Poznate reci

Jbg novi vikend,a opet mogu da se kurcim kako sam bio upravu.

Na poluvremenu sam poceo da psujem gde dodjoh da pogledam ovaj mec,ali onda drugo poluvreme je nekako uspelo da izvadi ovu utakmicu i dovede je na nivo jednog proseka JSL.
Prvo poluvreme zaista ocajno Vosa imala veliku priliku preko Ilica oko 8.minute kada je gadjao kroz noge Stojkovicu ali lopta se nekako otkotrljala u korner.Osim toga nista nisu imali.Partizan cak nije imao ni takvu priliku,najbolji pokusaj je bio sut Adiyiaha jedno dva metra od gola.
E drugo poluvreme moze da dobije prolaznu ocenu.Vosa se povukla i dala Partizanu igru,sto opet potvrdjuje moje reci:
.Evidentno je da se Partizan ne snalazi protiv koliko toliko ofanzivnije ekipe,videlo se to i na priprema,vidi se nedostatak klasicnih brzih krila koji bi ovo lagano razbijali,da ne pricamo o bekovima
Partizan pretio ali sve je to jalovo,ogranicili se na suteve sa distance uz veliku priliku Ilica koji ima slobodan put ispred sebe ,sutira,Brkic malo losije intervenise te mu lopta prolazi ispod ruke ali je malo pre gol linije izbija jedan igrac Vose.Imali su i jednu priliku kada je Lazevski vracao loptu u peterac gde je sam bio Iliev koji kasni na loptu,ali da je dotakao to bi bio ofsajd,bar iz moje perspektive.Sve ostalo je bilo preslikana moja igra sa playke.Sutiraj sa 20+ metara da bi imao statistiku,da mozes da se kurcis da si bio bolji.

Vosa sa druge strane odlucila da igra bunker i da zatvori sve prilaze golu i da ne ostavi ni promil sanse Partizanu da proigra svoje napadace.I tada Oumarou pravi jedan faul nad Miljkovicem koji zbog krvarenja mora vani,te je Partizan poklekao u sledecem napadu,Krstajic je ocajno reagovao,poslao loptu u prostor na kome bi pozavideli i Evandro i Ilic kolektivno na koju dolazi Vulicevic koji lepo proigrava Oumarou a ovaj rutinski prosledjuje u Stojkovicevu mrezu.Od tada Partizan u kamernoj atmosferi pokusava da poravna ali nije moglo.
Inace utakmicu ponovo obelezile sudijske greske,verovatno ce opet sudije dobiti prolaznu ocenu,ali ja se pitam jos uvek kako Petrovic nije dobio ni zuti,a bio je blizu ne zutog nego i crvenog kartona.Pitam se kako je moguce da je Savic za udaranje laktom bez lopte prosao samo sa openom,a Oumarou dobio zuti,opravdano za isti prekrsaj.Pitam se kakav je kriterij da se za onakav krvnicki start Scepovica daje samo zuti karton...ali ne i dalje ce se kao referenca uzimati "crveni" za Bajkovica iz Ivanjice.

p.s.Hocemo jednu zajedno:"Cije ti je dete Nikola,Nikola,Nikolaaaa"