Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Od saveza je mozda jedino dobio dres i to je to. Bas bi njega Vico vodio na Kosevo.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kakva država i fudbalski savez, takva i organizacija, najveća ka.rina na kontinentu 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Pa ne bi Vico licno19vendetta87 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 14:28Od saveza je mozda jedino dobio dres i to je to. Bas bi njega Vico vodio na Kosevo.

Moguce neki nebitan lik sto radi tamo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Misliš da po zapadu nema jutjubera koji imaju kontent poput ovih naših? Ja mislim da je sve to isto od države do države, pa evo ti ovaj Speed što je jučer bio kod nas. Kakva je razlika između njega i nekog balkanskog jutjubera? Suštinski nikakva, ni od njega nećeš naučiti nešto pametno realno.RollingPaper je napisao/la: ↑10 jul 2025, 02:37Isto da kazes Ramo Isak je tu gdje jeste jer ima zicu za politicara. Mislis da bi bio ovo sto jeste u Danskoj ili Engleskoj? Nisi se osvrnuo na socijalno drustveni kontekst svega ovoga.Raonffa je napisao/la: ↑10 jul 2025, 00:05Generalno ne pratim jutjubere, strimere i tu vrstu ljudi, ponekad upalim Dacešina ili Igora Belana sa HCL-a pred spavanje i to je to. Za ovog Speeda nikad u životu nisam čuo dok mi danas nije izletio neki članak da silne stotine hiljada, moguće i milioni ljude prate njegov let iz Beograda za Sarajevo.
U neka doba sam skontao da on nešto strimuje svoj dolazak u Sarajevo, da je prepopularan u svijetu i da mu je kao vodič Nuni. Bi mi drago, jer Nunija znam cijeli život i iako ga generalno ne gledam na YT (mada izbaci algoritam ponekad, kao i za druge) znam da je poprilično popularan kod nas i u regionu, a i isto tako znam kakav je bio prije "slave". Baš čitam komentare za njega danas kao usiljeni humor, loša gluma i slično. Na stranu je li ovo što on radi kulturno, pametno, zanimljivo ili ne (a očigledno mnogima jeste), vjerujte mi da on malo šta glumi jer je lik prirodno blesav i ovo je njegov posao iz snova. Bog ga je negdje pogledao jer je došlo vrijeme da na ovakve budalaštine možeš uzimati grdnu lovu. I neka uzima, nije ukrao ni od koga.
Poenta je da ovo nije lako raditi, jer da jeste svako bi bio jutjuber i uzimao pare. Doduše, većina takvih će reći "ne bih se spuštao na taj nivo", "stid bi me bilo da sam ovakav" i slično, ali fazon je da nemamo svi žicu da radimo ove stvari i to je jedina istina ako smo barem malo pošteni i ne glumimo lažne moraliste, a takvih je kod nas pun qrac da se ne lažemo.
Ono sto je “zica” za snimanje kod nas je totalno drugacije od onog sto se smatra “zica” za youtube u drugim drzavama. Ne razumijes da ono sto kod nas prolazi nigdje drugo ne bi proslo, jer smo ogranicen i neobrazovan narod.
Samim tim vecina Youtubera i ostalih “internet javnih licnosti” nam je takva.
Što se tiče politike, to je drugi par cipela. U tom segmentu je problem u korijenu političkog sistema. U normalnim sistemima političari su glasilo građana, slobodno možemo reći sluge građana. Kod nas je to nakaradno i obrnuto.
To što kažeš za narod se slažem, ali ipak kako rekoh mislim da u kontekstu jutjubera to ne znači previše. Upravo zato jer takve ljude mahom prate maloljetnici i mislim da djecu ne možemo poistovjećivati sa narodom jer ipak su u pitanju djeca a ne zrele i formirane ličnosti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Da sam znao da je ovako dobro u braku, oženio bih se i ranije. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Zavisi šta te čini sretnim i/ili zadovoljnim u životu.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- akisarajevo92
- Kontakt:
koliko crne grcke djece, ode Evropa u totalni qrac
Don't believe the hype.
- Nerminovic
- Kontakt:
sta kazu za mvp'a

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- akisarajevo92
- Kontakt:
eno vodi ga od girosa do girosa, svaki girosdjija tvrdi da je njegov giros najbolji u gradu
Don't believe the hype.
Ne mogu vjerovati da i mi slijedimo RS i zadužujemo se na londonskoj berzi.
Šta rade od države, gluho bilo
Šta rade od države, gluho bilo
Žestoka kazna
Trn u oku Beogradu: Apsolutna katastrofa danas je zadesila navijače Novog Partizana
10.07.25. - 16:40,

Trn u oku Beogradu: Apsolutna katastrofa danas je zadesila navijače Novog Partizana
10.07.25. - 16:40,

I ona su normalnija od nase. Definitivno smo najgluplji u Evropi. Konkurentni juznoamerikancima i africkim plemenima.

Druže nisam ja taj koji nije pravio kompromise,nego suprotna strana,ali nije ni bitno,ne želim ulaziti toliko u detalje. Ugl mišljenja sam da je za djecu bolje i dobar razvod nego los brak.admin je napisao/la: ↑10 jul 2025, 13:52Ja bih prvo ispunio sve svoje potrebe, našao partnericu koja isto nema nekih neispunjenih ambicija i ne bih se doveo u tu situaciju.Zutti je napisao/la: ↑10 jul 2025, 13:46Normalno da nećeš živjeti 50 godina u braku s seksualnom željom na najvišem nivou, al to nije opravdanje da varaš partnera. Koji je smisao braka ako ćeš šverati?
Ja ti postavljam pitanje: da li bi pristao da znaš da ti neko drugi guzi ženu, a da se ti praviš lud radi mira u kući i "sretnog" života djece?
Pogotovo jer mislim da mi ovdje ne pricamo o potrebi za guženjem okolo, već je problem sto eto covjek nije ispunjen, nije mu se poklopilo, treba praviti puno kompromisa a ne zeli. Sve i da nadje ljubavnicu, brzo bi ga i ona počela nervirati, a nakon trece bi vjerovstno skontao da nije u tome problem.
Ja ako bih napravio grešku pa se doveo u tu situaciju da zbog mojih loših procjena imam problem… ko zna, možda bi i bilo pošteno da **** pojedem ja a ne djeca.
- Pensioner26
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
U ovoj strategiji, istaknuto je da su se u Vladi FBiH odlučili na ovaj potez zbog "proširenje baze investitora u dugoročni dug Federacije BiH i osiguranja sredstava za potrebe financiranja Budžeta Federacije BiH za 2025. godinu."

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa vidi iz nekog razloga Sarajevo nikad nije "priznavalo" poznate ličnosti ili ti ga zvijezde , pa tako je bilo i ovaj put . Za svaku zvijezdu se nađe mana i ta mana je glavna , sve ostalo je manje važno ...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 13:30Jedna od najvećih sportskih zvijezda planete čovjeku vodič i angažovala se da organizuje sve, a kod nas narod priča ma dosta mu je i Nuni ko je on da je bitan toliko. U Albaniji ga Rama dočekao i u parlament odveo![]()
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Kakav opis naranždaste budale

Ovo nije naslov medija pod kontrolom Beograda. Sledeća faza je: "Bežao je od Šiptara i ustaša a sad..."
Otjeran s Kosova,bio bez kučeta i mačeta, sad kupuje vile po Beogradu i leži na parama: "Znam ja..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.