Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Eno sad mu se i na instagram zakacila mostarska balavurdija i komentarise mu slike 

Nemas se sta dogovoriti kad je lik bio pijan kao zemljasoko je napisao/la: ↑28 jun 2025, 17:27Ja sam siguran da ovi momci sto skacu imaju dogovor sa tim camcima, dok oni skacu nema prolaza ispod mosta.
Ovaj lik sto je skocio, mogao se je sa njima dogovoriti da skoci, pogotovo ako je profesionalac.
Ovo sto je on uradio je za zatvora.
Zamisli da neki lik sad skoci sa neke od ovi kuca bez ikakvog uporozenja
![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kad je ovako skočio pijan, kako bi onda trijezan tek uspio? 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Bas to.VensanKasel je napisao/la: ↑28 jun 2025, 17:19Da je neko naš ovako uradio van Bosne i Hercegovine , svi ovi što brane ovog šlagera bi ga pljuvali i pisali glupi Bošnjo , samo nas sramite , papak i slično ...
Pa onda jos gore.DamirT je napisao/la: ↑28 jun 2025, 17:41Nemas se sta dogovoriti kad je lik bio pijan kao zemljasoko je napisao/la: ↑28 jun 2025, 17:27Ja sam siguran da ovi momci sto skacu imaju dogovor sa tim camcima, dok oni skacu nema prolaza ispod mosta.
Ovaj lik sto je skocio, mogao se je sa njima dogovoriti da skoci, pogotovo ako je profesionalac.
![]()
![]()
Al poenta je da mora se neki zakon postovati. I u Japanu mozes dobiti batina ako se ne ponasas kako treba
Mozes dobiti batina, ali od policije pretpostavljam. Zamisli da svi uzimamo pravdu u svoje ruke, kao ovih par kabadahija jucer, na sta bi to licilo? Ne sporim da ga je sami Bog spasio da ne ubije makar 2 osobe sa camca, ali ima za to policija.soko je napisao/la: ↑28 jun 2025, 18:00Pa onda jos gore.DamirT je napisao/la: ↑28 jun 2025, 17:41Nemas se sta dogovoriti kad je lik bio pijan kao zemljasoko je napisao/la: ↑28 jun 2025, 17:27Ja sam siguran da ovi momci sto skacu imaju dogovor sa tim camcima, dok oni skacu nema prolaza ispod mosta.
![]()
![]()
Al poenta je da mora se neki zakon postovati. I u Japanu mozes dobiti batina ako se ne ponasas kako treba
Vjerujem da ga je pad u vodu malo otrijeznio, fino ga izvedes i na ljudski nacin objasnis da ne treba to tako da radi. Ako treba zoves policiju, pa nek oni rijese to prema zakonu. U krajnjem slucaju stavis tablu na engleskom da je tad i tad zabranjeno skakanje u vodu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Seljacine pa ovi su se bunili kad im je i red bull dosao prvi put bili u fazonu kaki oni znate li ba vi sta je mostarska lasta, i lnda red bull dodje i poveca visinu sa koje se skace sa mostaJayCatwright je napisao/la: ↑28 jun 2025, 17:41Eno sad mu se i na instagram zakacila mostarska balavurdija i komentarise mu slike![]()

A za ove sa camcima poseban krug pakla kako voze i koliko divljaju ko je god bio ljeti dole zna kako se ponasaju na Neretvi koje je to kurcenje, od ciganskog razglasa i zauzimanja plaze do ostalog papanluka
- tuzlak1987
- Kontakt:
Super dan, sunce, shoping, dobra hrana, vikend ne radi se. Jos samo za kraj dana da se u Beogradu posutaju cetnici 1 i cetnici 2, da bude perfektan.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pusti Mostarce, sta ce se raditi u Zetri, hoce li biti sta od onih elanovih tribina da ganjam sezonsku aBdTefalTava je napisao/la: ↑28 jun 2025, 18:25Seljacine pa ovi su se bunili kad im je i red bull dosao prvi put bili u fazonu kaki oni znate li ba vi sta je mostarska lasta, i lnda red bull dodje i poveca visinu sa koje se skace sa mostaJayCatwright je napisao/la: ↑28 jun 2025, 17:41Eno sad mu se i na instagram zakacila mostarska balavurdija i komentarise mu slike![]()
![]()
A za ove sa camcima poseban krug pakla kako voze i koliko divljaju ko je god bio ljeti dole zna kako se ponasaju na Neretvi koje je to kurcenje, od ciganskog razglasa i zauzimanja plaze do ostalog papanluka

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Amin.tuzlak1987 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 18:39Super dan, sunce, shoping, dobra hrana, vikend ne radi se. Jos samo za kraj dana da se u Beogradu posutaju cetnici 1 i cetnici 2, da bude perfektan.
Don't hate what you don't understand.
- feniksptica
- Kontakt:
Ni camci nisu tu legalnoo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Gledaj sto smo mi Svicarci gospoda, u CK se baca u voduCAGarfia je napisao/la: ↑28 jun 2025, 15:26https://www.facebook.com/share/v/1CBKwXjENo/
Iz ove perspektive, šteta što nije poginuo.

Stone hands👊
Ganjaj centralnu sumnjam da ce uspjeti da ih zavrse do početka abe sad je najveci problem svlačionice i da se zavrsi ovaj tender sto je nekoliko puta padaorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 18:40Pusti Mostarce, sta ce se raditi u Zetri, hoce li biti sta od onih elanovih tribina da ganjam sezonsku aBdTefalTava je napisao/la: ↑28 jun 2025, 18:25Seljacine pa ovi su se bunili kad im je i red bull dosao prvi put bili u fazonu kaki oni znate li ba vi sta je mostarska lasta, i lnda red bull dodje i poveca visinu sa koje se skace sa mostaJayCatwright je napisao/la: ↑28 jun 2025, 17:41Eno sad mu se i na instagram zakacila mostarska balavurdija i komentarise mu slike![]()
![]()
A za ove sa camcima poseban krug pakla kako voze i koliko divljaju ko je god bio ljeti dole zna kako se ponasaju na Neretvi koje je to kurcenje, od ciganskog razglasa i zauzimanja plaze do ostalog papanluka![]()

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
tuzlak1987 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 18:39Super dan, sunce, shoping, dobra hrana, vikend ne radi se. Jos samo za kraj dana da se u Beogradu posutaju cetnici 1 i cetnici 2, da bude perfektan.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- muhamedhulk
- Kontakt:
Posto ovaj momak svakako zivi adrenalinski, nece mu nista biti od par udaraca… 
A da je napravio glupost, jes.

A da je napravio glupost, jes.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
kakvi nacionalistički govori na protestima u Srbiji, jbg nikad se oni neće promijeniti.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Samo jos da svi skupa zapjevaju Oj Kosovo,Kosovo

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
S kim mi granicimo.
"Nasi pretci svojim glavama obarali turske sablje i zaustavljali horde koje su isle ka Evropi"

I sve to govore studenti, koji su navodno progresivni i neka buducnost Srbije

- kraljttbvb
- Kontakt:
Meni Zetra ne može u istu rečenicu sa Skenderijom. Nekakva mi mrtva, penzionerska atmosfera. Ali kad ne moze drugacije, daj sta daš...rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 18:40Pusti Mostarce, sta ce se raditi u Zetri, hoce li biti sta od onih elanovih tribina da ganjam sezonsku aBd![]()
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.