FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

LBJ MVP
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la LBJ MVP » 17 apr 2011, 18:44

nidjo_barca je napisao/la:
izzo je napisao/la:Samo pratite razne pacenike (navijace Arsenala oni po defaultu navijaju za Real jer im je Barsa nabila strašne komplekse, zatim navijaci Manchester Uniteda isto tako, zatim Chelsea i tako redom)...navijaci Reala su svjesni da ih Barca kvasi godinama, pa i ne kriju to...ali ovi ostali ,svi se redom solidarišu sa frankovcima, za njih navijaju, zaboravili na svoje klubove, a zašto?? zašto im svima toliko smeta Barca?? zato što je toliko dobra, da se ne može više to trpiti i sakrivati u sebi...a sve što je najbolje se mrzi, psihologija ljudi sa kompleksom niže vrijednosti...njihovu klubovi nemaju taj kvalitet, javlja se zavist i ljubumora, ali problem je što se to ne sakriva i nema autocenzure vec se kompleksi javno manifestuju - toliko su jaki da se ne mogu potisnuti...samo pratite ove Pajine podanike i sav taj jad koji iz njih izlazi.
Kako je to jadno vidjeti :oops: :oops: ne mogu sebe a ni ostale navijace Barse zamisliti, da se u ovolikoj mjeri i ovako ofirno solidarišu za neki drugi klub...samo pratite poslije Kupa, kad im budu maramice nudili i tješili sa pricama od sudijama, protekciji, UEFU,FIFI,Vatikanu i raznim zavjerama i urotama.
To je to,od rijeci do rijeci tacno sve,k'o da si mene pit'o sta ces napisati.Ali dobro,ovo je vec odavno ovako.Jadno je ovo za vidjeti.Veliki izljevi ljubomore,zavisti i mrznja prema jednom klubu samo zato jer je najbolji.Barcu vole samo njeni navijaci,ostalo sve mrzitelji(naravno,cast izuzetcima).
Pa i jesi ti pisao odnosno on u stvari on koji je ti i ti koji si on malo sam se i ja zapetljao sad,ali valjda ne nidzzo skontao ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 17 apr 2011, 19:23

LBJ MVP je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:
izzo je napisao/la:Samo pratite razne pacenike (navijace Arsenala oni po defaultu navijaju za Real jer im je Barsa nabila strašne komplekse, zatim navijaci Manchester Uniteda isto tako, zatim Chelsea i tako redom)...navijaci Reala su svjesni da ih Barca kvasi godinama, pa i ne kriju to...ali ovi ostali ,svi se redom solidarišu sa frankovcima, za njih navijaju, zaboravili na svoje klubove, a zašto?? zašto im svima toliko smeta Barca?? zato što je toliko dobra, da se ne može više to trpiti i sakrivati u sebi...a sve što je najbolje se mrzi, psihologija ljudi sa kompleksom niže vrijednosti...njihovu klubovi nemaju taj kvalitet, javlja se zavist i ljubumora, ali problem je što se to ne sakriva i nema autocenzure vec se kompleksi javno manifestuju - toliko su jaki da se ne mogu potisnuti...samo pratite ove Pajine podanike i sav taj jad koji iz njih izlazi.
Kako je to jadno vidjeti :oops: :oops: ne mogu sebe a ni ostale navijace Barse zamisliti, da se u ovolikoj mjeri i ovako ofirno solidarišu za neki drugi klub...samo pratite poslije Kupa, kad im budu maramice nudili i tješili sa pricama od sudijama, protekciji, UEFU,FIFI,Vatikanu i raznim zavjerama i urotama.
To je to,od rijeci do rijeci tacno sve,k'o da si mene pit'o sta ces napisati.Ali dobro,ovo je vec odavno ovako.Jadno je ovo za vidjeti.Veliki izljevi ljubomore,zavisti i mrznja prema jednom klubu samo zato jer je najbolji.Barcu vole samo njeni navijaci,ostalo sve mrzitelji(naravno,cast izuzetcima).
Pa i jesi ti pisao odnosno on u stvari on koji je ti i ti koji si on malo sam se i ja zapetljao sad,ali valjda ne nidzzo skontao ;)
LeBrone , prenosi te opasno pa ne znaš ni šta pišeš :o :shock: i onaj moj post se nije odnosio na frankovce, vec na ove priljepke i metilje sa strane, navijace drugih klubova...samo malo razmišljaj.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 apr 2011, 19:40

izzo je napisao/la: Pa i jesi ti pisao odnosno on u stvari on koji je ti i ti koji si on malo sam se i ja zapetljao sad,ali valjda ne nidzzo skontao ;)
LeBrone , prenosi te opasno pa ne znaš ni šta pišeš :o :shock: i onaj moj post se nije odnosio na frankovce, vec na ove priljepke i metilje sa strane, navijace drugih klubova...samo malo razmišljaj.[/quote]
Što je to tebi čudno normalno je da će mrzit najbolje jbg vi jeste najbolji,ali previše se uzdižete s tim što vas neko ne voli to je stvar nečijeg izbora
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 17 apr 2011, 19:48

