Prvi sam prosao :
Montpellier-Marseille --------- 2
Bayern- Leverkusen ------- 1
Bolton-Stoke------- pn 2 (na guzove )
CSKA- Rubin ------ 1
Arles-Valenciennes------- zg1
Zrinjski-Borac ------ X
Ulog 1, 70

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Kada nece kladionica,hoce bingo,prvo uzmem na narandzastoj,cekao 46,i nakon 3 kruga,uzmem opet 20 km,cekao broj 8,od 100km.Admir_Sa je napisao/la:ti samo uzimas na binguharry_90 je napisao/la:Pa dobro nisi lopov,salim se jbti kazes nije vas pocastio,joj cicije jbt dan,sto mrzim takve..Ja sam danas uzeo 40 km na bingu,dva puta po 20 km.To me izvuklu ova 3 dana sam u minusu zbog tiketa.
ma počastio bi on da su ga htjeli isplatiti ,nego djete 15 godina ,kažu mu dovedi roditelje da podignu pare ti ne možeš maloljetan ,a on ne smije da zove ubiće ga kaže što se kladi (ja se valjo od smjeha),reko ima da te ljube bolan čuj dobio deset hiljada i da te tuču ,i otišo po majku ,žena došla digla pare ,a nama ništa (doduše ja sam i otišo,ali neki su ostaliharry_90 je napisao/la:Pa dobro nisi lopov,salim se jbti kazes nije vas pocastio,joj cicije jbt dan,sto mrzim takve..Ja sam danas uzeo 40 km na bingu,dva puta po 20 km.To me izvuklu ova 3 dana sam u minusu zbog tiketa.
ja odigrao bingo jedno 10 puta i nijednom blizo nisam bio, bjez reko ovde nema sanse da se dobijeharry_90 je napisao/la:Kada nece kladionica,hoce bingo,prvo uzmem na narandzastoj,cekao 46,i nakon 3 kruga,uzmem opet 20 km,cekao broj 8,od 100km.Admir_Sa je napisao/la:ti samo uzimas na binguharry_90 je napisao/la:Pa dobro nisi lopov,salim se jbti kazes nije vas pocastio,joj cicije jbt dan,sto mrzim takve..Ja sam danas uzeo 40 km na bingu,dva puta po 20 km.To me izvuklu ova 3 dana sam u minusu zbog tiketa.
Pa brani se,sta cekasEmir_ZENICA je napisao/la:Nemoj se branitiharis10 je napisao/la:Zamolio bi vas za savjet,cekam Napolija na 40 km i sta mislite da idem da branim udinese x2 sa cenerom,eto ta vi mislite pozdrav
Citizen-X je napisao/la:samo_lijevo je napisao/la:Beck predao mec,sta sad sa kladionicom?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma nemres ti sa mafijom.... nema teorije....
udineze tito.... kako ja volim udineze samo zato sto nisu pakaši koji igraju za kladionicu i redovno njih pogodim...
Bogami, bjeshe dobitna! Hvala Liverpoolu i Andreu Marineru!Mulder je napisao/la:Dobitna kombinacija
Deportivo 1x
Unics Kazan 1x
Dormund 1
Levante dg
Espanyol dg
Liverpool dg
Kvota 5.7
Sretno!
A sto i ja volim ovaj Udinese, gledam danas vecina stavljala NAPOLI 1, a Udinese vazda dere u gostimaCitizen-X je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:samo_lijevo je napisao/la:Beck predao mec,sta sad sa kladionicom?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
udineze tito.... kako ja volim udineze samo zato sto nisu pakaši koji igraju za kladionicu i redovno njih pogodim...
Pao sam zadnja dva kola na Udineseu..Toliko od njihCitizen-X je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:samo_lijevo je napisao/la:Beck predao mec,sta sad sa kladionicom?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
udineze tito.... kako ja volim udineze samo zato sto nisu pakaši koji igraju za kladionicu i redovno njih pogodim...![]()
![]()
igrati kontra udinezea koji u liniji razvaljuje milan inter juventus je cista glupost... ko iole hoce para neka svako kolo trpa duplu cifru na udineze i nece propast
Emirrr je napisao/la:Sto si igrao pogresno, da si odigrao kako treba nebi pao![]()
![]()
![]()
i ti odabr'o kad je kvota 1,3 i 1.5ever je napisao/la:Emirrr je napisao/la:Sto si igrao pogresno, da si odigrao kako treba nebi pao![]()
![]()
![]()
Da,trebao sam igrati na Romu i Lecce protiv Udinesea![]()
ever je napisao/la:Pa ne igraju za mafijuSva Italijanska gov*a su ista
mislim da ne možeš ,tek iza 00:00afa97 je napisao/la:Mogu li ikako sad vidjeti ponudu za sljedecu sedmicu tj. za sutra u premieru ili derbyu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.