Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Mostar je jedina logična destinacija za ponovni dolazak, skok sa starog mosta bi bio senzacionalan kontent, ako bude vremena skoknuti do neuma poslije toga
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
Jedino da ga zavezu u vrecu i da ga bace sa starog mosta. U Hrvatskoj se prenemagao pola sata i na kraju nije smjeo da skoci sa mola, a ne da skace sa starog mosta.
Ko ce drugi nego Turci

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Jedina greška Speed-ovog tima je ta što su po prvi put od kako rade live streamove irl pokušali strpati 2 države u jedan dan ali tu njihove greške počinju i završavaju. S druge strane Nuni se zajedno sa svojim kartelaškim jaranima uspio izlaktati za organizaciju dočeka. Dan prije dok je Speed bio u Sloveniji, Nuni je pisao Slovenskim organizatorima (koje poznaje) da pošalju njegov kontakt i da ga spomenu, jer visočki seljak mora biti taj koji će to organizovat. Speed-ov tim tada i odlučuje za izbor njega misleći da ako se već javlja da ima neki mega giga plan. Dok dvojica momaka koja su trebala voditi Speeda kroz Bosnu otpadaju.
Na kraju sve što se desilo je bilo i dobro. Debil je planirao da ga odvede u 8 čevabdžinica i 3 buregdžinice pa kao da on to ocjeni te u 3 slastičarne da i to ocjeni, a zatim bi igrao kolo na čaršiji. Nakon toga je imao plan da ide u konjički klub gdje bi muzio kravu i probao domaće sireve, nakon toga stadion i ostale pizdarije. Jer je Nuni u svojoj suštini seljačina i misli da je to relevntan reprezent jednog glavnog grada.
Uz sve to količina laži i nedosljednsoti koje je izjavio u svom Liveu gdje se pravda su debilizam ssami za sebe.
Na kraju sve što se desilo je bilo i dobro. Debil je planirao da ga odvede u 8 čevabdžinica i 3 buregdžinice pa kao da on to ocjeni te u 3 slastičarne da i to ocjeni, a zatim bi igrao kolo na čaršiji. Nakon toga je imao plan da ide u konjički klub gdje bi muzio kravu i probao domaće sireve, nakon toga stadion i ostale pizdarije. Jer je Nuni u svojoj suštini seljačina i misli da je to relevntan reprezent jednog glavnog grada.
Uz sve to količina laži i nedosljednsoti koje je izjavio u svom Liveu gdje se pravda su debilizam ssami za sebe.
Jao k’o da je dolazio predsjednik neke države u najmanju ruku a ne neki debil koji laje po ulici.
Don't hate what you don't understand.
- sirBobbyMoore
- Kontakt:
Ma sve bih tom nasem retardu i progledao kroz prste, nit je bitan speed nit on, ali ne mogu nikako svariti da si rekao liku pisaj na sred carsije to je normalno kod nas...akisarajevo92 je napisao/la: ↑14 jul 2025, 01:26Nuni zasluzuje sve kritike, ali
po nekom mom razmisljanju, BiH je prvobitno trebala biti u cetvrtak, zasebno, a onda mu je, nagadjam, Giannis javio da on moze u cetvrtak biti s njim pa je Speed odlucio pomjeriti BiH dan ranije i spojiti sa Srbijom, Giannis kao vodic mu je 50x vazniji za kontent nego Bosna
tako da tu Nuni ima donekle opravdanja, svaku drzava planiraju dan ranije, nadju se lice u lice negdje u hotelu i dogovore sta ce raditi a kod nas je bilo sve zbrzano pa je tako i ispalo
ali ljudi su fakat šega, citao sam komentare kako ga je trebalo voditi do Mostara, Trebinja, Neuma itd.![]()
npr posjeta Kosevu, bas njega zanima kako se zove klub, kad je osnovan, jesu li OI otvorene na njemu, daj mi da ganjam lisicu i sutnem loptu par puta
Nadam se da više nikada nećemo vidjeti avlijanera speeda u našoj državi. Scene izlobotomizirane djece su ono čega se trebamo stiditi a ne šta i kako je Nuni uradio. 

