NHL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NHL 2010/2011
evo uspjeli smo smanjiti na 3:2, ali opet se povrijedi Bickell...jos kada dodas da on igra poziciju big Baffa kojeg nemamo od ove sezone i da je u zxamjenu za Baffa dosao John Scott iz Minesote, onda moras reci da je Bickell veoma vazan igrac za ovu ekipu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- samovasposmatram
- Kontakt:
slazem se za buffalo,..igraju fantasticno zadnjih sedmica il mjeseci,...odbrana im je poprilicno mlada ali se drze kao "veliki"Hare_BvB je napisao/la:Sabresi su najbolji tim u posljednja dva mjeseca. Odlično su tempirali formu i ne bi bilo iznenađenje da daleko doguraju. Flyersi su u popriličnoj krizi i uz ovakvu igru, nemaju šta tražiti protiv raspoloženog Millera. Mene je ovaj ''mali'' Myers fasciniro ove sezone. Već je jedan od najboljih bekova lige.adnan24 je napisao/la:L.Ruff objasnio neke stvari u prvoj utakmici za 0-1 Buffala protiv Philadelphje![]()
Price je nista za R.Millera koji je imao sinoc 35 odbrana...Go Sabres!!!
Trenutno ''Boltsi'' vode sa 2-0 kod Pingvina i na dobrom su putu da izjednače na 1-1 u seriji. Upravo počinje meč između Capitalsa i Rangersa u kojem očekujem sigurnu pobjedu domaćih. Poslije se igraju još dva meča: Ducks - Predators i Canucks - Blackhawks. Nadam se pobjedi Ducksa, a u šlageru večeri tipujem na Chicago.

idemo danas MTL 2-0

WHUFC
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ebiga Hawksi na kraju izgubise 4:3...da nismo primili onakava dva presmjesna gola moglo se nesto izvuci sinoc, ali ovako samo je ostalo ono"mogli smo"....golmanska pozicija je najveci problem vidjelo se to, ali i neki vazni igraci nisu briljirali u prve dvije utakmice.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ove sezone cu navijati da najbolji na svetu konacno uzme Stanley Cup.
Finale Vancouver - Washington. U finalu uzimaju Capsi i Ovechkin konacno opravdava status MVPa.
Finale Vancouver - Washington. U finalu uzimaju Capsi i Ovechkin konacno opravdava status MVPa.
Pittsburgh me ne odusevljava igrom,odgledao sam obe utakmice u seriji protiv Tampe i nije to to,jedna od losih sezona u poslednjih nekoliko godina za Pingvine.Sinoc glat poraz od Tampe 1:5 na domacem terenu,Tampa izuzetno raspolozena sa izuzetnim trojcem Gagne,St.Louis,Brewer lagano dosla do trijumfa i do mozda odlucujuce pobede u PO.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- samovasposmatram
- Kontakt:
Rutinski!!!samovasposmatram je napisao/la:idemo danas MTL 2-0

Sigurna pobjeda od 3-1 uz golove Cammallerija, Darchea i Webera. Price ponovo fenomenalan.

Der Mann für die entscheidenden Tore.
Hare_BvB je napisao/la: Sabresi su najbolji tim u posljednja dva mjeseca. Odlično su tempirali formu i ne bi bilo iznenađenje da daleko doguraju. Flyersi su u popriličnoj krizi i uz ovakvu igru, nemaju šta tražiti protiv raspoloženog Millera. Mene je ovaj ''mali'' Myers fasciniro ove sezone. Već je jedan od najboljih bekova lige.
Sinoc poraz 5-4 u odlicnoj tekmi...moglo se tu mozda i do nove pobjede ali i 1-1 je sasvim ok iza ova 2 meca...
P.S. Kad se vracaju Crosby i Malkin za Pingvine?
Malkin se ne vraca nikako tek iduce sezone a Sidney hmm ko zna tip trenira s ekipom moguce uskoroadnan24 je napisao/la:Hare_BvB je napisao/la: Sabresi su najbolji tim u posljednja dva mjeseca. Odlično su tempirali formu i ne bi bilo iznenađenje da daleko doguraju. Flyersi su u popriličnoj krizi i uz ovakvu igru, nemaju šta tražiti protiv raspoloženog Millera. Mene je ovaj ''mali'' Myers fasciniro ove sezone. Već je jedan od najboljih bekova lige.
Sinoc poraz 5-4 u odlicnoj tekmi...moglo se tu mozda i do nove pobjede ali i 1-1 je sasvim ok iza ova 2 meca...
P.S. Kad se vracaju Crosby i Malkin za Pingvine?
Rangersi smanjili na 2-1 protiv Capsa. Dubinsky postigao gol na nešto više od minute prije kraja za 3-2. Mogla bi i ova serija biti zanimljiva.
Kingsi su sinoć samljeli Ajkule na gostujućem ledu sa 4-0 (
) i time izjednačili na 1-1 u seriji. Uništili su ih PP-om.
Nakon prve trećine, dosadni Predatori vode sa 2-0 protiv Patki. Trenutno je 1-1 u seriji.
Poslije igraju Chicago i Vancouver i tu se nadam da aktuelni šampioni mogu do prve pobjede u ovoj seriji, uprotivnom će sve biti gotovo. Večeras očekujem iskusnog Turca na golu jer Crawford dosad nije ništa pokazao u ovoj seriji.
EDIT:
Stari as, Selanne, postiže 2 gola za 30 sec i Patke su izjednačile na 2-2.
Ipak, na kraju su Predatori slavili 4-3 i sad vode 2-1 u seriji.
U Chicagu je 2-2 nakon druge trećine.
Kingsi su sinoć samljeli Ajkule na gostujućem ledu sa 4-0 (

