FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

izzo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la izzo » 18 apr 2011, 14:53

L-Train je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Bas sad citam Alves izjavio da mu je Marcelo priznao da je simulirao penal.Jel ovo Mourinho spremao sa 10 igraca ?:lol:
i vi u to vjerujete :lol:
Alves nikad ne laže :!: covjek je sam izjavio da nije bilo govora o penalu.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 18 apr 2011, 14:57

izzo je napisao/la:
L-Train je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Bas sad citam Alves izjavio da mu je Marcelo priznao da je simulirao penal.Jel ovo Mourinho spremao sa 10 igraca ?:lol:
Alves nikad ne laže :!: covjek je sam izjavio da nije bilo govora o penalu.
ma neee on je velika dobrica :roll:

gdje je to svegati izjavio :?:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 18 apr 2011, 15:01

"Nisam napravio jedanaesterac. Sve je bilo čisto. Oduzeo sam loptu po pravilima i nikoga nisam udario, niti slučajno, niti namjerno. U našem se klubu u pravilu ne komentira suđenje, no ponekad i to morate. Osvrnuo sam se na sve jer sam nevin, penala nije bilo", rekao je brazilski nogometaš.

- Mi obično ne govormo o sudijama. Oni pokušavaju da rade svoj posao i često ga rade dobro, a ponekad pogriješe kao što je to slučaj bio u ovoj utakmici. Ne dijelim mišljenje sudija kada je u pitanju ova odluka. Uzeo sam loptu bez prekršaja i nisam dirnuo Marcela. Priznao mi je kako je morao pasti - kazao je Dani o dosuđenom penalu u utakmici

-------------------------------------------------------------------------
Ne zaboravi da se oni odlicno poznaju jer su obojica brazilci i kolege iz reprezentacije, tako da mu se ovaj iskreno povjerio poslije utakmice.

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 18 apr 2011, 15:01

Gdje je pošo ovaj marcelo ?
slika
slika
slika
Nemoze ni kad ga obori da mu uzme loptu
slika
Zadnja izmjena: DAVID VILLA 7', dana/u 18 apr 2011, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 18 apr 2011, 15:01

Hoce li biti na areni finale kupa ?
ser del barça es el millor que hi ha !

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 18 apr 2011, 15:03

izzo je napisao/la:"Nisam napravio jedanaesterac. Sve je bilo čisto. Oduzeo sam loptu po pravilima i nikoga nisam udario, niti slučajno, niti namjerno. U našem se klubu u pravilu ne komentira suđenje, no ponekad i to morate. Osvrnuo sam se na sve jer sam nevin, penala nije bilo", rekao je brazilski nogometaš.

- Mi obično ne govormo o sudijama. Oni pokušavaju da rade svoj posao i često ga rade dobro, a ponekad pogriješe kao što je to slučaj bio u ovoj utakmici. Ne dijelim mišljenje sudija kada je u pitanju ova odluka. Uzeo sam loptu bez prekršaja i nisam dirnuo Marcela. Priznao mi je kako je morao pasti - kazao je Dani o dosuđenom penalu u utakmici

Ne zaboravi da se oni odlicno poznaju jer su obojica brazilci i kolege iz reprezentacije, tako da mu se ovaj iskreno povjerio poslije utakmice.
ja mislio Marcelo negdje izjavio da nije bilo penala :lol:

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 18 apr 2011, 15:04

Barem kolko sam upratio prenosi ce sportklub,naravnio ako imas sprotklub.Kad se izvalim u krevet :),nisam gledo barcu na tv ima od prosle godine.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 18 apr 2011, 15:05

L-Train je napisao/la:
izzo je napisao/la:"Nisam napravio jedanaesterac. Sve je bilo čisto. Oduzeo sam loptu po pravilima i nikoga nisam udario, niti slučajno, niti namjerno. U našem se klubu u pravilu ne komentira suđenje, no ponekad i to morate. Osvrnuo sam se na sve jer sam nevin, penala nije bilo", rekao je brazilski nogometaš.

ja mislio Marcelo negdje izjavio da nije bilo penala :lol:
Pa izjavio je to Daniu...ne vidim razloga zašto bi Alves lagao oko toga, potvarao na Marcela i ukopavao svog kolegu iz reprezentacije...nema smisla.
Pogotovu nakon utakmice kad je sve bilo gotovo.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 18 apr 2011, 15:16