Za sve može biti neko opravdanje, nije se imalo vremena, ispalo je ovako ili onako, ali kako objasniti ponašanje našeg debila? Lik ti došao u goste, ti ga u autu ignorišeš jer si na telefonu, zoveš ga **** jer neće da igra kolo. Vodiš ga da jede milion puta **** čevape k'o da su bili omiljeno jelo Poslanika, a ne meso i lepinja.
I onda ga vodiš na pizzu, pa na burek gdje mu neki random konobar gura meso dok ovaj jadan govori da ne može više. Doveo si neke svoje likove da mu guraju neke poklone, pa si doveo Jalu i Bubu da ga čekaju na Koševu.
Pita ga kako se kaže tišina na bosanskom, ovaj debil govori "**** se", to treba biti smiješno? Odraz jednog naroda? Kulture nečeg?
I onda se mi čudimo što nas ne poštuju ni jedni susjedi kad nam je smiješno strancu lagati prijevod riječi.
Momak u Srbiji igra košarku jer su zemlje košarke, igra tenis jer sam i ja koji bih radije gledao kako se boja suši nego gledao tenis čuo za Đokovića. A kod nas mu daju cevape, da razbija auto i da psuje.
Choda je glup kad se snima, ali Choda je inteligentan lik i zna šta prolazi, a šta ne. Ovaj naš je jednostavno takav lik koji nema ni kulture, ni znanja, ni poznavanje jezika.
Druže, ne dolazi ti neki kuhar vloger, pa da idete ocjenjivati čevape, nego osoba koja radi takav stream da joj svako deset minuta treba novo, a ne "evo ti meso, vidi cevap".
I ne bih se slozio sa tim da speeda ne zanimaju neke stvari. Djeluje da je čak zainteresiran da čuje takve neke sitnice i sigurno bi radije vidio muzej, nego pljeskavicu.
I onda ga vodiš na pizzu, pa na burek gdje mu neki random konobar gura meso dok ovaj jadan govori da ne može više. Doveo si neke svoje likove da mu guraju neke poklone, pa si doveo Jalu i Bubu da ga čekaju na Koševu.
Pita ga kako se kaže tišina na bosanskom, ovaj debil govori "**** se", to treba biti smiješno? Odraz jednog naroda? Kulture nečeg?
I onda se mi čudimo što nas ne poštuju ni jedni susjedi kad nam je smiješno strancu lagati prijevod riječi.
Momak u Srbiji igra košarku jer su zemlje košarke, igra tenis jer sam i ja koji bih radije gledao kako se boja suši nego gledao tenis čuo za Đokovića. A kod nas mu daju cevape, da razbija auto i da psuje.
Choda je glup kad se snima, ali Choda je inteligentan lik i zna šta prolazi, a šta ne. Ovaj naš je jednostavno takav lik koji nema ni kulture, ni znanja, ni poznavanje jezika.
Druže, ne dolazi ti neki kuhar vloger, pa da idete ocjenjivati čevape, nego osoba koja radi takav stream da joj svako deset minuta treba novo, a ne "evo ti meso, vidi cevap".
I ne bih se slozio sa tim da speeda ne zanimaju neke stvari. Djeluje da je čak zainteresiran da čuje takve neke sitnice i sigurno bi radije vidio muzej, nego pljeskavicu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Al stvarno ona provala sa Sajferom, tu sam i ugasio stream majke mi 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Dno dna stvarno onaj prikaz što je Nuni napravio..Treba ćevapa, pite i Baščaršije nema govora, teba i Buba i Jala ali negdje u studiju ili tome slično a ne na stadionu..od trojice likova što je doveo dvojica bila u zatvoru za drogu, to mi nije normalno..gdje je vrelo Bosne, priča o Olimpijadi i takvim stvarima..tunel spasa se morao pokazati kad je već čovjek pitao za Srebrenicu..
