Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

legenda reala
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la legenda reala » 18 apr 2011, 18:20

barca_87 je napisao/la:
pa ja kad je za vasu korist tako vi to govorite ,,onda je sudija zaduzen i upravu odma,,a dal je barci takav penal bio to bi bilo ja nezz sudija ovo sudija onoo,,,smijesni ste ,,samo corav ne vidi da je bez kontakta upao marselo
Isto ko i vi ,svi mislite isto koda ste jedan ,nigdje nisam vidio više jednoumlje ko kod vas na temi .al nema veze

A penal nije bio ,reko sam to odmah poslije utakmice ,pregledo sam iz svih uglova kamere ,sa uvećanom slikom na nogama Marsela i Alvesa i jasno se vidi da Alves izbija loptu ,a Marselo kasnije pada sam ,vjerovatno je izgubio ravnotežu ili šta već ;)

Ondje je Marselo moj Naile trebo dobiti karton a ne Alves ,a Marselo neće priznati jer bi mogo biti kažnjen za simuliranje i sumnjam da je i Alvesu prizno
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 apr 2011, 18:20

Jok, ja sam nabio loptu u navijace bez razloga.
I nije to strah, vec samo kazem, ako je Albiolu dao crveni za penal, barem zuti je trebao dati Alvesu.

@legenda, Marcelo je isao da iznudi penal i to je i uradio. Loptu je skrajnuo a Alves po nogama udario.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 18 apr 2011, 18:24

Pepe, el anti Messi de Mourinho
Ima da ga pojede i u narednoj utakmici :D

Ako osvojimo Kup ide se direktno na Cibeles

"Mourinho no es un técnico de fútbol..." - Cruyff
Inace, ne znam jestel' znali, taj isti Cruyyf je pored svoje domovine u finalu navijao za Spaniju :lol:

Özil para soñar en Mestalla
Moze.

Mascherano y Keita serán titulares en el partido de Mestalla
Sjajno.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 apr 2011, 18:24

Mislite vi kako hoćete ja za ono nikad nebi sviro penal ,al eto sudija je sviro ;) žuti pogotovo nije bio ,Alves prije stigao do lopte još jednom ponavljam ;)

Naile bogami nisi dobro vidio ti to ,naćiću ti snimak ,onaj što sam gledo ako gdje naletim pa da vidiš ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 18 apr 2011, 18:25

Nail for Real je napisao/la:Jok, ja sam nabio loptu u navijace bez razloga.
I nije to strah, vec samo kazem, ako je Albiolu dao crveni za penal, barem zuti je trebao dati Alvesu.

@legenda, Marcelo je isao da iznudi penal i to je i uradio. Loptu je skrajnuo a Alves po nogama udario.
Pa šta ako je nabio loptu na tribine?? to rade u citavom svijetu stoperi i bekovi kad ne znaju šta ce sa loptom i nikad se zato ne daje karton...jel lopta u terenu? jeste...jeli bilo prekida ili nešto sudija svirao? nije...pa Messi može gađati direktno gore u loži kralja ili Pereza JER JE TO PO PRAVILIMA IGRE...ima pravo na to, ima pravo raditi sa njom šta hoce sve sve dok je lopta u terenu i dok igra nije prekinuta...to što se vi papci pa ne znate ni pravila igre, a htjeli bi da komentarišete njegove poteze, to je sad druga stvar...koliko su puta Pique i Puyol (kao i svi ostali stoperi i bekovi širom svijeta) nabijali lopte na tribne, pa nikad kartona nisu dobili zato jer i nema propisane kazne za to.
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 18 apr 2011, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 apr 2011, 18:29

@legendo, ja mislim da je bio penal, pa ti vidi :lol: . A samim tim je i Alves zasluzio zuti.
@izzo, ne radi se ovdje o ciscenju lopte na nacin kako to rade stoperi. Ovo je Messi uradio iz frustracije jer nije mogao da stigne loptu koja je isla u aut. Cuj ima PRAVO da nabije loptu u navijace :lol: :lol: :roll: . A bio sam cova, nije bio pod pritiskom kao stoperi. Al', jbg, puca pod pritiskom kepec.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 18 apr 2011, 18:31

Nail for Real je napisao/la:@legendo, ja mislim da je bio penal, pa ti vidi :lol: . A samim tim je i Alves zasluzio zuti.
@izzo, ne radi se ovdje o ciscenju lopte na nacin kako to rade stoperi. Ovo je Messi uradio iz frustracije jer nije mogao da stigne loptu koja je isla u aut. Cuj ima PRAVO da nabije loptu u navijace :lol: :lol: :roll: . A bio sam cova, nije bio pod pritiskom kao stoperi. Al', jbg, puca pod pritiskom kepec.
Ja ti kažem , sve po pravilima...sudija mu ne može karton za to, jer ne postoji pravilo koje bi ga kaznilo za onaj potez...ne postoji trenutno pisano fudbalsko pravilo...zna ja da bi vi najviše voljeli da nema Messia u Kupu, da ga suspenduju, da izmisle nekakav karton za njega ili šta bilo...ali kar.ina ...bice i igrat ce.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 apr 2011, 18:33

