Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Na mail dobijam racune za struju i preko e-uplatnica placam struju.
Nije mi jasno sto mi dole uvijek pise iznos 7.50 KM
A gore iznad lijevo bude hajmo rec 50KM..
https://storage.radio sarajevo.ba/image/657545/1180x732/Racun_struja_juni2022_RSA3.jpg (sastavit radio i Sarajevo da vidis sliku.)
Zar ne bi trebalo dole pisat ukupan iznos a ne 7.5 KM
https://storage.radio sarajevo.ba/image/657545/1180x732/Racun_struja_juni2022_RSA3.jpg (sastavit radio i Sarajevo da vidis sliku.)
- napoleon72
- Kontakt:
Jest ga punica presvuklaVivaLaStella je napisao/la: ↑13 jul 2025, 09:56https://www.reddit.com/r/srbija/s/igekBQgyLH
da čuvam ženu![]()
![]()

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Zato sto posebno placas da struja dodje do tebesoxx je napisao/la: ↑13 jul 2025, 12:39Na mail dobijam racune za struju i preko e-uplatnica placam struju.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Meni je na racunu 7.50 KM RTV pretplata.soxx je napisao/la: ↑13 jul 2025, 12:39Na mail dobijam racune za struju i preko e-uplatnica placam struju.
Da nije to u pitanju

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sad će ti admir reci da ti je krivo što puno ljudi radi u Sarajevu i da si ljubomoran na njih

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Admir ce reci da je to pogresna statistika. Zamijenila se vlast i novi su zaposlili svoje kadrove. Ali ne pise tu koliko je povecan broj uposlenih u javnom sektoru i da li je ikako uvecan. Jer je sigurno masa onih koje je dovela stara vlast dobilo nogu. Novi i jesu izabrani da zamijeni ljude u javnom sektoru, jer da su stari valjali, ne bi se mijenjalo nista. Da su ostavili sve iste ljude, to bi bilo razocarenje, ovako je sasvim ok. Mozda ih je I jos vise trebalo zamijeniti jer su objektivno govoreci bili grozni decenijama.
Znaci, mozda se povecalo, a mozda je ostalo isto (ili manje) samo drugi ljudi. To ova statistika ne pokazuje.
Drugo ne pise koji radnici u javnom sektoru su uposleni… Ako su doktori, nastavnici, policija… onda neka su, to je dobro za sve nas. Ako su savjetnici, referenti za gubljenje vremena isl, onda ne valja. Znaci, sam broj ne govori o tome da li je to pozitivno ili negativno.
Znajuci sistem spinovanja ovih botova, vjerovatno je pogresan statisticki parametar namjerno izdvojen da se stvori iskrivljena slika.
Znaci, mozda se povecalo, a mozda je ostalo isto (ili manje) samo drugi ljudi. To ova statistika ne pokazuje.
Drugo ne pise koji radnici u javnom sektoru su uposleni… Ako su doktori, nastavnici, policija… onda neka su, to je dobro za sve nas. Ako su savjetnici, referenti za gubljenje vremena isl, onda ne valja. Znaci, sam broj ne govori o tome da li je to pozitivno ili negativno.
Znajuci sistem spinovanja ovih botova, vjerovatno je pogresan statisticki parametar namjerno izdvojen da se stvori iskrivljena slika.
@admin,
primjetio sam je moj post od 11.07 o Spidovoj posjeti obrisan i jedini razlog koji mi pada na pamet lezi u tome sto je bio na stranici sa mnogo postova koji su kvalifikovani kao neprimjereni pa da se sjrati posao brisi sve. Ako ovakvo pitanje nije postsvljeno na pravom mjestu molim da me uputite u proceduru
primjetio sam je moj post od 11.07 o Spidovoj posjeti obrisan i jedini razlog koji mi pada na pamet lezi u tome sto je bio na stranici sa mnogo postova koji su kvalifikovani kao neprimjereni pa da se sjrati posao brisi sve. Ako ovakvo pitanje nije postsvljeno na pravom mjestu molim da me uputite u proceduru
Isto da si napisao naucni rad u Lancetu, a ne post na forumu i njegovoj nabezveznijoj temi.huupmil je napisao/la: ↑13 jul 2025, 17:34@admin,
Otkud znam post od prije tri dana, ko da čitam autore i udubljujem se u napisano
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Procedura u novije vrijeme je da se obrisu otprilike dvije stranice prije nekog "incidenta" i dvije stranice poslije, bez citanja jer je to gubljenje vremenahuupmil je napisao/la: ↑13 jul 2025, 17:34@admin,
- Shategabri
- Kontakt:
Debili sa probušenim auspuhom ili šta mu već rade, pa nešto puca, probija bubne opne, klošari sa motorima koji turiraju, pa proizvode sličan efekat kao i prvi, šta je poenta? Yebavanje majke što ste stoka?
I ima li kakvog zakona za ovo? I što nikog ne boli qrc za to u BiH?
I ima li kakvog zakona za ovo? I što nikog ne boli qrc za to u BiH?
Koševo Zapad
Ima zakon, ali saobraćajnoj miliciji je vrhunac staviti kamere i vozati presretače, sve ostalo je kvantna fizika. Inače, u pitanju je straight pipe i pop&bang tune, oboje šteti autu. 

ima zakon, i koliko znam sprovode ga, znam da ovaj jedan sto snima na tiktoku stalno placa kazne za to, i on i zena mu

ja na R-u imam onu klapnu, odma ispod downpipe-a, al ne otvaram to po gradu ni pod razno, samo kad je street race neki legalni

- ASD
- Kontakt:
Momak jutros poginuo u Tuzli, bio na zadnjem sjedištu u vozilu koje nije prouzrokovalo nesreću, međutim debili pišu neka je poginuo zaslužio je kad brzo vozi.
Na hiljade takvih komentara.
Na hiljade takvih komentara.

- VensanKasel
- Kontakt:
admin je napisao/la: ↑13 jul 2025, 17:51Isto da si napisao naucni rad u Lancetu, a ne post na forumu i njegovoj nabezveznijoj temi.huupmil je napisao/la: ↑13 jul 2025, 17:34@admin,
Otkud znam post od prije tri dana, ko da čitam autore i udubljujem se u napisano

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
Speed rekao da Bosna zasluzuje part 2.
Valja se utaliti s novim vlasnicima objekata, reperima i ostalim brendovima za reklamu.
Valja se utaliti s novim vlasnicima objekata, reperima i ostalim brendovima za reklamu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ako ce ga opet onaj debil voditi, nek ne dolazi covjek dzaba...19vendetta87 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 20:34Speed rekao da Bosna zasluzuje part 2.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Moguće je da neko tako najebe ponekad, ali koliko znam rijetkost je.

Ja nemam ništa protiv raznoraznih izduva, osim kad se namjerno dođe između zgrada i pali S kako bi prdio raji pod prozor.
nemam ja te popcorne i ta cuda, samo 440ks originalnog zvukaOikamid je napisao/la: ↑13 jul 2025, 20:39Moguće je da neko tako najebe ponekad, ali koliko znam rijetkost je.![]()
Ja nemam ništa protiv raznoraznih izduva, osim kad se namjerno dođe između zgrada i pali S kako bi prdio raji pod prozor.

meni je to malo seljakluk, vecina tih S, GTI, RS, R modela, imaju dobar originalni zvuk, to pucketanje mi je djetinjasto iskreno
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88, svrakino1921 i 5 gostiju.