Nakon prve trećine, dosadni Predatori vode sa 2-0 protiv Patki. Trenutno je 1-1 u seriji.
Poslije igraju Chicago i Vancouver i tu se nadam da aktuelni šampioni mogu do prve pobjede u ovoj seriji, uprotivnom će sve biti gotovo. Večeras očekujem iskusnog Turca na golu jer Crawford dosad nije ništa pokazao u ovoj seriji.
EDIT:
Stari as, Selanne, postiže 2 gola za 30 sec i Patke su izjednačile na 2-2.

Ipak, na kraju su Predatori slavili 4-3 i sad vode 2-1 u seriji.
U Chicagu je 2-2 nakon druge trećine.
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 18 apr 2011, 03:50, ukupno mijenjano 1 put.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ebote kod Hawksa ekipe stvarno nigdje veze...pola ih nema zbog povreda, evo vratio se Scott nakon nekoliko sedmica odsustva, pa mislim da nam je ovo veliki plus, jer je jedan od najvecih igraca NHL..kad akazem najvecih, mislim na ono najvisoci , pa tako da je jako snazan i inace igra na poziciji koju je igrao Buff...trenutno vodimo 1:0 protiv Vancouvera, pa se nadam da cemo izdrzati do kraja i da cemo smanjiti na 2:1
edit;
ebiga ovaj Scott nepotrebno pravi penalty,a ovi ne znaju propustiti tu priliku i izjednacise na 1:1...ebote prosle godine nam niko gola nije mogo dat na powerplay, a sad ga ne mozemo odbranit, ebiga skoro citav second line je van stroja...igramo dosta dobro bolji smo,ali ebiga nece...ebiga bili smo haman bolji i tamo, aposebno u prvoj utakmici, pa opet nismo uspjeli, pa se nadam da ovdje nece biti takav isti zavrsetak
edit;
ebiga ovaj Scott nepotrebno pravi penalty,a ovi ne znaju propustiti tu priliku i izjednacise na 1:1...ebote prosle godine nam niko gola nije mogo dat na powerplay, a sad ga ne mozemo odbranit, ebiga skoro citav second line je van stroja...igramo dosta dobro bolji smo,ali ebiga nece...ebiga bili smo haman bolji i tamo, aposebno u prvoj utakmici, pa opet nismo uspjeli, pa se nadam da ovdje nece biti takav isti zavrsetak
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nista gotovo je ovo za Hawkse ebiga ne mooze ebiga fali nam size da bi dobili Vancouvera...veci su i snazni od ovih hawksa.....ebiga odigrlai smo odlicno, ali opet poraz od 3:2 i ako smo vodili 1:0, zatim 2:1...nista slijedece sezone vratiti Baffa koji je free agent i pokusati vratiti Madena koji je bio kljuc ekipe posebno za powerplay i onda napad na cup ponovo...ebiga mi smo ekipa koja ima najvise stars i svi se moraju platiti i naravno prije svega mislim na djecu Kane,Toews,Sebrok...usli smo u taj problem sa salary capom, ali slijedece sezone dolazi na red to i ostalim koji moraju potpisati ili produziti svoje najbolje igrace, tako da ce ponovo doci sve na svoje i svi ce polahko gubiti neke bitne karike svoje ekipe,kao sto su i Hawksi izgubili ove sezone....problem je sto u Hockeyu ne mozes kao u NBA otici preko salary capa i placati penale, jer ovdje moras ostati na onome sto liga zahtijeva
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- samovasposmatram
- Kontakt:
to za mene nije problem,..to je ono sto cini hockey interesantnim,..takav sistem izjednacava ligu i svako svakog moze uvjek da pobjedi,..SaltCityAttack je napisao/la:nista gotovo je ovo za Hawkse ebiga ne mooze ebiga fali nam size da bi dobili Vancouvera...veci su i snazni od ovih hawksa.....ebiga odigrlai smo odlicno, ali opet poraz od 3:2 i ako smo vodili 1:0, zatim 2:1...nista slijedece sezone vratiti Baffa koji je free agent i pokusati vratiti Madena koji je bio kljuc ekipe posebno za powerplay i onda napad na cup ponovo...ebiga mi smo ekipa koja ima najvise stars i svi se moraju platiti i naravno prije svega mislim na djecu Kane,Toews,Sebrok...usli smo u taj problem sa salary capom, ali slijedece sezone dolazi na red to i ostalim koji moraju potpisati ili produziti svoje najbolje igrace, tako da ce ponovo doci sve na svoje i svi ce polahko gubiti neke bitne karike svoje ekipe,kao sto su i Hawksi izgubili ove sezone....problem je sto u Hockeyu ne mozes kao u NBA otici preko salary capa i placati penale, jer ovdje moras ostati na onome sto liga zahtijeva
montreal danas 3-0

