Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Nogometni savez BiH
Je li sutra taj sastanak komiteta u Becu

Da. Bas me interesuje kako planiraju izvest tu skupstinu 26. maja. Ne vidim poentu glasanja ako budu isti likovi.Goalgetter je napisao/la:Je li sutra taj sastanak komiteta u Becu![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ja vidim ako ih neko ucijeni!Cartman je napisao/la:Da. Bas me interesuje kako planiraju izvest tu skupstinu 26. maja. Ne vidim poentu glasanja ako budu isti likovi.Goalgetter je napisao/la:Je li sutra taj sastanak komiteta u Becu![]()
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Ko je rekao da ce glasati isti,pratis li ti vijesti uopsteCartman je napisao/la:[
Da. Bas me interesuje kako planiraju izvest tu skupstinu 26. maja. Ne vidim poentu glasanja ako budu isti likovi.
mah, nista se nece desit... ne znam sta su planirali ali tesko da se ista moze promjenit
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Principatus
- Kontakt:
Bajevic je u Becu. Sigurno ne jer mu se ide na odmor tamo. 
TV1 kaze da nezvanicno Barbarez i Hadzibegic isto dolaze.
TV1 kaze da nezvanicno Barbarez i Hadzibegic isto dolaze.
VIDEO / Beč: Sergej Barbarez i Faruk Hadžibegić "pomažu" Fudbalskom savezu BiH
24SI - Kao što je javnosti već više-manje poznato, u glavnom gradu prijateljske zemlje Austrije - Beču, sutra će biti održana prva sjednica Komiteta za normalizaciju stanja u bh. fudbalu, koga je imenovala FIFA, a nakon suspenzije Nogometnog / Fudbalskog saveza BiH (N/FSBiH).
Podsjetimo, do suspenzije je došlo nakon što Skupština N/FSBiH krajem marta nije ispunila minimum standarda i zahtjeva FIFA-e i UEFA-e u Statutu Fudbalskog saveza BiH, poslije čega je od 1. aprila uslijedila automatska suspenzija N/FSBiH.
Recimo takođe da su u Komitet za normalizaciju, kako je ranije specijalno za 24sata.info potvrđeno iz sjedišta FIFA-e, imenovani Ivica Osim, Darko Ljubojević, Elvedin Begić, Dragan Kulina, Ivan Beus i Sead Kajtaz.
Kako javlja specijalni izvještač "TV1" iz Beča, inače urednik sportske redakcije ove "prve news TV kuće" u BiH, sutra se odlučuje o sudbini bh. fudbala. Izjavu za "TV1" dao je i proslavljeni Mostarac, "princ sa Neretve" Duško Bajević, koji se takođe nalazi u Beču.
"Sigurno da je to veoma ozbiljna stvar i kad su UEFA i FIFA odlučili da se to uradi, onda to sigurno svak' tako mora da smatra i mislim da su to veoma ozbiljne stvari koje treba završiti i treba odnositi i ponašati se kako to treba nama svima, kada kažem nama svima mislim na Fudbalski savez i Bosnu i Hercegovinu", rekao je Bajević za "TV1".
"TV1" nezvanično saznaje da sutra u Beč dolaze i Sergej Barbarez i Faruk Hadžibegić.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Evo Bajevica,a inace je trenutno bez posla,tako da nije dzaba u Becu.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Pasodzigera, dana/u 17 apr 2011, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
- Goalgetter
- Kontakt:
Suska se, suska.
Bice interesantno sutra u Becu.
Nadam se da cu vidjeti ovog lika sa svog avatara u becu.
- molotovljev
Pokemon..88000 je napisao/la:DOBRO JE ČEKO REKO,,KAKVA KOMISIJA,,NEMA NAMI POMOCI,,IZBACIT CE NAS IZ OVIH KVALIFIKACIJA VIDJET CETE!!![]()
![]()
Moj ti je savjet da sam sebe izbacis iz "ovih kvalifikacija"..
F.K.SARAJEVO
- Giallorossi
- Kontakt:
ija takodjeGoalgetter je napisao/la:Suska se, suska.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kad je već krenulo neka se ide do kraja, nemojte samo neka polovična rješenja donositi pa smo dogodine opet pod suspenzijom...
"Hotel koji odlučuje o sudbini bh fudbala" reče Baho
"Hotel koji odlučuje o sudbini bh fudbala" reče Baho
Sjećate se one pjesme od vere ivković šuška se šuška da ja volim duška ha, ha, ha, ko zna šta FIFA I UEFA planirajuPasodzigera je napisao/la:Evo Bajevica,a inace je trenutno bez posla,tako da nije dzaba u Becu.
[youtube][/youtube]
Post tjedna.AlemC85 je napisao/la: Sjećate se one pjesme od vere ivković šuška se šuška da ja volim duška ha, ha, ha, ko zna šta FIFA I UEFA planiraju
Zna li neko kako se zove taj hotel i u koliko sati je sastanak?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Evo ciko dadne bonu._dreamer_ je napisao/la:Zna li neko kako se zove taj hotel i u koliko sati je sastanak?
NH Vienna Airport Einfahrtstrasse 3 1300 Mannsworth.
Za vrime,moras upitat barba Simu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
U 10 sati pocinje 
Et,Sime se na vrime javia. 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
"Pola sata prije početka sastanka Komiteta za normalizaciju Nogometnog saveza BiH u hotelu NH koji se nalazi na bečkom aerodromu su se pojavili svi njegovi članovi. Ivicu Osima je dopratio sin Amar. Tu su i Darko Ljubojević, Dragan Kulina, Elvedin Begić, Sead Kajtaz i Ivan Beus".
Vidjeni su jos i Sergej Barbarez, Faruk Hadžibegić i Dušan Bajević koji su došli da svojim znanjem i iskustvom pomognu u stvaranju novog Nogometnog saveza BiH.
Vidjeni su jos i Sergej Barbarez, Faruk Hadžibegić i Dušan Bajević koji su došli da svojim znanjem i iskustvom pomognu u stvaranju novog Nogometnog saveza BiH.
- Goalgetter
- Kontakt:
Linkdefender je napisao/la:"Pola sata prije početka sastanka Komiteta za normalizaciju Nogometnog saveza BiH u hotelu NH koji se nalazi na bečkom aerodromu su se pojavili svi njegovi članovi. Ivicu Osima je dopratio sin Amar. Tu su i Darko Ljubojević, Dragan Kulina, Elvedin Begić, Sead Kajtaz i Ivan Beus".
-
hordas_Bec
- Kontakt:
jarane to ti je onaj hotel preko puta aerodroma .. bio sam tamo kada su se nasi okupljali pred utakmicu sa slovacima .. da vidite koji merak s momcima pricati i zezati se u hotelu_dreamer_ je napisao/la:Zna li neko kako se zove taj hotel i u koliko sati je sastanak?
kud radim, oso bi i ja na taj sastanak pa da taj proces malo ubrzamo
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano i 31 gost.