Ako ima prilike za part 2 dati nekome normalnom da napravi normalnu turu, po meni Titov bunker u Konjicu je pod moranjem, to je jedinistveno na našim područjima plus ove neke gore stvari..Ako već idu neki muzičari nek ide Dino Merlin a ne ovi narkomani..imamo kvalitetnih ljudi, starijih, mlađih nije ni bitno, ali neko mora predstaviti Bosnu kako treba, bez obzira što je došao speed, nije on narkomančina raspala, promoviše sport i slične stvari, moralo je ovo milion puta bolje! Enis Bešlagić, Robert, pa bolje Đuru da su doveli znao bi napraviti šegu i šalu normalnu a ne j.ebo ti mater, majmun si, crn si evo banana i tako...
Ako ima prilike za part 2 dati nekome normalnom da napravi normalnu turu, po meni Titov bunker u Konjicu je pod moranjem, to je jedinistveno na našim područjima plus ove neke gore stvari..Ako već idu neki muzičari nek ide Dino Merlin a ne ovi narkomani..imamo kvalitetnih ljudi, starijih, mlađih nije ni bitno, ali neko mora predstaviti Bosnu kako treba, bez obzira što je došao speed, nije on narkomančina raspala, promoviše sport i slične stvari, moralo je ovo milion puta bolje! Enis Bešlagić, Robert, pa bolje Đuru da su doveli znao bi napraviti šegu i šalu normalnu a ne j.ebo ti mater, majmun si, crn si evo banana i tako...
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Publika sve češće prihvata glupost kao normu, upakovanu pod plaštom modernih trendova.
Svakodnevnicom dominira senacionalizam, te zabava bez sadržaja.
Medijska pismenost je važnija nego ikad.
Svakodnevnicom dominira senacionalizam, te zabava bez sadržaja.
Medijska pismenost je važnija nego ikad.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
-
- Kontakt:
Bunker i tunel su problem zbog pucanja lajvaSlatinash_7 je napisao/la: ↑14 jul 2025, 09:49Dno dna stvarno onaj prikaz što je Nuni napravio..Treba ćevapa, pite i Baščaršije nema govora, teba i Buba i Jala ali negdje u studiju ili tome slično a ne na stadionu..od trojice likova što je doveo dvojica bila u zatvoru za drogu, to mi nije normalno..gdje je vrelo Bosne, priča o Olimpijadi i takvim stvarima..tunel spasa se morao pokazati kad je već čovjek pitao za Srebrenicu..
Tipicna bosnjo prica se provukla kroz taj live. Prvo, seljak se od pocetka tako reci ugurao, kao de me spomeni speedu, tipicno ono nase imam ti ja jarana znas, da ga uvali na neko mjesto.. Drugo, govoris covjeku pisaj na ulici to ti je kod nas normalno, a pazi sad, na liveu sinoc se izvlaci “sta je, vi sad svi kulturni, ko da se niko nikad nije popiso na ulici”
Trece, citav live je bio yebena samopromocija, onaj retard sajfer daje covjeku svoju plaketu, pa da je licno michael jackson usto iz groba i dao mu sta ce mu to, a kamoli neki sajfer. Onaj mu govori best kebab in town, lik odgovara druze nisam gladan. Gore otiso fol jahati konja, ide onaj celavac kaze ja sam trener moras se slikat sa mnom i nece da pusti lika dok se ne uslika s njim i po familije il ko je vec ona djecurlija s njim.. Ma sve ono sto mrzim kod naseg naroda se moglo vidjeti na onom lajvu, ono je yebeni odron i jedan od x pokazatelja zasto ce ova drzava sa ovakvim narodom uvijek biti u K U R C U jer stavljaju svoj licni interes ispred interesa citave zajednice
I najgore mi je kad ovi nasi zatucani pocnu srat a sta on, ta ce on, ko je on.. Zivimo u takvom vremenu da se ti ljudi isticu, frajera gleda uzivo preko 150 hiljada ljudi, taj live ce ostat na yt i pogledat ce ga potencijalno x miliona, to je ogromna reklama i imas jednu priliku da nesto od toga napravis i glupan usere i sefa i stanicu. Mislim ljudi odvukli cojka u piceriju.. U sarajevu.. a frajer iz amerike, vise picerija imaju neg ljudi. Ma haos zivi

