FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Iako je karijera u padu čisto sumnjam da bi Bardhi ispod 750K evropskih plate igrao.
Ima li igrač na dunjaluku kojem mi ovdje ne bi našli mahanu?
Lijepo je mastati
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
U kojem ba padu, decko kapiten Makedonske repke, igrao standardno za Trabzon. Nemamo mi para za njega, i da imamo cisto sumnjam da bi dosao kod nas. Decko ima "tek" 30 godina moze komotno otic u bolju ligu i bolji klub.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Nema ništa od toga, dobar je i Elezi ako i on bude realan.
Nema. Sad da jave da ce Yamal doći rekli bi sta ce nam on ganja influenserke, neće izlaziti iz Waltera, a skup. Sje.at će ga ove naše starlete. Otac mu je nenormalan itd itd
Mi nikada odustati necemo...
Ide u Konyu, milion eura godišnja plata.
- Vrhbosnian
- Kontakt:
Bardhi je dogovorio ugovor 2 god. sa Koyasporom.
-
- Kontakt:
Tako je brate samo zacepit usta ovim sto piskaraju. Kupi kartu i idi podrzi!
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Nemam pojma, uzeo sam 4 komada prije 2 dana.rimljanin90 je napisao/la: ↑12 jul 2025, 11:31Je li ovaj redni broj predstavlja broj prodanih karata na zapadu ili broj prodanih ukupno?
Vjerovatno isprintaju 20k primjer i u svaki fan shop odredeni dio ulaznica i kako se potrefi gdje koji broj ja mislimrimljanin90 je napisao/la: ↑12 jul 2025, 11:31Je li ovaj redni broj predstavlja broj prodanih karata na zapadu ili broj prodanih ukupno?
FK Sarajevo nedavno je objavio kako su osnovali “B tim” u kojem će igrači imati priliku za razvoj prema prvom timu.
**** saznaje kako će se ovaj tim takmičiti u Kantonalnoj ligi Kantona Sarajevo, a sezona bi trebalo da starta do kraja septembra.
Kratkoročni cilj je da se već u prvoj sezoni osigura plasman u Drugu ligu Federacije BiH.
**** saznaje kako će se ovaj tim takmičiti u Kantonalnoj ligi Kantona Sarajevo, a sezona bi trebalo da starta do kraja septembra.
Kratkoročni cilj je da se već u prvoj sezoni osigura plasman u Drugu ligu Federacije BiH.
-
- Kontakt:
Evo novi statut gledacemo Vicu jos jedan mandat. Yebem li vam majku bosnjacku prodanu!!!!
Sigurno je tako, ne mogu ulaznice biti sa istim brojem.bvsic je napisao/la: ↑12 jul 2025, 11:55Vjerovatno isprintaju 20k primjer i u svaki fan shop odredeni dio ulaznica i kako se potrefi gdje koji broj ja mislimrimljanin90 je napisao/la: ↑12 jul 2025, 11:31Je li ovaj redni broj predstavlja broj prodanih karata na zapadu ili broj prodanih ukupno?
Zna li iko koliki je broj prodanih karata?
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
-
- Kontakt:
Ovo je lijepo i onda za 2-3 godine prva liga federacijeTuro je napisao/la: ↑12 jul 2025, 11:57FK Sarajevo nedavno je objavio kako su osnovali “B tim” u kojem će igrači imati priliku za razvoj prema prvom timu.
Tesko da to iko moze znati dok klub ne objavi.
Valjda ce ubrzo slike iz fan shopa, I oni brojcanici o prodatim kartama da se digne malo euforija.
Ono sto meni kazu oni prodavaci da se istok najbolje prodaje, I sigurno prva tribina koja ce se rasprodati.
Ma nisam ni očekivo da neko ima tačan broj, a brojčanik bi bio odličan da se podigne malo hajc.
Vamos Rajvosa!