ste se organizovati u grupu stvarno je steta.
Dodjete li u Bihac napokon ja sam voljan promjeniti nick kako god kazes, red bi bio jednom da i vi negdje otputujete, dosta je lajanja po vasaoj selendri.![]()
Sad ulažemo preko milijun maraka u stadion, što je za vas misaona imenica.![]()
boli vas istina jbga![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.