I najgore mi je kad ovi nasi zatucani pocnu srat a sta on, ta ce on, ko je on.. Zivimo u takvom vremenu da se ti ljudi isticu, frajera gleda uzivo preko 150 hiljada ljudi, taj live ce ostat na yt i pogledat ce ga potencijalno x miliona, to je ogromna reklama i imas jednu priliku da nesto od toga napravis i glupan usere i sefa i stanicu. Mislim ljudi odvukli cojka u piceriju.. U sarajevu.. a frajer iz amerike, vise picerija imaju neg ljudi. Ma haos zivi
1946-1987
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa live ima oko 3-4 miliona pregleda, uzivo je gledalo preko 100.000 ljudi, na TikToku i Instagramu se non-stop vrte klipovi posjete, mislim da to nije bezazlena stvar. Pretjeruju i ovi sto kazu da ga je trebalo odvesti u neke muzeje i slicno, njegovom contentu se treba prilagoditi i to upakovati na prikladan nacin. Onaj je bio mrtvo ubijedjen da ga odvede u 5 cevabdzinica, ne znam kako uopste dolazi na tu ideju. Uz to mu je guide lik koji ne zna dvije rijeci na engleskom, i to bas simbolicno. O Sajferu da ne pricamo.
Slag na tortu svega je sto se napravio budala na pitanje o Srebrenici, imas priliku u live-u (ako te je vec upitao) da objasnis sta se desilo, ali se svjesno odlucio da ne zalazi previse u to, svi znamo zasto. Sad naravno slijedi cupanje, ali sad je vec kasno.
Slag na tortu svega je sto se napravio budala na pitanje o Srebrenici, imas priliku u live-u (ako te je vec upitao) da objasnis sta se desilo, ali se svjesno odlucio da ne zalazi previse u to, svi znamo zasto. Sad naravno slijedi cupanje, ali sad je vec kasno.
Najgluplja izvlakusa je da nije imao vremena. A imao je vremena da promovise jarane.
Debil najveći.
Debil najveći.
Choda je super odradio stream u Beogradu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Smetnuo sam s uma da bi live pukao u bunkeru i tunelu ali za tunel se makar moralo naći vremena da se obiđe vanjski dio i pokuša sići dole koliko toliko..Za bunker makar da se obiđe ona lažna vikendica i snimi nacrt bunkera a da ovaj naš malo ispriča oko toga, da je jedini takav u svijetu (mislim) otvoren za posjetioce, ostavljen onakav kakav je bio itd itd..moralo se otići na mjesto atentata jer je to svjetski bitan događaj u novijoj istoriji, zemaljski muzej, moralo se dati malo prostora multi etničnosti i vjerske raznolikosti, sve je to bilo tu u 1 kilometar da se prikaže, dvije crkve i džamije..Mislim ja još nisam iz Sarajeva, Boga pitaj šta se tamo sve ima vidjeti a da je stvarno od regionalnog i svjetskog značaja..Olimpijada samo spomenuta a Sarajevo je jedan od max 50 gradova u svijetu koji su bili domaćin bilo kakvih olimpijskih igara..Uredu je da se za kontent razlupa i auto al kakvi konji kakvi bakraći...
Slatina Bog i batina
-
- Kontakt:
Mirza Hatić i Huda Company da ga docekaju sljedeci put
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Mogao je i u SA napraviti skok u kanalizaciju, jos jaci kontent. Bilo bi svoj u svom....BosniaBoston je napisao/la: ↑14 jul 2025, 02:52Mostar je jedina logična destinacija za ponovni dolazak, skok sa starog mosta bi bio senzacionalan kontent, ako bude vremena skoknuti do neuma poslije toga
Nemogu da vjerujem koliko poruka u vezi posjete bezveznog kriminalca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.