Boldirano sam vodio kao sekundarni problem, ali kako si ti ovo fino sročio je bgm i vise nego primarni.napoleon72 je napisao/la: ↑30 jun 2025, 15:02Ma neodgovorno je, bahato, opasno... sve jest, i meni licno nije krivo sto je dobio koju vaspitnu jer je mogao ubit nekog, al tehnicki nije pocinio krivicno djelo. Isto kad su u koroni ljudima pisali nenosenje maske 500 KM, pa se neko sjetio da preda na sud i oslobodjen je jer ne mogu ti tek tako napisat kaznu za nesta sto nije definisano zakonom. Ne znam moze li se skok tretirat kao javni red i mir? Mislim da je "pokusaj ubistva" pregrub, iako bi bilo ubistvo iz nehata da je pao na camac. Ne znam jbg, nisam pravnikMaroonBjelave je napisao/la: ↑30 jun 2025, 13:58A evo iskreno, je li bilo elemenata krivičnog djela za onaj skok?
Ništa se ne desi, još se debil hvali kako je postao poznat. A onda imaš futave bošnje koji mu upućuju podršku na IG i gdje bi te iste bošnje yebale od-do nekom drugom bošnji da je nešto slično uradio negdje po svijetu.Ja vise kritikujem skakace koji nisu ni na koji nacin zastitili to sto rade, nisu zakonski nista definisali, nego sibicarski skupljaju lovu i skacu. Zastiti skakanje s mosta, istakni da je zabranjeni svakom ko nije clan tog kluba ili udruzenja da skace, i rijesen problem za sva vremena.
Nažalost, takva samo država gdje svaki problem vuku za nogavicu još minimalno tri problema.