Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
De bgt ne glupiraj se. Zelene ne mogu ocima, ali ovo svaljivanje na njih za ova trenutna desavanja je smijesno. Onaj glupan krivi obicnog čovjeka sto se hladi na klimu ili grije, dok ovi izvoze struju u Srbiju i druge države i dok im rudnici ne ispunjavaju obaveze potpisane ugovorom. Sto im je pun qrac kancelarijskih uhljeba. Nije im za to kriva SDA nego oni. Grijali bi se ljudi na pelet ili drva ali je cijena toga otišla u nebo. Da ne pricam koliko to zagadjuje okoliš, uništava zdravlje ljudi. Pa onda placu zimi sto se lozi. Ne valja im kad se griju na klimu, ne valja im kad se ljudi griju na drva, ugalj, pelet. Pa sta bi oni jbt. Kaze zagadjeno Sarajevo, Tuzla, Zenica, a onda seru sto se ljudi griju na klimu 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ti to, kao svaki trivijalac, gledaš kroz "klimu", odnosno karikiranje.
Bošnjo at its finest.
Bošnjo at its finest.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Klima je metafora za to da su obični kupci krivi sto oni ne proizvode dovoljno struje. A razlog je nesto potpuno drugo. Ako ne mozes podmiriti jednu malu drzavicu koja ne broji ni 3.5 miliona ljudi, znaci da nesto radis pogresno. I to BiH je uvijek bila poznata po tome da sama proizvodi i izvozi struju, sada moraju uvoziti. Mozes ti i poskupiti struju, to i dalje nece rijesiti problem proizvodnje. Da ne pricam kako ce to povuci za sobom sve, poskupit ce i namirnice, frizeri, restorani, lijekovi, pregledi, internet, smece, voda, prijevoz, gorivo itd.
I am not yet born; O hear me.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Naravno. Potrebe i sistematizacija radnih mjesta u javnim preduzećima, vs stvarno stanje zaposlenih. Jednom rječju, uhljebistan.kraljttbvb je napisao/la: ↑30 jun 2025, 23:09Najbolja opcija je da smanje administraciju u svakom preduzecu, ali to ne ide, jer onda gubis glasače koje si uhljebio.
Kod nas u vodovodu imaš 10-ak radnika fizikanera koji održavaju vodovodnu mrezu i 30 ljudi u kancelarijama.
Standard koji odvozi smeće, ima 30 ljudi koji kupe smece i 30 ljudi naguranih u kancelarije.
To Saudijska Arabija sa svim silnim bilijardama ne može izdržati, a kamoli mi...
ma realno sto se tice tramvaja se poboljsalo idem ujutru istim i tu nemam prob prije god znalo se cesce desiti da stane samo al sad je bolje … cak app koju su izbacili mi je super par puta nigdje upalim je izbaci info kad ce doci i bude .. al ne mozes staviti 2.2 za **** prevoz javni neke pakete napravi pa u zg je lazem oko 0,5 do 0.7 mislim ovo prvo ke 15 min drugo sat ili 0.7 1 euro nisam sig al nije preko .. nesto slicno si trebali staviti marka 15 min / 2 km sat …Virtu4l je napisao/la: ↑30 jun 2025, 22:06Ljudi obnovili kompletan vozni park, rekonstruisali pruge, produžili linije, ali je problem što je usluga poskupila.
Pa da, u suštini najbolje je bilo kod zelenih, tramvaji stari 60 godina, cijena vožnje ista, GRAS u minusu 100 miliona, decenijama pred stečajem. E sad kad su ljudi smanjili dug GRAS-a za 55 miliona, kada su sve rekonstruisali i obnovili, kada to preduzeće napokon staje na noge, problem je cijena vožnje.
Bolje bi bilo da je uz sav napredak, cijena vožnje ostala ista a kompanija svake godine u minus. SDA modus operandi.
Da je nekako pronaći model da su cijene iz 1999. godine, da je Drina marka, a da plate rapidno rastu.
- Shategabri
- Kontakt:
Idiot koji je vatrometom požar napravio, jbt disati se jutros ne može od smrada.
Nadam se da su uhapsili debila!
Koševo Zapad
- napoleon72
- Kontakt:
Ovaj dim sto gusi po Novom Gradu dolazi iz Istocnog, tamo im neka deponija smeca gori.Shategabri je napisao/la: ↑01 jul 2025, 07:57Idiot koji je vatrometom požar napravio, jbt disati se jutros ne može od smrada.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
- muhamedhulk
- Kontakt:
fazon je da se struja cak i uvozi jer je NEMAMO dovoljno. krenes na rijeci, stop od udruzenja, gradjana...krenes u TE nema cumura, problem... itd itd.
nije belaj struja ko struja, trosice svako ko i dosad, problem je NESTASICA iste. nadam se da ce uloziti u proizvodnju struje a ne da uposle jos radnika (inace nisu dosad zaposlajvali ali...ostavljam pitanje otvorenim).
voda se opt veze sa strujom....jbg. vode imamo ali treba je pumpama dovesti na najvisu tacku pa sprovesti svima u pipu.
nije belaj struja ko struja, trosice svako ko i dosad, problem je NESTASICA iste. nadam se da ce uloziti u proizvodnju struje a ne da uposle jos radnika (inace nisu dosad zaposlajvali ali...ostavljam pitanje otvorenim).
voda se opt veze sa strujom....jbg. vode imamo ali treba je pumpama dovesti na najvisu tacku pa sprovesti svima u pipu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Shategabri
- Kontakt:
Svejedno treba uhapsiti debila koji na ovoj žegi ispaljuje vatromet!napoleon72 je napisao/la: ↑01 jul 2025, 08:29Ovaj dim sto gusi po Novom Gradu dolazi iz Istocnog, tamo im neka deponija smeca gori.Shategabri je napisao/la: ↑01 jul 2025, 07:57Idiot koji je vatrometom požar napravio, jbt disati se jutros ne može od smrada.
