AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ma znam da smo zavrsili u +25mil al me zanima da li moramo jos jednu sezonu striktno paziti ili sad imamo taj luft kao i drugi klubovi?
Sve to moze biti razlog zasto se cekalo sa transferi da prodje ova takmicarska sezona i da pocne nova pa da mogu vjv ulagati. Ostaje da vidimo u narednim danima sta ce biti.
Sve to moze biti razlog zasto se cekalo sa transferi da prodje ova takmicarska sezona i da pocne nova pa da mogu vjv ulagati. Ostaje da vidimo u narednim danima sta ce biti.
Ovo bi bio još jedan veličanstven trijumf naše uprave - kupiti igrača za 70 miliona kojeg smo prošle godine mogli kupiti za 17 miliona. 
Jel vi stvarno mislite da ce Milan dati 70mil. ??
Pa mi smo najvise za Bonucija do sada para dali koliko ono bi 42mil cini mi se?
Cuj mi da damo 70mil
Pa mi smo najvise za Bonucija do sada para dali koliko ono bi 42mil cini mi se?
Cuj mi da damo 70mil
- muha milanez
- Kontakt:
Možda bi Milan dao pare da ih ima na raspolaganju. A pošto nema pare, mogu samo ganjati pozajmice sa pravom otkupa na više rata..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Rui Costa je najskuplji uskladjeno inflaciji. Inace ukupan paket za Rafu je i dalje #1
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Thiaw odbio Como, steta
Nego mi smo se rijesili i rijesicemo se izglada bas puno igraca. Jednostavno ce biti promorani minimalno 7-8 novih igraca dovesti, bas nas ocekuje dugo i zanimljivo ljeto

Nego mi smo se rijesili i rijesicemo se izglada bas puno igraca. Jednostavno ce biti promorani minimalno 7-8 novih igraca dovesti, bas nas ocekuje dugo i zanimljivo ljeto
-
- Kontakt:
Brighton ponudio 18 mil Brizu za De Cypera , ali igrač čeka Milan.
Florenzi otišao. Ko je sljedeći? Nego jos ništa jos oficijalno ni za Thea, gdje li je tu zapelo. Sto se tice Thiawa Como ce čekati jos do sutra ja mislim. Alegri stavio Veto na prodaju RLC-a.
Florenzi otišao. Ko je sljedeći? Nego jos ništa jos oficijalno ni za Thea, gdje li je tu zapelo. Sto se tice Thiawa Como ce čekati jos do sutra ja mislim. Alegri stavio Veto na prodaju RLC-a.
Ne mozes ti se parazita rijesiti, i kad dodje neko ko bi ga uzeo 9vaj odbije.
Nego misljenja sam da ce biti vise odlazaka nego dolazaka. Treba malo roster srezati, ionako ne igramo Evropu, imat ce momci po 7 dana odmora kud ces bolje
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Zamisli ti taj luksuz kad imas 7 dana odmora, inter bi sve trofeje osvojio samo da su imali 7 dana odmora, ili ipak ne bi 

Samo cekam da krenemo pisati sta mi napadamo
jesmo li u kombinacijama za seriju a??

Posto imamo 7 dana odmora glavni smo kandidati za titulu 

Berlusconi trofej nam je primarni cilj, ostalo ako sta bude dobro i jest ako ne boze moj 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Milan podigao ponudu za Jašarija na 30 miliona, Club Brugge traži 35, sa bonusima 40 miliona.
-
- Kontakt:
Dobili su/dobiti će 25-30M za Thea, njegovu zamjenu mogu dovesti za 20M a izgubiti će ga jer ne žele da podignu ponudu za 5M.
Theo jos nije oficijalno, tako da možda i to na kraju propadne, i ne bi me začudilo. Takodjer ne bi me začudilo da Alex Jimenez bude lijevi bek a desni Calabriacelikmilan je napisao/la: ↑30 jun 2025, 22:02Dobili su/dobiti će 25-30M za Thea, njegovu zamjenu mogu dovesti za 20M a izgubiti će ga jer ne žele da podignu ponudu za 5M.
De Cuyper silno želi da dođe u Milan i navodno postoji interni dogovor s fudbalerom.
-
- Kontakt:
Navodno sad vrše pregovore oko Jasharija. Neka završe večeras to oko njega i ovog drugog. Ako ne, neka to prekinu i okrenu se drugim metama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.