EDIT: izašli smo na zvaničnoj Transfermarkt na IG.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Teklic ima 420k € gross a 250k € neto, godisnje.amkeivke je napisao/la: ↑05 jul 2025, 02:09https://www.transfermarkt.de/miha-blazi ... ler/179806
https://www.transfermarkt.de/tonio-tekl ... ler/510241
Ovo su "kapitalci" koji bi donosili prevagu...Teklića dovest na godišnju pozajmicu, pa da vidimo onda mogul sudije krojit tabelu![]()
Kada je to izvlačenje, poslije prvog pretkola ili?
Očigledno imaš traumu iz privatne prošlosti povezanu sa tim nacionalnim simbolima, što mogu razumijeti i žao mi je svake osobe sa takvim iskustvom, ali opet priča o tome ko je odakle i slično je potpuno deplasirana i neću uopšte ulaziti u to.pjankesarajevo je napisao/la: ↑04 jul 2025, 23:18Ne znam odakle si ti i kako si odgojen, ali de se malo okreni pa pogledaj kome su kakva obiljezja nacionalna opredjeljenost…Vrhbosnian je napisao/la: ↑04 jul 2025, 23:09Kakve gluposti ljudi pišu, ko da čitaš prepucavanja djece od 12 god.
Otkad je to kvadrat kao oblik u bilo kojoj formi i bojama ekskluzivno simbol Hrvatske ili hrvatskog naroda?!
Da, 21. julaObjektivac1946 je napisao/la: ↑05 jul 2025, 11:01Kada je to izvlačenje, poslije prvog pretkola ili?
Cuj znalo se a napisali saopstenje kao da su prodali utakmicu sb niko nije ovo ni spomenuo, pogotovo jer je ovo za 2023 god sto nema nikakve veze sa finalom kupa. Eto kako si ispo glup da branis horde hahahaHordas1990 je napisao/la: ↑05 jul 2025, 00:53Ne budi smijesan, znalo se kao sto se i sve ostalo zna. Horde su se stavile u zastitu kluba, kao i uvijek.Mirza_Hordas je napisao/la: ↑05 jul 2025, 00:36Pa nisu u klubu znali za ovo do neki dan, a eto Horde Zla su znale preko posrednika i UEFEHordas1990 je napisao/la: ↑05 jul 2025, 00:19Izmedju ostalog na ovo sa UEFA-om sam ja aludirao u svom prvom postu ovdje, vjerovatno se neko i sjeca, a glavni razlog sto sam se prijavio je bjesomucno pljuvanje po Hordama koje se tada odvijalo na temi. Simptomaticno je kako su se sad ti isti pljuvaci samo usutili i sutra ce opet slaviti i diciti se Horde ovo, Horde ono, a najstrasnije pljuvali bez da su imali ikakve informacije kakvi se "propusti" desavaju u klubu. Licemjerno![]()
Izdali ste klub zbog kojeg postojite
Ispostavi se po nekim tvojim insajderskim,a to što je je u međuvremenu igrao na Kipru to nema veze.Očigledno pravna država živi samo u BiHAduka87 je napisao/la: ↑02 jul 2025, 16:59I na kraju se ispostavi kako nije mogao dobiti radnu dozvolu jer je 2019 sudski presudjen na zatvorsku kaznu, samo da vam je njakatiSamoDaKazeem je napisao/la: ↑02 jul 2025, 11:48Evo Varaždin ti uzme igrača,a interesantno je kako se vjeruje medijima kad nešto pišu u korist Sarajeva,a kad nije tako, e onda su neistine,gluposti,lupanja itd.![]()
Gdje?johntravolta123 je napisao/la: ↑05 jul 2025, 13:41Ovaj žabar ko najavljuje nesto ...
Vidjet cemo sta je u pitanju
Instagram grupakeli je napisao/la: ↑05 jul 2025, 13:52Gdje?johntravolta123 je napisao/la: ↑05 jul 2025, 13:41Ovaj žabar ko najavljuje nesto ...
Skuplja opet followere a
Otkud znaš za Vukotića?jurisicduska je napisao/la: ↑05 jul 2025, 14:21Ako bude kakav odron bice 100%
A ako bude kakva igracina propast ce
Vukotic je pojacanje koje ce najvjerovatnije doci
Ma onaj frajer ako nije fejk profil od nekog našeg evo rukajohntravolta123 je napisao/la: ↑05 jul 2025, 13:41Ovaj žabar ko najavljuje nesto ...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, juka55, kogmagie46, NeSamSafetee i 68 gostiju.