Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

BosniaBoston
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la BosniaBoston » 29 jun 2025, 17:40

U svojim privatnim krugovima sam već upozoravao kako ovakve organizacije treba uništiti u korijenu, iako je to u to vrijeme bilo vrlo nepopularno.

Strategija im je bila jasna od starta, krenuti sa problemima oko kojih postoji društveni konsenzus (pedofilija) kako se ne bi javila opozicija pa mic po mic doći do potpunog zavodjenja “reda” (torture)
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 29 jun 2025, 17:56

Mogu se ovako snimati sa fantomkama i glumiti silu, bas bih volio vidjeti da dođe specijalna policija, da li bi im stali na crtu...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 29 jun 2025, 18:04

kraljttbvb je napisao/la:
29 jun 2025, 17:56
Mogu se ovako snimati sa fantomkama i glumiti silu, bas bih volio vidjeti da dođe specijalna policija, da li bi im stali na crtu...
Ma bi qurko. Kad je i ono za pedofiliju u pitanju, dolazi ih po 5-6. Logicno da tad nikome ne bi bilo svejedno. Ako imaju muda, neka dodju pojedinacno.

Fakticki, isto kao da se skupi sad nas nekoliko sa foruma i provodimo silu i zakon. Ne shvatam samo koja je pozadina ovog svega. Ne vjerujem da su oni dar od Boga koji samo stiti obican narod...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 29 jun 2025, 18:12

kraljttbvb je napisao/la:
29 jun 2025, 17:56
Kakvu crtu, onaj glavni im prosio po tik toku da plati da ne ide zatvor.
Bio postupak protiv njega, 7 mjeseci zatvora mu prijetilo.
Zato su i izbrisali youtube kanal.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 29 jun 2025, 18:20

Ovako se kod nas skupilo nekoliko momčića i jedna djevojka sa njima, njoj je 17 godina ja mislim. Elem, predstavljala se momcima kao punoljetna, jedan došao iz Konjica odvela ga u mrak, ovi ga prebiju da je momak završio na urgentnoj, jedva živ ostao.
Don't hate what you don't understand.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 29 jun 2025, 18:27

Cijeli dan mediji izvještavaju da je kod Lukavca starica ne samo ubijena, već brutalno ubijena. Jedan je objavio da je sumnjiv komšija. Političari iz Federacije osuđivali napad na povratnika, pojedini iz RS iskoristili da još više podignu tenzije. Na kraju se utvrdilo da je bila prirodna smrt i nikom neće biti ništa.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 29 jun 2025, 18:34

19vendetta87 je napisao/la:
29 jun 2025, 18:12

Kakvu crtu, onaj glavni im prosio po tik toku da plati da ne ide zatvor.
Bio postupak protiv njega, 7 mjeseci zatvora mu prijetilo.
Zato su i izbrisali youtube kanal.
Ostalih nigdje da se pobune kad su ga hapsili,

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jun 2025, 18:45

BosniaBoston je napisao/la:
29 jun 2025, 17:40
U svojim privatnim krugovima sam već upozoravao kako ovakve organizacije treba uništiti u korijenu, iako je to u to vrijeme bilo vrlo nepopularno.

Strategija im je bila jasna od starta, krenuti sa problemima oko kojih postoji društveni konsenzus (pedofilija) kako se ne bi javila opozicija pa mic po mic doći do potpunog zavodjenja “reda” (torture)

Upravo tako, najbolji primjer je Levijatan onog fašiste Bihalija. Krenuli su sa brigom za životinje, pokupili simpatije naroda i onda počeli sa svojom stvarnom desničarskom agendom.

Ukoliko se ne sasijeku u korijenu kasnije može biti opasno jer veoma lako vrbuju nove članove.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 29 jun 2025, 18:56

xaviesta je napisao/la:
29 jun 2025, 18:20
Ovako se kod nas skupilo nekoliko momčića i jedna djevojka sa njima, njoj je 17 godina ja mislim. Elem, predstavljala se momcima kao punoljetna, jedan došao iz Konjica odvela ga u mrak, ovi ga prebiju da je momak završio na urgentnoj, jedva živ ostao.
Pa mislim da im to i jest modus operandi. Bace vjerovatno prvi udicu s nekog fake profila i onda docekuju ljude. Ove bitange treba poslat u Zenicu jedno godinu, pa da im iz sup.ka rastu orhideje dogodine.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 29 jun 2025, 19:00

xaviesta je napisao/la:
29 jun 2025, 18:20
To je najjace, ispocetka su fkt razotkrili par pedofila. Kasnije poceli pravit profile 16togodisnjakinja i lovit momke od 18-19 da ih maltretiraju.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 29 jun 2025, 20:07

Drape je napisao/la:
29 jun 2025, 18:27
Cijeli dan mediji izvještavaju da je kod Lukavca starica ne samo ubijena, već brutalno ubijena. Jedan je objavio da je sumnjiv komšija. Političari iz Federacije osuđivali napad na povratnika, pojedini iz RS iskoristili da još više podignu tenzije. Na kraju se utvrdilo da je bila prirodna smrt i nikom neće biti ništa.
Pa većina medija služe baš za takve stvari , da šire mržnju , dezinformacije i da plaše narod . Kolovođe su smeće od kliksa i N1 , nema boljeg pokazatelja u kakvom je qrcu i narod i država kada su ova dva spomenuta "medija" najgledanija/najčitanija .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 29 jun 2025, 20:20

