Alves nikad ne lažeL-Train je napisao/la:i vi u to vjerujeteharry_90 je napisao/la:Bas sad citam Alves izjavio da mu je Marcelo priznao da je simulirao penal.Jel ovo Mourinho spremao sa 10 igraca ?:lol:

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Alves nikad ne lažeL-Train je napisao/la:i vi u to vjerujeteharry_90 je napisao/la:Bas sad citam Alves izjavio da mu je Marcelo priznao da je simulirao penal.Jel ovo Mourinho spremao sa 10 igraca ?:lol:
ma neee on je velika dobricaizzo je napisao/la:Alves nikad ne lažeL-Train je napisao/la:i vi u to vjerujeteharry_90 je napisao/la:Bas sad citam Alves izjavio da mu je Marcelo priznao da je simulirao penal.Jel ovo Mourinho spremao sa 10 igraca ?:lol:covjek je sam izjavio da nije bilo govora o penalu.
ja mislio Marcelo negdje izjavio da nije bilo penalaizzo je napisao/la:"Nisam napravio jedanaesterac. Sve je bilo čisto. Oduzeo sam loptu po pravilima i nikoga nisam udario, niti slučajno, niti namjerno. U našem se klubu u pravilu ne komentira suđenje, no ponekad i to morate. Osvrnuo sam se na sve jer sam nevin, penala nije bilo", rekao je brazilski nogometaš.
- Mi obično ne govormo o sudijama. Oni pokušavaju da rade svoj posao i često ga rade dobro, a ponekad pogriješe kao što je to slučaj bio u ovoj utakmici. Ne dijelim mišljenje sudija kada je u pitanju ova odluka. Uzeo sam loptu bez prekršaja i nisam dirnuo Marcela. Priznao mi je kako je morao pasti - kazao je Dani o dosuđenom penalu u utakmici
-------------------------------------------------------------------------
Ne zaboravi da se oni odlicno poznaju jer su obojica brazilci i kolege iz reprezentacije, tako da mu se ovaj iskreno povjerio poslije utakmice.
Pa izjavio je to Daniu...ne vidim razloga zašto bi Alves lagao oko toga, potvarao na Marcela i ukopavao svog kolegu iz reprezentacije...nema smisla.L-Train je napisao/la:ja mislio Marcelo negdje izjavio da nije bilo penalaizzo je napisao/la:"Nisam napravio jedanaesterac. Sve je bilo čisto. Oduzeo sam loptu po pravilima i nikoga nisam udario, niti slučajno, niti namjerno. U našem se klubu u pravilu ne komentira suđenje, no ponekad i to morate. Osvrnuo sam se na sve jer sam nevin, penala nije bilo", rekao je brazilski nogometaš.
- Mi obično ne govormo o sudijama. Oni pokušavaju da rade svoj posao i često ga rade dobro, a ponekad pogriješe kao što je to slučaj bio u ovoj utakmici. Ne dijelim mišljenje sudija kada je u pitanju ova odluka. Uzeo sam loptu bez prekršaja i nisam dirnuo Marcela. Priznao mi je kako je morao pasti - kazao je Dani o dosuđenom penalu u utakmici
-------------------------------------------------------------------------
Ne zaboravi da se oni odlicno poznaju jer su obojica brazilci i kolege iz reprezentacije, tako da mu se ovaj iskreno povjerio poslije utakmice.
Neće!Scof1eld je napisao/la:Hoce li biti na areni finale kupa ?
drugo je to sto ti si corav pa ne vidis ,,meni ne treba nikakva izjava kad je citav svijet vidio da se marselo bacio bezze ,,, za oscara konkurise ove godineL-Train je napisao/la:i vi u to vjerujeteharry_90 je napisao/la:Bas sad citam Alves izjavio da mu je Marcelo priznao da je simulirao penal.Jel ovo Mourinho spremao sa 10 igraca ?:lol:
naravnobarca_87 je napisao/la:drugo je to sto ti si corav pa ne vidis ,,meni ne treba nikakva izjava kad je citav svijet vidio da se marselo bacio bezze ,,, za oscara konkurise ove godineL-Train je napisao/la:i vi u to vjerujeteharry_90 je napisao/la:Bas sad citam Alves izjavio da mu je Marcelo priznao da je simulirao penal.Jel ovo Mourinho spremao sa 10 igraca ?:lol:
e posto je lik i na barcelona balkan-u postavio istu sliku i rekao da je on uslikao...pa sam da provjerim jesi to ti ?losmi je napisao/la:Morao sam da skinem utakmicu sa neta,premotam do Realovog penala i slikam da bih dokazao da penala nije bilo
Lepo se na slici vidi,da je Alves prvo startovao na loptu,a onda se Marcelo bacio preko njegove noge.
Odma da se razumemo.Sudiju nekrivim,jer mozda se nalazio u pozijici iz koje nije mogao dobro da sagleda situaciju.
cuj AndresKakanj je napisao/la:e posto je lik i na barcelona balkan-u postavio istu sliku i rekao da je on uslikao...pa sam da provjerim jesi to ti ?losmi je napisao/la:Morao sam da skinem utakmicu sa neta,premotam do Realovog penala i slikam da bih dokazao da penala nije bilo
Lepo se na slici vidi,da je Alves prvo startovao na loptu,a onda se Marcelo bacio preko njegove noge.
Odma da se razumemo.Sudiju nekrivim,jer mozda se nalazio u pozijici iz koje nije mogao dobro da sagleda situaciju.
:p..i ako bi mogao dati ime na fb-u..ili add me ..Edo Andres Zekić
To sam ja,tamo sam adminKakanj je napisao/la:e posto je lik i na barcelona balkan-u postavio istu sliku i rekao da je on uslikao...pa sam da provjerim jesi to ti ?losmi je napisao/la:Morao sam da skinem utakmicu sa neta,premotam do Realovog penala i slikam da bih dokazao da penala nije bilo
:p..i ako bi mogao dati ime na fb-u..ili add me ..Edo Andres Zekić
Prema nekim izvorima, samoprozvani Special One, razgovarao je sa predstavnicima Blancosa da pokušaju utjecati na odluku o šišanju trave na Mestalli. Njegov pokušaj ostao je bez odgovora od čelnih ljudi iz Madrida jer, u ovom slučaju, o stanju terena brine klub domaćin, a ne Real Madrid.
Jarane ja nabavim arene, oni ne prenose... aaaaaaaaaaaaaaaaaanonymousHD je napisao/la:Neće!Scof1eld je napisao/la:Hoce li biti na areni finale kupa ?Na sportklubu će biti
gdje su oni navijaci Reala da vide slalom bez stapova koji sam im govorio, ovaj drugi gifDAVID VILLA 7' je napisao/la:Gdje je pošo ovaj marcelo ?
Nemoze ni kad ga obori da mu uzme loptu
ja bi prije rekao,da su penal vidili samo navijaci reala.LBJ MVP je napisao/la: Ostaće istine dvije,a Marcelo ako je glumio zaslužuje oskara svi su vidjeli faul(ili ti ga kontakt) osim navijača Barce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.