Pa neka mrze, nema problema ali nemoj da se cude kad ih nazovemo onako kako i dolikuje takvima.
Nazovimo stvari pravim imenom :!: to su isfrustrirani kompleksaši, zavidni na Barcelonu, njenu igru i stil, njene uspjehe itd... jer njihovi timovi to ne mogu njima ponuditi...i onda se javlja patološka ljubomora.
Sve bi to bilo OK i njihova stvar, da oni tu ljubomoru i komplekse ne lijece ovdje na forumu gdje to pokazuju javno...e ako ce to raditi, onda ce biti i neko ko ce im reci istinu u lice.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 17 apr 2011, 20:45

Morao sam da skinem utakmicu sa neta,premotam do Realovog penala i slikam da bih dokazao da penala nije bilo
Lepo se na slici vidi,da je Alves prvo startovao na loptu,a onda se Marcelo bacio preko njegove noge.
Odma da se razumemo.Sudiju nekrivim,jer mozda se nalazio u pozijici iz koje nije mogao dobro da sagleda situaciju.
slika
MVP - Messi-Villa-Pedro

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 17 apr 2011, 21:25

Penal je komedija živa ono ni Mourinho nebi sam sebi svirao, ali nemoj da se komentariše još 5 dana jer nema smisla...dosadilo više, definitivno :x
Na koncu, ova tekma je najmanje bitna jer se Primera vec odlucila...sad u Kupu ce biti sasvim druga prica i ocekujem dosta više uzbuđenja i sadržaja na terenu, nece biti peglanja lopte i izdrkavanja sa dodavanjem na sredini terene, nece sigurno...vec ce se napadati sa svih strana...Barca je dosta sacuvala energije, niko se povrijedio nije, plus kapiten Puyol u sastavu...samo mi nije jasno to Guardiolino insistiranje da Pinto brani do samog kraja Kupa, pa cak i finalu :shock: vjerovanto vrijednuje stvari po zaslugama i drži Pinta samo za Kupa :mrgreen:

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 17 apr 2011, 21:39

Barcelona i Valencia dogovorili su transfer Martina Montoye, desnog beka koji igra za drugi tim Barcelone. Cijena je 2 miliona eura, sa klauzulom ponovnog otkupa za 3 miliona u budućnosti.
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 17 apr 2011, 21:45

Vidim neki napadaju villi,a njemu se mozemo zahvaliti sto nam je donio dosta bodova ?Juce penal nad njim,protiv almerie gubis 1:0,penal nad villom i messi 1:1 ima jos tu dosta utakmica gdje je villa odlucio.Villa nece gol ali igra dobro otkirva se,daje lopte,asistira.I siguran sam ako villa neproradi u srijedu sljedecu utakmicu ce 100 posto.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 17 apr 2011, 21:54

DAVID VILLA 7' je napisao/la:Vidim neki napadaju villi,a njemu se mozemo zahvaliti sto nam je donio dosta bodova ?Juce penal nad njim,protiv almerie gubis 1:0,penal nad villom i messi 1:1 ima jos tu dosta utakmica gdje je villa odlucio.Villa nece gol ali igra dobro otkirva se,daje lopte,asistira.I siguran sam ako villa neproradi u srijedu sljedecu utakmicu ce 100 posto.
niko ne napada vilju.. ;)
samo svi govorimo da je los u zadnjjih par tekmi,a pogotovo sinoc..jer protiv slabijih ekipa se moze oprostiti,jer neko drugi ce proradit,ali to protiv reala se ne smije desavati...jer sinoc je 4-5 prilika upropastio..iz kojih su mogli pasti golovi da je bolje reagirao...
naravno,niko ne gubi nadu u njega,,dao je bitne golove..ali igrac se moze nekada i kritikovati.. ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

dacco
Kontakt:

