FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

banovan
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la banovan » 17 apr 2011, 23:42

Zanimljivo je da na gostovanjima, u drugom dijelu sezone, igramo "mnogo bolje" nego na Grbavici.

Opet, to blago rečeno nije dovoljno da bi nešto ozbiljnije uradili u Europi. Realno, bolje je da igramo u EL nego u LŠ; Sa ovakvom ekipom vrlo lako možemo opet da doživimo debakl u kvalifikacijama za LŠ.

U EL ima ipak skalbijih ekipa pa se i moglo, možda, nešto napraviti(ako opet ne izvučemo nekakve izraelce) :mrgreen:

Bogičević je definitivno naš najjači štoper, ubjedljivo. Nijema je isto tako odličan. Valjalo bi ga zadržati. Ukoliko čovjek ne produži, to će biti moja prva ozbiljnija zamjerka stručnom štabu. Čovjek sigurno ima kvalitet za prvih 11 ;

Nama i dalje fali kreacije u ofanzivi. Nekako smo bezidejni. To se mora riješti u narednoj sezoni. Odbrana je dobra. Defanzivna verzna linija također, ofanzivna vezna linija je loša(po meni), krila po principu toplo-hladno. Lazar ko Lazar :mrgreen:

Opet napominjem. Od 60-70 momaka u Zvorniku, niko mu nije rekao ni jedne ružne riječi. Čisto informacije radi. A da je negdje prohodao po pekari, to je definitivno :mrgreen:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 apr 2011, 23:49

banovan je napisao/la:Zanimljivo je da na gostovanjima, u drugom dijelu sezone, igramo "mnogo bolje" nego na Grbavici.

Opet, to blago rečeno nije dovoljno da bi nešto ozbiljnije uradili u Europi. Realno, bolje je da igramo u EL nego u LŠ; Sa ovakvom ekipom vrlo lako možemo opet da doživimo debakl u kvalifikacijama za LŠ.

U EL ima ipak skalbijih ekipa pa se i moglo, možda, nešto napraviti(ako opet ne izvučemo nekakve izraelce) :mrgreen:

Bogičević je definitivno naš najjači štoper, ubjedljivo. Nijema je isto tako odličan. Valjalo bi ga zadržati. Ukoliko čovjek ne produži, to će biti moja prva ozbiljnija zamjerka stručnom štabu. Čovjek sigurno ima kvalitet za prvih 11 ;

Nama i dalje fali kreacije u ofanzivi. Nekako smo bezidejni. To se mora riješti u narednoj sezoni. Odbrana je dobra. Defanzivna verzna linija također, ofanzivna vezna linija je loša(po meni), krila po principu toplo-hladno. Lazar ko Lazar :mrgreen:

Opet napominjem. Od 60-70 momaka u Zvorniku, niko mu nije rekao ni jedne ružne riječi. Čisto informacije radi. A da je negdje prohodao po pekari, to je definitivno :mrgreen:
ma gledaj u EL ima slabijih ekipa po imenu to jest anonimusa ali ruku na srce gledajuci nas :mrgreen: haj necu napast ce me ovi tinejdjeri i objasnjavat mi gdje smo bili prije 5 godina :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 apr 2011, 00:02

Pozdrav manijacima, od veležovca iz šehera, čestitam vam na pobjedi, vaš konkurent borac za titulu, smiješan danas kao djeca igrali. Nadam se u subotu pravoj fudbalskoj fešti dva velika kluba. Pozdrav još jednom.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 18 apr 2011, 00:15

Ma ljudi samo smireno. Nama je sada bitno da dobro pripremimo ekipu za kup i da euforiju dignemo. Titula ako se bude mogla, uzet ce se, ali nije ni bila u prvom planu, niti je bila u prvom planu prosle god, pa smo je uzeli. Samo bez pritisaka prema igracima, i sve ce biti ok. Ovo sto igra Borac je smijesno. Mada nismo ni mi nesto bolji, jer kada neigra Culum mi isto izgubljena djeca po terenu. Jbg, dobro Amar kaze, imamo mlaku ekipu i fali nam par igraca tipa Culum koji ce klepati..jbg

Ima tu jos dosta da se uradi, ali sve ce to doci na svoje. Po meni EL je za nas ove godine nesto najvise sto mozemo igrati i gdje se mozemo nositi sa par ekipa kao sto smo mi. O LC da ne govorim, jer zalosno je reci da smo za 80 rodendan bili 10 puta jaci nego za 90. Ali zapamtite, budemo li opet pustali igrace poput, Cocalica, Kerle, Bekrica, Simeta, Bucana, Mesanovica, tesko da mozemo napredovati.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 18 apr 2011, 00:23

Saće pregled, nisam se malo iznervir'o što moram čekat 30 sati da vidim golove, pa ovo samo u nas ima...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 18 apr 2011, 00:25

ne puštamo mi nikoga, nego NEMAMO PARA DA IH ZADRŽIMO.

Postoji razlika između nekoga pustiti i nemati mogućnosti da ga zadržiš.

Ako misliš da pare rastu na grani, varaš se. Ne rastu. Ako gledamo našu publiku, jah, mrka kapa. Isto tako imamo "velikog" biznismena na čelu kluba.

