Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Nema Vize na FTV trenutno 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Od TLN-a do LZN-a – ista formula: kreveljenje i prenemaganje se prodaju pod nekakav humor. Možda to i jest humor... ali za one koji nikad nisu bili najoštriji nož u ladici. Za sve ostale mučno za gledat.
רק חזק
-
- Kontakt:
Slazem se. Nad lipom 35 i Zauvijek susjedi su humoristicne serije, sve ostalo losi pokusaji

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- JayCatwright
- Kontakt:
Ma nije tesko, ali nek napisu od narednog ponedjeljka. Dzaba cekam

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zagreb realno nije interesantan grad, obicni "eastern european" grad. Sto se tice stvari za vidjeti Sarajevo je ispred.
Bitange i princeze?19vendetta87 je napisao/la: ↑07 jul 2025, 18:49Slazem se. Nad lipom 35 i Zauvijek susjedi su humoristicne serije, sve ostalo losi pokusaji![]()

Najbolja hrvatska humoristicna serija bez premca.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Bitange su top serija, ubjedljivo najbolja iz njihove produkcije.DamirT je napisao/la: ↑07 jul 2025, 18:59Bitange i princeze?19vendetta87 je napisao/la: ↑07 jul 2025, 18:49Slazem se. Nad lipom 35 i Zauvijek susjedi su humoristicne serije, sve ostalo losi pokusaji![]()
![]()
Najbolja hrvatska humoristicna serija bez premca.
Dok Nad lipom i Zauvijek susjedi su teski trash od humora, skoro pa na nivou Krv nije voda

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- kraljttbvb
- Kontakt:
Da skontas TLN treba malo uključiti mozak.
A i inače ko da ti u Posusju znaš šta je humor...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
I od obicne humorističke serije napravite neki nacionalizam, 30 godina slušam te gluposti, tačno ću vas pobanovati redom.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- feniksptica
- Kontakt:
Nek je, 20x ljudi te upozarava na jednog covjeka
On vas namjerno yebe praveci nove profile s istim imenom i istom pricom u uvijek peca jste ljude.
Onda se vi ljutite na te ljude a doticnog ne dirate.

On vas namjerno yebe praveci nove profile s istim imenom i istom pricom u uvijek peca jste ljude.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sto pravi nove profile ako ga niko ne dira? I kako ti isti sto se pecaju ne moraju praviti nove profile, a oni uvijek žrtve moje torture?feniksptica je napisao/la: ↑07 jul 2025, 20:28Nek je, 20x ljudi te upozarava na jednog covjeka
![]()
![]()
TLN je za ljude koji imaju smisla za humor a za sve ostale tu su Bitange i Princeze,Viza za Budćnost,Pod Lipom 35 i sl.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Zakucavanjeadmin je napisao/la: ↑07 jul 2025, 20:35Sto pravi nove profile ako ga niko ne dira? I kako ti isti sto se pecaju ne moraju praviti nove profile, a oni uvijek žrtve moje torture?feniksptica je napisao/la: ↑07 jul 2025, 20:28Nek je, 20x ljudi te upozarava na jednog covjeka
![]()
![]()

Problem uvijek postoji što taj " provokator" ne može bez ovog foruma, kao i ostali koji ga ne mogu zaobići kao da ne postoji.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Bitange i Viza u istom košu, tobejarabbi. To je isto da staviš van Dijka i Upamecana u isti koš 

- Quartararo
- Kontakt:
Problem su i nacionalisti, ali i trollovi, idioti koji psuju sestre, majke, mrtve i šta sve ne, ali njih admin kulturno ostavlja na forumu. Kriterij nije za sve isti. Da forum išta valja to bi se riješilo, ali admin očito nema namjeru da to profesionalno odradi nažalost.armando je napisao/la: ↑07 jul 2025, 21:15Zakucavanjeadmin je napisao/la: ↑07 jul 2025, 20:35Sto pravi nove profile ako ga niko ne dira? I kako ti isti sto se pecaju ne moraju praviti nove profile, a oni uvijek žrtve moje torture?feniksptica je napisao/la: ↑07 jul 2025, 20:28Nek je, 20x ljudi te upozarava na jednog covjeka
![]()
![]()
![]()
Problem uvijek postoji što taj " provokator" ne može bez ovog foruma, kao i ostali koji ga ne mogu zaobići kao da ne postoji.

Nije Iron Maiden već samo Bruce Dickinson u saradnji sa UN. Čak mislim da tada nije bio član Iron Maiden.sirBobbyMoore je napisao/la: ↑07 jul 2025, 15:59Iron Maiden '94, U2 '97, Sting prije par godina, Gipsy Kings takodjer prije par godina. Sve su to mala imena.
U2 je isto tako više bio humanitarnog karaktera i vođen Bonovom emocijom prema Sarajevu. Taj dan su trebali svirati u Baselu i zaraditi 4 miliona dolara, a oni su svirali u Sarajevu i otišli u minus pola miliona.
Sarajevo kao prvo nema adekvatan koncertni prostor, a kao drugo nema kvalitetnog organizatora.
Možda bi veliki svjetski bendovi uspjeli napuniti Koševo s tim da bi morali spustiti cijene ulaznica, što im sigurno nije u interesu. Evo recimo za koncert već pomenutih Maidena u Areni u Zagrebu, cijene ulaznica su bile između 40-80 eura, pa vidi možemo li mi sa tim cijenama napuniti dvoranu koja prima 23 hiljade ljudi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, JHam i 9 gostiju.