Post Postao/la dacco » 17 apr 2011, 22:32

Kao navijač Barce da pokušam objektivno sagledat suđenje par detalja.
Prvo onaj pad Ronalada preko Pikea kad sudija nije ništa svirao mi je najsmješniji trenutak sinoć odmah ste mi nampali vi forumaši spikom o manekenu padalici Ronaldu... :lol:
Nedosuđeni Penal nad Vilom od Ikera je ravan Onome Valdesa nad Ronaldom sudija je mogao u oba slučaja svirat a i ne .
Razlika između dva dosuđena penala(svirana ) je u tome da je Albiol bio definitivno zadnji igrač odbrane(plus opravdani crveni) nema dvojbe a Vila naglašavam u apsolutno u 100% prilici za gol dok u drugom slučaju uz naravno teatralan pad Marcela i nije bila baš 100% prilika za gol uz naravno nepostojeći penal ali eto sudija ćorav.. :mrgreen:
Da pohvalim Adriana stvarno me oduševljava iako mi nije baš nešto išao napred a znam da može a Maxvel sinoć u 3 situacije izgubit na terenu pola mi života oduzeo izgubljen u vremenu i prostoru..
Keita nije toliko loš ali nije mi za zadnjg venog ipak mislim da je njegova pozicija ispred...

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 18 apr 2011, 00:21

Kakve gluposti pišu frankovci :o :shock: strašno.
Popustite više raju na ovoj temi...imate Fejs pa se tamo obratite Messiu, ako znate španski naravno :lol: nemojte nama moralisati ovdje...pustite covjeka na miru, on gleda svoja posla ,radi svoj posao to jest trpa Real ko prostitutku...to mu je posao i zato je placen...nemojte moralisanja.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 18 apr 2011, 00:24

Jao dizu frku sto je fra'er napuc'o loptu :lol: Moze mu se.

Najjace mi je ono sto slijedi nakon toga,Pepe i Ramos dolaze da mu pricaju nesto,cuj Pepe i Ramos :lol: samo cekam kad ce ubiti nekog na terenu,papci
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 18 apr 2011, 00:25

izbacio je loptu u aut, u žaru borbe. koliko se samo puta desi ovo na utakmicama kao što je messi uradio. šta, po tome onda svi trebaju da dobiju karton? doduše ovo je bilo baš blizu gledalaca ali gledajući kakav je šljam bio na tribinama, sasvim mi izgleda ok ovaj njegov udarac. neka to bude udarac protiv fašizma :!:

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 18 apr 2011, 01:26

Ovo za Messija je ono, nemamo ih za što provcirati i dosađivati, pa hajmo po Messiju udariti.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 18 apr 2011, 01:30

losmi je napisao/la:Morao sam da skinem utakmicu sa neta,premotam do Realovog penala i slikam da bih dokazao da penala nije bilo
Lepo se na slici vidi,da je Alves prvo startovao na loptu,a onda se Marcelo bacio preko njegove noge.
Odma da se razumemo.Sudiju nekrivim,jer mozda se nalazio u pozijici iz koje nije mogao dobro da sagleda situaciju.
slika
Jbte, baš si se potrudio... :lol:

Ali ipak, moj je utisak da je Barca odigrala sa pola snage...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 apr 2011, 09:24

David je u maloj krizi, ali kad on proradi u srijedu ili barem na sljedecem mecu, onda su frankovci **** jeza u ledja, jer Villa je takav igrac da samo treba jedan gol, a onda je masina za golove. Ima fine kretnje, osjecaj za prostor, igrac kakav je on ne moze to nikako izgubiti, ali jednostavno nece lopta u gol, desavaju se greske. Ipak je sezona duga, ima tu malo i umora, ali bice najjaci kad bude najpotrebnije, a to su naredne 3 utakmice protiv real maricon-sa.

VISCA BARCA VISCA CATALUNYA
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 apr 2011, 12:04

Bas sad citam Alves izjavio da mu je Marcelo priznao da je simulirao penal.Jel ovo Mourinho spremao sa 10 igraca ?:lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 apr 2011, 13:44

Cool....

[youtube][/youtube]

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 18 apr 2011, 14:14

hilmo je napisao/la:Cool....

[youtube][/youtube]
haha meni je najjace kad alvesu kroz prozor a real mu dade gol na socceru :lol: :lol: :lol:
Mes Que Un Club

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 18 apr 2011, 14:52

harry_90 je napisao/la:Bas sad citam Alves izjavio da mu je Marcelo priznao da je simulirao penal.Jel ovo Mourinho spremao sa 10 igraca ?:lol:
i vi u to vjerujete :lol:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.