WHUFC
- SaltCityAttack
- Kontakt:
danas ce Hwksi zavrsiti svoj playoff.. Seabrook takodjer out i nece igrati danas ...stvarno peh do peha nema dalje ....slijedece sezone ponovo u borbu za cup, ali ako ne bude ovih pehova sa povredama kao ove sezone
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- samovasposmatram
- Kontakt:
a jes nas boston tuko juce,..pobjedili su nas nasim oruzijem - steta u cetvrtak je moglo biti sve zavrseno al et to je play off hehe,...
admire jbg nesmjem slikat posto sam poslovno tamo a i ja tekmu gledam preko tv hehe i u cetvrtak sam dezurni u bell-centru pa cu vidjet da uradim koju sliku ako stignem.
ps: imam slika od prosle godine protiv washingtona,..a i nekolko sa mojim "prijateljem" Patrice Brisebois
admire jbg nesmjem slikat posto sam poslovno tamo a i ja tekmu gledam preko tv hehe i u cetvrtak sam dezurni u bell-centru pa cu vidjet da uradim koju sliku ako stignem.
ps: imam slika od prosle godine protiv washingtona,..a i nekolko sa mojim "prijateljem" Patrice Brisebois

WHUFC
- SaltCityAttack
- Kontakt:
evo razbismo Vancouver 7:1 je trenutni rezultat...ebiga djaba nam to mislim da se necemo izvuci, ali eto nikad se ne zna, jer zaista su igrali dvoje dobre utakmice na gostovanju i mogli su doci do pobjede cak u obadvije da su imali malo vise srece...barem su sad pokazali da mogu...dobro je sto se Scott vratio i vidi se da nam je puno nedostajao u regularnom dijelu sezone i na pocetku ove serije...valjda se Sebrook vrati slijedecu utkamicu nakon sto su ga razljepili onako brutalno i ono bi trebala biti suspenzija najmanje jednu utakmicu.
Kraj 7:2 vancouver je postigao jos jedan gol 5 na 3
Sta nam je znacilo ovo odsustvo Bolanda
...covjek se veceras vratio nakon 7 sedmica i upisao gol i 3 asistencije, a ponavljam ovo mu je prva utkamica u zadnjih 7 sedmica....ma da su Hawksi zdravi uvjeren sam da bi odbranili kup i sad nisu igrali lose protiv Vancouvera, ali imali su ispred sebe dobrog golmana i ipak trenutno najbolju NHL ekipu
Kraj 7:2 vancouver je postigao jos jedan gol 5 na 3