Al možemo skupiti pare da zadržimo nekog dobrog igrača. Samo neko treba svoj stan da složi :mrgreen:

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 18 apr 2011, 00:30

Bježao je i BVB 15 bodova pa su tek juče riješili pitanje prvaka. 4 kola prije kraja. ;)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 apr 2011, 00:31

Što je Bogi momački zakuca :lol: :lol: :lol:

Napokon jedan gol iz prekida :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 18 apr 2011, 00:39

Bogicevic-Nyema novi stoperski par?

Kad sam vec spomenuo Nyemu. Momak uradio debi za nacionalni tim u kvalifikacionalnoj utakmici za kup Afrike al je Liberia ipak izgubila (nisam siguran) :D
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 18 apr 2011, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 18 apr 2011, 00:40

elSaik je napisao/la:Bježao je i BVB 15 bodova pa su tek juče riješili pitanje prvaka. 4 kola prije kraja. ;)

samo i ti si optimista :)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 18 apr 2011, 00:40

Dobar gol Bogija pravo..U stilu Klosea u utakmicama za reprezentaciju :D Nyema lud drama..I on je imao neki fin sut..

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 18 apr 2011, 00:44

Aaaaa hoće li neko postaviti snimak??

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 18 apr 2011, 00:44

Evo za one koji su propustili ili nisu mogli gledati pregled. Nije svjetski snimak, al se vidi:

[youtube][/youtube]

Btw. i ja sam optimista, i to dokle god imamo ikakve šanse!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 18 apr 2011, 00:55

i ja vas ne kontam...zasto gubit nadu :? ..mislim,sportski se nadat pa taman da je 17 a ne 7 bodova razlike...u tome i jeste car ove igre...prevazici neku nemogucu situaciju....licno vas mrzim na sportskom planu al su mi ta vasa otpisivanja 8 kola prije kraja bas smijesna...jos imate Borca kuci...ja bi licno volio da oni budu prvaci...nekako su mi drazi kao klub....al kolko god da su malo golova primili PADAJU U TZ...1000 %....mozete me citirat poslije nase tekme sa njima...i ako ih vi uzmete kuci eto vas na -1,recimo :? ..tu je vec sve moguce
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 18 apr 2011, 00:56

sajo10 je napisao/la:Bogicevic-Nyema novi stoperski par?

Kad sam vec spomenuo Nyemu. Momak uradio debi za nacionalni tim u kvalifikacionalnoj utakmici za kup Afrike al je Liberia ipak izgubila (nisam siguran) :D
Izgubili su od Kape Verde :? 4-2.. Nyema igrao do 55. minute, tad su gubili 4-1. Izgleda da nije debi bio dobar.

Ali ovo što sam gledao kod nas je sasvim dobar, bilo bi lijepo kad bi htio da ostane..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

lemi_kitao
Kontakt:

Post Postao/la lemi_kitao » 18 apr 2011, 00:58

u izvjestaju iz mostara kaze velid spaho (cini mi se), "dvojica huligana su UNIŠLI u stadion" :D

izgleda da i u zvorniku nismo odigrali nesto posebno, mislim zbog realizacije i broja prilika, realizacije jer nam prije svega napadaci opet nisu zabili nijedan gol a prilika jer smo fizicki i igracki za njih izmislili fudbal...ali sta cemo, idemo dalje...

jedno je jasno, morat cemo zapeti iz petnih zila ako mislimo kup osvojiti, celik igra agresivno i napadacki, fizicki su na nivou kao i mi, nasa prednost navijaci njihova "glad" za nekim trofejem, umrijet ce na terenu za njega...

kad vidim kako igraju obuca, hadzic nije mi jasno sta su im mogli ponuditi sarajevo i celik da igraju za njih a mi nismo...
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 apr 2011, 01:01

slani grad je napisao/la:jos imate Borca kuci...ja bi licno volio da oni budu prvaci...nekako su mi drazi kao klub....
Razguli odavde sramoto jedna...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 18 apr 2011, 01:01

slani grad je napisao/la:i ja vas ne kontam...zasto gubit nadu :? ..mislim,sportski se nadat pa taman da je 17 a ne 7 bodova razlike...u tome i jeste car ove igre...prevazici neku nemogucu situaciju....licno vas mrzim na sportskom planu al su mi ta vasa otpisivanja 8 kola prije kraja bas smijesna...jos imate Borca kuci...ja bi licno volio da oni budu prvaci...nekako su mi drazi kao klub....al kolko god da su malo golova primili PADAJU U TZ...1000 %....mozete me citirat poslije nase tekme sa njima...i ako ih vi uzmete kuci eto vas na -1,recimo :? ..tu je vec sve moguce
Nema se tu sta vise pricat haj laganini sa teme ne lupetaj gluposti niko se nije odrekao Titule! 8-)
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 18 apr 2011, 01:18

Virtu4l je napisao/la:
slani grad je napisao/la:jos imate Borca kuci...ja bi licno volio da oni budu prvaci...nekako su mi drazi kao klub....
vazi,moralisto :roll:
aaaaa ako budem pisao da ste mi vi drazi,da ste najveci,da ste ovo-ono...jel onda mogu ostat na temi :? ...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 apr 2011, 01:20

slani grad je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
vazi,moralisto :roll:
aaaaa ako budem pisao da ste mi vi drazi,da ste najveci,da ste ovo-ono...jel onda mogu ostat na temi :? ...
Nemoj ništa pisati i nemoj ostajati na temi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: svrakino1921 i 53 gosta.