Mislis da je jedan predsjednik glavni problem?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Opet su šanse male.barca_87 je napisao/la:al drugacije ce bit sad ljudi,,sad ce se statut osvojit sa prostom vecinom,,nece bit potrebno ko prije dvotrecinska vecina
Još uvijek je premalo informacija, možemo samo nagađati.Monolog je napisao/la:Lijepo zvuči, al' i sam znaš da od toga nema ništa (dakle, sigurno je da se neće suspendovati samo oni koji opstruiraju izglašavanje statuta, već svi).calcio je napisao/la:Ako bude tako onda je logično da se suspenduju samo oni koji su protiv statuta. Dobili su drugu šansu, ako je uprskaju... adios, nema evrope
Iskren da budem, stvarno ne znam šta možemo očekivati od ovoga. Nadam(o) se nečemu, a dobijemo nešto sasvim drugo (to naše prokletstvo), tako da...
Tako nekako.calcio je napisao/la:Još uvijek je premalo informacija, možemo samo nagađati.Monolog je napisao/la:Lijepo zvuči, al' i sam znaš da od toga nema ništa (dakle, sigurno je da se neće suspendovati samo oni koji opstruiraju izglašavanje statuta, već svi).calcio je napisao/la:Ako bude tako onda je logično da se suspenduju samo oni koji su protiv statuta. Dobili su drugu šansu, ako je uprskaju... adios, nema evrope
Iskren da budem, stvarno ne znam šta možemo očekivati od ovoga. Nadam(o) se nečemu, a dobijemo nešto sasvim drugo (to naše prokletstvo), tako da...
Ali mislim da nisu ovi iz Fifa & Uefa, a ni Osim i kompanija, glupi pa da ne znaju to o čemu govorite.
Čemu onda čitav ovaj cirkus kad će ista skupština opet isto glasati? Šest sati sjede i razgovaraju da bi donijeli odluku da se opet glasa?
Sigurno ima neka caka koja još nije poznata.
to je to, u pravu si..fol komitet za normalizaciju, kad opet ista bagra odlucuje, gotovo je.. nas fudbal je sahranjen..Adio evropa, Adio svijet **** im matermdss je napisao/la:mislim da je fifa i uefa samo mazala oci svim nama pricom o promjenama misli da nam izvjesna suspenzija na 1 godinu jer ovaj stari saziv skupstine nece usvojiti statut jer nevjerovatna je stvar da ljudi koji su ukopali BIH nogomet sad ga kao spasavaju
RAZOCRALA ME JE FIFA I UEFA SVE JE TO ISTA BAGRA
Caka je u tome da nam FIFA/UEFA mogu pomoći donekle, ali ne mogu se tek tako miješati u politiku i raspustiti sve delegate Skupštine N/FSBiH. Kao što reče @aleksandar_veliki: kad se poLJitičari dogovore i daju podršku za usvajanje Statuta - isti će biti usvojen bez ikakvih problema. Do tada krovne kuće fudbala mogu pomoći do neke mjere, ali iskorjeniti sve ne mogu same.Monolog je napisao/la:Lijepo zvuči, al' i sam znaš da od toga nema ništa (dakle, sigurno je da se neće suspendovati samo oni koji opstruiraju izglašavanje statuta, već svi).calcio je napisao/la:Ako bude tako onda je logično da se suspenduju samo oni koji su protiv statuta. Dobili su drugu šansu, ako je uprskaju... adios, nema evrope