VensanKasel je napisao/la:
29 jun 2025, 20:07
Drape je napisao/la:
29 jun 2025, 18:27
Pa većina medija služe baš za takve stvari , da šire mržnju , dezinformacije i da plaše narod . Kolovođe su smeće od kliksa i N1 , nema boljeg pokazatelja u kakvom je qrcu i narod i država kada su ova dva spomenuta "medija" najgledanija/najčitanija .
Ono što su radili u koroni spomenuti mediji nikad se ne smije zaboraviti.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 29 jun 2025, 21:53

zemuntrg je napisao/la:
29 jun 2025, 10:49
bavariapivo je napisao/la:
29 jun 2025, 01:34
relativizam je napisao/la:
28 jun 2025, 15:29
Ali što stranac skoci bolje da su ga zamolili da im pokaže šta.
Oni čovjeka pretukli što im pokaza kako se može skočiti.

Iz ovog snimka sa mosta se vidi da covjek zna šta radi
Momku je ime Luca Bont po cijelom svijetu ide skace izvodi akrobacije dodje u Bosnu i ljudi ga pretuku
Ko god da podrzava ove, sto su tukli ovog momka, su malo zesci maloumnici ili bolje receno debiIi na kvadrat!!!
Debilu u sekundi je bilo da padne na camac, otislo bi sve u pm
Drago mi je sto si se našao… :clap:

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 29 jun 2025, 22:21

Ogroman mangup ulazi sa pratnjom :D
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 29 jun 2025, 22:25

JayCatwright je napisao/la:
29 jun 2025, 22:23
MaroonBjelave je napisao/la:
29 jun 2025, 22:16
JayCatwright je napisao/la:
29 jun 2025, 22:15

0:52 :tokralju: :urnebes:
Da ne gledam ponovo, je li to kad je pao ili? :urnebes:
Jeste, izvrnu lik i sebe i ovog na stolici
Hahahaha oplakao sam hahahahaha
Zato sam i napisao HR Smrk, jer je i on tako nesto zapeo sam sebi kad je onom malcu zadavao seriju :urnebes: :urnebes:

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 30 jun 2025, 01:20

Naslaga ih jaro ko metar drva. Doduse i oni sjede i stavili glave na izvolte :rol:
1946-1987

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 30 jun 2025, 11:56

Koliko vidim većina javnosti je stala u odbranu ovog turiste i to govori koliko mi sami sebe ne poštujemo. Stari most je najveći kulturni spomenik u Bosni i Hercegovini i moraju postojati neka pravila i poštovanje. Čak i da nije ugrozio ovaj čamac, zaslužio je da dobije debelu kaznu.
Eno i Hana Hadžiavdagić mu piše komentare podrške na instagram profilu. To je taj nivo. Sigurno bi tako podržala i našeg nekog debila da se pokušao popet na Eiffelov toranj.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 30 jun 2025, 12:00

ArtemisFowl je napisao/la:
30 jun 2025, 11:56
Koliko vidim većina javnosti je stala u odbranu ovog turiste i to govori koliko mi sami sebe ne poštujemo. Stari most je najveći kulturni spomenik u Bosni i Hercegovini i moraju postojati neka pravila i poštovanje. Čak i da nije ugrozio ovaj čamac, zaslužio je da dobije debelu kaznu.
Eno i Hana Hadžiavdagić mu piše komentare podrške na instagram profilu. To je taj nivo. Sigurno bi tako podržala i našeg nekog debila da se pokušao popet na Eiffelov toranj.
Poredis penjanje na Eiffelov toranj i skok sa Starog mosta, s kojeg svakako skacu ljudi, tacnije skacu za pare?
Onda treba zabraniti i te skokove, jer ispada kao prošenje na sred Svjetske bastine.

Uostalom, ako je problem, pozoves policiju i nek oni to rijesavaju kaznom, a ne da te 5 klosara okruzi i pocne udarati.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 30 jun 2025, 12:10

ArtemisFowl je napisao/la:
30 jun 2025, 11:56
Mislim da je najveci problem tu sto zvanicna pravila ne postoje. Mozda grijesim, al fkt se ne sjecam da igdje dole postoji natpis "zabranjeno skakanje sa mosta" ili nesta slicno. Ne mozes ti usmeno doc i reci "hej, to se ne smije", samo javno obavjestenje/znak. Dalje, ako je prekrseno pravilo/zakon, ima policija a ne da gradjani uzimaju pravdu u svoje ruke. Ova drzava sve vise klizi u anarhiju, eno Panteri se juce u fantomkama poredali i brane bespravnu gradnju, ovi biju nekog ko je skocio bez njihovog aminovanja... ne znam, opet kazem, ako postoji negdje neki znak onda OK, prekrsio je nesta sto je definisano. A ovo je isto da ti ostavis auto na regularno parking mjesto, i izadje lik i nalema te jer je to njegovo mjesto a tvoj auto je prevelik i mogu se djeca zabit biciklom u njega.

Uostalom, da se razumijemo, ni ja ne podrzavam ono sto je lik uradio i tragedija se tijesno izbjegla, al nije na gradjanima da uzimaju pravdu u svoje ruke, posebno ako nema definisano nigdje.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 30 jun 2025, 12:27

Pa prije svega zabrana za skakanje sa Starog mosta osim za odredjene ljude koji će dobiti dozvolu za skakanje. Pa ne može tu svaka budala da skače dok ispod prolaze čamci sa turistima.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: AshburtonG i 5 gostiju.