Scof1eld je napisao/la:Hoce li biti na areni finale kupa ?
Neće! ;) Na sportklubu će biti :)

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 18 apr 2011, 15:25

L-Train je napisao/la:
drugo je to sto ti si corav pa ne vidis ,,meni ne treba nikakva izjava kad je citav svijet vidio da se marselo bacio bezze ,,, za oscara konkurise ove godine
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 18 apr 2011, 15:29

barca_87 je napisao/la:
L-Train je napisao/la:
drugo je to sto ti si corav pa ne vidis ,,meni ne treba nikakva izjava kad je citav svijet vidio da se marselo bacio bezze ,,, za oscara konkurise ove godine
naravno :geek:

kolika je kvota na Marcela :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 apr 2011, 15:51

[youtube][/youtube]
Ostaće istine dvije,a Marcelo ako je glumio zaslužuje oskara svi su vidjeli faul(ili ti ga kontakt) osim navijača Barce
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Kakanj
Kontakt:

Post Postao/la Kakanj » 18 apr 2011, 16:20

losmi je napisao/la:Morao sam da skinem utakmicu sa neta,premotam do Realovog penala i slikam da bih dokazao da penala nije bilo
Lepo se na slici vidi,da je Alves prvo startovao na loptu,a onda se Marcelo bacio preko njegove noge.
Odma da se razumemo.Sudiju nekrivim,jer mozda se nalazio u pozijici iz koje nije mogao dobro da sagleda situaciju.
slika
e posto je lik i na barcelona balkan-u postavio istu sliku i rekao da je on uslikao...pa sam da provjerim jesi to ti ? :D :p..i ako bi mogao dati ime na fb-u..ili add me ..Edo Andres Zekić

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 18 apr 2011, 16:25

Kakanj je napisao/la:
losmi je napisao/la:Morao sam da skinem utakmicu sa neta,premotam do Realovog penala i slikam da bih dokazao da penala nije bilo
Lepo se na slici vidi,da je Alves prvo startovao na loptu,a onda se Marcelo bacio preko njegove noge.
Odma da se razumemo.Sudiju nekrivim,jer mozda se nalazio u pozijici iz koje nije mogao dobro da sagleda situaciju.
slika
e posto je lik i na barcelona balkan-u postavio istu sliku i rekao da je on uslikao...pa sam da provjerim jesi to ti ? :D :p..i ako bi mogao dati ime na fb-u..ili add me ..Edo Andres Zekić
cuj Andres :geek: :ugeek:

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 18 apr 2011, 17:11

Kakanj je napisao/la:
slika
To sam ja,tamo sam admin :D
MVP - Messi-Villa-Pedro

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 18 apr 2011, 17:16

Prema nekim izvorima, samoprozvani Special One, razgovarao je sa predstavnicima Blancosa da pokušaju utjecati na odluku o šišanju trave na Mestalli. Njegov pokušaj ostao je bez odgovora od čelnih ljudi iz Madrida jer, u ovom slučaju, o stanju terena brine klub domaćin, a ne Real Madrid.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 18 apr 2011, 17:18

anonymousHD je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:Hoce li biti na areni finale kupa ?
Neće! ;) Na sportklubu će biti :)
Jarane ja nabavim arene, oni ne prenose... aaaaaaaaaaaaaaaaa :o :o :o :o

nema veze, ti nadjes uvijek streamove lude ;) ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 18 apr 2011, 17:18

DAVID VILLA 7' je napisao/la:Gdje je pošo ovaj marcelo ?
slika
slika
slika
Nemoze ni kad ga obori da mu uzme loptu
slika
gdje su oni navijaci Reala da vide slalom bez stapova koji sam im govorio, ovaj drugi gif :lol:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 18 apr 2011, 18:41

people, imal gdje na hellasu finale kupa ? :D

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 18 apr 2011, 18:54

LBJ MVP je napisao/la: Ostaće istine dvije,a Marcelo ako je glumio zaslužuje oskara svi su vidjeli faul(ili ti ga kontakt) osim navijača Barce
ja bi prije rekao,da su penal vidili samo navijaci reala. ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.