Ovo je katastrofa! Čuj majmuni zapalili deponiju

Koševo Zapad
- napoleon72
- Kontakt:
Treba preventivno namlatit svakog idiota koji takve spektakularne prosnje izvodi. Yebo im instagram sve napaceno. Daj da on dobar story ima i "she said yes", sad bih te u Vojkovice poslao da te guzze dole, a narednih 10 god da posumljavas oko grada.Shategabri je napisao/la: ↑01 jul 2025, 08:34Svejedno treba uhapsiti debila koji na ovoj žegi ispaljuje vatromet!napoleon72 je napisao/la: ↑01 jul 2025, 08:29Ovaj dim sto gusi po Novom Gradu dolazi iz Istocnog, tamo im neka deponija smeca gori.Shategabri je napisao/la: ↑01 jul 2025, 07:57Idiot koji je vatrometom požar napravio, jbt disati se jutros ne može od smrada.
Ovo je katastrofa! Čuj majmuni zapalili deponiju![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
- Varijantas8
- Kontakt:
"Intervenisala su tri vatrogasca sa jednim vatrogasnim vozilom, a s obzirom na to da vatra na deponiji i dalje tinja ekipa će i jutros na teren."
E *ebem im onako najmilije, cujj tri vatrogasca.
Ilegalna deponija uz korito Zeljeznice, ovo je ekoloska katastrofa i suti se.
Ja jos budala biciklom jutros na posao iz N.Sarajeva na Ilidzu.
E *ebem im onako najmilije, cujj tri vatrogasca.
Ilegalna deponija uz korito Zeljeznice, ovo je ekoloska katastrofa i suti se.
Ja jos budala biciklom jutros na posao iz N.Sarajeva na Ilidzu.
BiH je puna divljih deponija, ima ih na hiljade.
Stopa recikliranja komunalnog otpada ispod svakog nivoa.
I onda fol establisment nešto glumi, povezuju se gradovi sa svijetom, otvaraju vrata navali turista, a skoro svaki grad pretvorili u legla štakora.
Po selima, smeće se gura u vreće i kada se nakupi ide na traktor/frezu, zatim u obližnju šumu, te zapali ili kopaj u već pripremljenju jamu.
Stopa recikliranja komunalnog otpada ispod svakog nivoa.
I onda fol establisment nešto glumi, povezuju se gradovi sa svijetom, otvaraju vrata navali turista, a skoro svaki grad pretvorili u legla štakora.
Po selima, smeće se gura u vreće i kada se nakupi ide na traktor/frezu, zatim u obližnju šumu, te zapali ili kopaj u već pripremljenju jamu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nemoj tako brate pa mora story ispast dobar. Je.bo im Zuckerberg majkunapoleon72 je napisao/la: ↑01 jul 2025, 08:41Treba preventivno namlatit svakog idiota koji takve spektakularne prosnje izvodi. Yebo im instagram sve napaceno. Daj da on dobar story ima i "she said yes", sad bih te u Vojkovice poslao da te guzze dole, a narednih 10 god da posumljavas oko grada.Shategabri je napisao/la: ↑01 jul 2025, 08:34Svejedno treba uhapsiti debila koji na ovoj žegi ispaljuje vatromet!napoleon72 je napisao/la: ↑01 jul 2025, 08:29
Ovaj dim sto gusi po Novom Gradu dolazi iz Istocnog, tamo im neka deponija smeca gori.
Ovo je katastrofa! Čuj majmuni zapalili deponiju![]()
Nevjerovatno kako naše benzinske mijenjaju cijenu goriva čim barel skoči, a kad opada odjednom ima zaliha 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- VensanKasel
- Kontakt:
- sirBobbyMoore
- Kontakt:
Zna li neko da li mi mogu pisati kaznu ako nemam onaj stiker ekoloske kategorije jer evo samo sto mi nije otpao…
- ASD
- Kontakt:
Kratko pitanje za elektronski pismenije.
Gdje kupujete laptope?
Da li je stvarno kod nas treći kvalitet?
Od ljudi koji žive u Njemačkoj sam čuo da najčešće kupuju u Mediamarktu, Saturnu ili Amazonu, ali mi djeluje poprilično skupo jer ne trebam za sada neki specijalan laptop.
Gdje kupujete laptope?
Od ljudi koji žive u Njemačkoj sam čuo da najčešće kupuju u Mediamarktu, Saturnu ili Amazonu, ali mi djeluje poprilično skupo jer ne trebam za sada neki specijalan laptop.
- Varijantas8
- Kontakt:
Uzmi selotejp i priljepi ga samo.sirBobbyMoore je napisao/la: ↑01 jul 2025, 10:03Zna li neko da li mi mogu pisati kaznu ako nemam onaj stiker ekoloske kategorije jer evo samo sto mi nije otpao…
- sirBobbyMoore
- Kontakt:
Laptopi.ba i Imtec. Zadnja dva sam uzeo preko jednih tj drugih i nikakvih problema nisam imao.ASD je napisao/la: ↑01 jul 2025, 10:05Kratko pitanje za elektronski pismenije.
Gdje kupujete laptope?
@varijantas a onda cu otic i kupit novi

- VivaLaStella
- Kontakt:
Mislim da ne. Ja sam tehnički radio u RS, tako da uopšte nisam dobio taj eko stiker.sirBobbyMoore je napisao/la: ↑01 jul 2025, 10:03Zna li neko da li mi mogu pisati kaznu ako nemam onaj stiker ekoloske kategorije jer evo samo sto mi nije otpao…
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Jabroni, MaroonBjelave i 18 gostiju.