Sta nam je znacilo ovo odsustvo Bolanda

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Sebrook i Kopecky nece igrati mozda i zadnju utkamicu u playoffu ove godine...ebiga nikad kraja ovoj nasoj patnji tokom ove sezone, sto se tice povreda...ako budemo igrali onako kao sinoc bogami moze se nadati necemu, jer ni sinoc njih dvojica nisu igrala, ali evo vjest je da se nece vracati ni sutra na led
Sinoc smo Luonga demolirali, a on je spasio barem jos 5 100% golova hvato je nemoguce jogu je radio na golu, bas onako kao i u prvoj utakmici u Vancouveru gdje je braanio nemoguce ....djaba mu i to, opet je 7 golova primio
Samo opet onaj izjednacujuci gol 1;1 koji smo primili, dozvolili smo sa red line da nam ljudi postignu i pack nekog dodirne i promjeni smjer, a golmana bog dao imamo takvog, da smo skoro sve golove primili na slican nacin.....stvarno mislim ispast ce hawksi i tesko se mogu vratiti, ali zaista previsoko ce biti, ako zavrsi 4;1, barem prema prikazanom na ledu...ebiga izgubis utakmicu imas 35 suteva na gol i primis onakve golove koje sam par puta opisao ...nisu ipak odigrali lose, bez obzira sto fali dobar dio ekipe zbog povreda....sad nam je plus sto se Boland vratio i pokazo je odmah koliko nam je nedostajao sa 3 asistencije i jednim golom, sa ukupno 4 poena
Sinoc smo Luonga demolirali, a on je spasio barem jos 5 100% golova hvato je nemoguce jogu je radio na golu, bas onako kao i u prvoj utakmici u Vancouveru gdje je braanio nemoguce ....djaba mu i to, opet je 7 golova primio

Samo opet onaj izjednacujuci gol 1;1 koji smo primili, dozvolili smo sa red line da nam ljudi postignu i pack nekog dodirne i promjeni smjer, a golmana bog dao imamo takvog, da smo skoro sve golove primili na slican nacin.....stvarno mislim ispast ce hawksi i tesko se mogu vratiti, ali zaista previsoko ce biti, ako zavrsi 4;1, barem prema prikazanom na ledu...ebiga izgubis utakmicu imas 35 suteva na gol i primis onakve golove koje sam par puta opisao ...nisu ipak odigrali lose, bez obzira sto fali dobar dio ekipe zbog povreda....sad nam je plus sto se Boland vratio i pokazo je odmah koliko nam je nedostajao sa 3 asistencije i jednim golom, sa ukupno 4 poena
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Šteta za poraz protiv ''Međeda'' u ponedjeljak, malo je falilo da izjednačimo.
Večeras očekujem sigurnu pobjedu. 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
joj Hawksi vode 2:0 u Vancouveru.strijelac prvog Hossa, a drugog Keith ...kamo srece da su sad jos tu u odbrani Seabrook i Kopecky lakse bi bilo ovo odrzat, ali sta je tu je valjda izdrzimo 
EDIT:
Keith ponovo 3:0
...bravo momci bolja smo mi ekipa kada smo kompletni uvjeren sam u to, a i ovakvi desetkovani mozemo bolje to smo pokazali u ovoj seriji, gdje nas nisu ni jednog trenutka nadigrali po svima najveci kandidati sa cup Vancouver....inace kraj prvog perioda je zavrsen ovim rezultatom od 3:0 za Hawkse...ako iznenadimo i preokrenemo seriju i kojim slucajem izbacimo Vancouvera, uvjeren sam da cemo odbraniti cup, jer kad se jos vrate Seabrook,Kopecky prije svega njih dvojica, bicemo jos jaci...povratak Bolanda i Bouwera nam znaci mnogo vidjelo se, da nakon njihovog povratka igramo dosta bolje
EDIT:
bravo djeco 5:0
...kakva igra ....ova ekipa ce osvojiti jos najmanje 2 cupa uvjeren sam u to...nema veze ako ispadnemo u ovom playoffu , jer ovo nije bila nasa sezona, najvise zbo tih povreda, ali da ih nije bilo sigurno bi bili prvi u nasoj diviziji i zavrsili bi medju 3 ekipe, tako bi sigurno dosli do finala istocne koferencije..ovako ebiga naletili smo po mnogima na najbolju ekipu NHL....mozda se opet uspijemo i u potpunosti vratiti, ko zna ipak postici 12 golova Luongu nije mala stvar ...pored ovih 5 golova veceras imali smo jos bezbroj prilika, a tek je 7 minuta do kraja drugog perioda

EDIT:
Keith ponovo 3:0

EDIT:
bravo djeco 5:0

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.