Pa zar nema pravo uzeti loptu i nabiti je van terena ,u igri ,ako je kod njega ,to je njegovo pravo šta će sa loptom ,da je sudija svirao nešta i on nabijo onako ,kao jednom Henry dobio bi sigurno žuti ,onako mu sudija nije ništa mogo ,samo zato što je pogodio navijače ,a da je nabijo malo visočija to ne bi niko ni primjetio i da Pepe nije skočio

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 apr 2011, 18:34

Znaci, ima PRAVO nabit' loptu u navijaca :roll: . Loptu on jarane nije mogao da stigne pa je ljutit' nabio na tribine. To nije fair-play uradit' tako, i da zasluzio je zuti. A ne plasim se ja njega mnogo, sve dok je Pepe tu 8-) .

@legendo, sta je tebi @izzo :lol: ? Lopta nije bila kod njega, vec mu je bezala, nije mogao kepec da je stigne pa je ljutito nabio u navijace. Znaci, nije bio prisiljen, mog'o je pustit', al' ne, hoce on da je nabija....

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 18 apr 2011, 18:37

legenda reala je napisao/la:Pa zar nema pravo uzeti loptu i nabiti je van terena ,u igri ,ako je kod njega ,to je njegovo pravo šta će sa loptom ,da je sudija svirao nešta i on nabijo onako ,kao jednom Henry dobio bi sigurno žuti ,onako mu sudija nije ništa mogo ,samo zato što je pogodio navijače ,a da je nabijo malo visočija to ne bi niko ni primjetio i da Pepe nije skočio
Eh to je sad druga stvar...da je sudija svirao i prekinuo igru PRIJE TOGA, a ovaj nabio loptu...onda sudija može da mu automatski i crveni karton (kao što je npr. dao Van Persiu drugi žuti u LP)...poslije sudijskog prekida nema nabijanja i preseravanja jer onda slijedi kazna za to - to su pravila igre....Messi kad je nabio loptu je BIO SA NJOM U TERENU, nije bilo prekida igre, ništa nije svirano i on IMA PRAVO da radi sa loptom šta god želi, po pravilima igre.
A sad moralisanje nakon toga jel to u redu ili nije, to vi slobodno još 10 dana pišite što se mene tice.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 apr 2011, 18:41

Nail for Real je napisao/la:Znaci, ima PRAVO nabit' loptu u navijaca :roll: . Loptu on jarane nije mogao da stigne pa je ljutit' nabio na tribine. To nije fair-play uradit' tako, i da zasluzio je zuti. A ne plasim se ja njega mnogo, sve dok je Pepe tu 8-) .

@legendo, sta je tebi @izzo :lol: ? Lopta nije bila kod njega, vec mu je bezala, nije mogao kepec da je stigne pa je ljutito nabio u navijace. Znaci, nije bio prisiljen, mog'o je pustit', al' ne, hoce on da je nabija....
pa nema veze ,ona nije bila van terena i automatski je u njega ,ovo ti je ista situacija kad golman izleti i nabije loptu na tribine

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 18 apr 2011, 18:42

Ocito je da Nail ne zna pravila fudbala :oops: :oops:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 apr 2011, 18:43

izzo je napisao/la:Ocito je da Nail ne zna pravila fudbala :oops: :oops:
Pa ne gledaj, nije bio prisiljen da to uradi, vec iz cista mira. Iz frustracije bolje receno. Da je Ronaldo to uradio garant bi zuti dobio...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 apr 2011, 18:45

Nail for Real je napisao/la:
Pa ne gledaj, nije bio prisiljen da to uradi, vec iz cista mira. Iz frustracije bolje receno. Da je Ronaldo to uradio garant bi zuti dobio...
pa ko te pita po pravilima fudbalske igre mu ne može dati karton ,e sad da je bio Ronaldo možda i bi ,a možda i ne bi ,da je Engleska ovdje bi možda i Mesi dobio karton

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 18 apr 2011, 18:46

Nail for Real je napisao/la:
Jesi li dobar care :o :shock: kako ne kontaš više, po treci put ti ponavljam...ne bi dobio JER NE POSTOJI PRAVILO DA SE ZA TO DOBIJE ŽUTI KARTON, ne može sudija kršiti pravila igre i izmišljati neka nova pravila...pa yebote, treba li ti crtati neke stvari :shock: :o :oops:

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 18 apr 2011, 18:48

De legendo ne **** vragove. Pa sta mislis da je nesto takvo uradio Ramos ili Ronaldo sta bi se pricalo o tome? Tako isto i ja mogu opravdati Ramosov crveni na Camp Nou, kao sto vas dvojica pravdate Messija, znam da pokusavas biti realan, ali ne uspijeva ti. Messi je kreten kao i cijela hrpa Culesa ukljucjuci navijace, igrace pa sve do cistacica. Covjek je platio 150 eura da gleda fino utakmicu da bi mu kasnije jedan debil prisao i nabio ga loptom, sreca pa ga nije onesvijestio. To je za svaku osudu i najmanje zuti karton, odnosno suspenziju, po vasoj logici to bi znacilo da se bubam Pepe i Casquero ne mogu tuci na terenu, ali kada izadju u aut ili po zavrsetku utakmice mogu. De razmislite malo.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 18 apr 2011, 18:52

Portillo je napisao/la:De legendo ne **** vragove. Pa sta mislis da je nesto takvo uradio Ramos ili Ronaldo sta bi se pricalo o tome? Tako isto i ja mogu opravdati Ramosov crveni na Camp Nou, kao sto vas dvojica pravdate Messija, znam da pokusavas biti realan, ali ne uspijeva ti. Messi je kreten kao i cijela hrpa Culesa ukljucjuci navijace, igrace pa sve do cistacica. Covjek je platio 150 eura da gleda fino utakmicu da bi mu kasnije jedan debil prisao i nabio ga loptom, sreca pa ga nije onesvijestio. To je za svaku osudu i najmanje zuti karton, odnosno suspenziju, po vasoj logici to bi znacilo da se bubam Pepe i Casquero ne mogu tuci na terenu, ali kada izadju u aut ili po zavrsetku utakmice mogu. De razmislite malo.
Aha svakako :lol: :lol: pa što ga nisu onda kaznili (nemoj mi samo novih teorija zavjera i urota ;) živ bio)
Neka ga kazne ako ima kakav propis za onaj potez 8-) a pošto nema - nema ni kazne.
Kad bude izmišljena neka nova pravila po kojima bi se onakav potez kažnjavao kartonom ili suspenzijom, onda ce i biti kažnjem...a dotad, vi samo nastavite sa moralisanjem, kukanjem i pljuvanjem Messia :lol: :lol: baš je zabavno to citati.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 apr 2011, 18:55

Portillo je napisao/la:De legendo ne **** vragove. Pa sta mislis da je nesto takvo uradio Ramos ili Ronaldo sta bi se pricalo o tome? Tako isto i ja mogu opravdati Ramosov crveni na Camp Nou, kao sto vas dvojica pravdate Messija, znam da pokusavas biti realan, ali ne uspijeva ti. Messi je kreten kao i cijela hrpa Culesa ukljucjuci navijace, igrace pa sve do cistacica. Covjek je platio 150 eura da gleda fino utakmicu da bi mu kasnije jedan debil prisao i nabio ga loptom, sreca pa ga nije onesvijestio. To je za svaku osudu i najmanje zuti karton, odnosno suspenziju, po vasoj logici to bi znacilo da se bubam Pepe i Casquero ne mogu tuci na terenu, ali kada izadju u aut ili po zavrsetku utakmice mogu. De razmislite malo.
Sudija mu po pravilima nije mogo dati karton (ako se držo pravila )ovdje samo disciplinska komisija može nešta uraditi niko drugi ,zbog nesportskog ponašanja kao što je dobio Roney i Pjanić itd.
A znam da je Izzu i co to glavni cilj kad pobjedi Real da dođu i da kažu kako je Pepe divljak Ramos i dr .samo nako da isprovociraju ,ovdje je sad slučaj na disciplinskoj komisiji sudija je uradio svoje(ako oni misle da je kriv ,sigurno će ga novčano ili već nekako kazniti) mi se samo beze raspravljamo ,a ja se ne volim raspravljati sa navijačima Barce jer oni svi zastupaju isto u svim raspravama (dođe ih deset i svi isto pišu ,nebitno koja je raspraav)

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 18 apr 2011, 18:58

ronaldo je kreten,i cijela hrpa frankovaca,ukljucujuci navijace pa sve do cistacica...valjal ova.. 8-)

covjek vam fino sve pojasnio,al jok..ocigledno vi imate neka svoja fudbalska pravila,koja postujete.. ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 18 apr 2011, 18:58

legenda reala je napisao/la:
Sudija mu po pravilima nije mogo dati karton (ako se držo pravila )ovdje samo disciplinska komisija može nešta uraditi niko drugi ,zbog nesportskog ponašanja kao što je dobio Roney i Pjanić itd.
A znam da je Izzu i co to glavni cilj kad pobjedi Real da dođu i da kažu kako je Pepe divljak Ramos i dr .samo nako da isprovociraju ,ovdje je sad slučaj na disciplinskoj komisiji sudija je uradio svoje ;)
Na osnovu cega da ga kazne, kad se Messi držao pisanih pravila igre :?: ne može na silu buraz hahaha pa ne može nikako :lol: :lol: jesu navalili da ga kazne :lol: :lol: a ne može nikako.
Možete samo moralisati jel to korektno i sportski ili nije :mrgreen: ali to je vec druga prica...zayebi moral.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.