FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hawking
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hawking » 17 apr 2011, 18:57

Evo Zrinjski i Borac završiše 0:0, ja se ne sjećam kad je Borac zadnji put primio gol, i to mi se ni malo ne sviđa...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 17 apr 2011, 19:04

19TM87 je napisao/la:
rossoner je napisao/la:BOGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Sad će opet početi sanjanja o tituli. Nemojte ljudi molim vas dok Borac ne kiksa sutra.
ko ce kiksati ba x najmanje...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 17 apr 2011, 19:26

19TM87 je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:
rossoner je napisao/la:BOGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Sad će opet početi sanjanja o tituli. Nemojte ljudi molim vas dok Borac ne kiksa sutra.
ko ce kiksati ba x najmanje...
Ma i onaj Borac, baš smiješno, 0 šuteva, 0 prema golu, igrali samo na kontre.
G R B A V I C A 2

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 17 apr 2011, 19:33

Hawking je napisao/la:
kadetzelje je napisao/la:admir adzem
Pa to je bio dobar igrač, nisam mislio da se o njemu radi...

Solidan igrac, pravi BORAC :mrgreen: :mrgreen:

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 17 apr 2011, 19:57

r0djeni je napisao/la:
Hawking je napisao/la:
kadetzelje je napisao/la:admir adzem
Pa to je bio dobar igrač, nisam mislio da se o njemu radi...

Solidan igrac, pravi BORAC :mrgreen: :mrgreen:
Jel ti drago što si ostavio post na ovoj temi ? Osjećaš li se sad sretnije ??? Sigurno si ispunjen emocijama, jel de ?
G R B A V I C A 2

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 17 apr 2011, 22:05

Ako se igrači priberu i prestanu zajebavati kući, titula je naša! Pamet u glavu, momci!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 17 apr 2011, 22:54

elSaik je napisao/la:Ako se igrači priberu i prestanu zajebavati kući, titula je naša! Pamet u glavu, momci!
jel to odma nakon remija banjalucana ?
Za zivot cijeli!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 apr 2011, 23:05

a borac i dalje nije primio gol ovu polusezonu. mislim, nije gotovo dok nije gotovo, al' mi ćemo morati puno, puno bolje, a oni puno slabije da ih stignemo.

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 17 apr 2011, 23:05

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
elSaik je napisao/la:Ako se igrači priberu i prestanu zajebavati kući, titula je naša! Pamet u glavu, momci!
jel to odma nakon remija banjalucana ?
brate prestanite srat i zamarat se titulom,znate i sami da je ne mozemo dobit,taman sve pobijedili do kraja :? pa jarane jeste vi normalni kakva titula ,dzaba nase pobjede kad borac ne moze izgubit,ljudi nisu od bajrama primili gol,a mi pusimo kuci dvije zaredom i necem bi da se nadamo ,taman da smo dobili i siroki i slobodu mozda bi onda mogli nesto se nadat ,a vako ba samo se dzaba zalijecete,jer cim borac "kiksa" tako sto odigra ne rijeseno vi o tituli nekoj :? podsjecate me na sarajevo prije 4 5 sezona kad su ono bili 3 zaostaju 15 bodova i kiksa nez ko je bio prvi ja mislim zrinjski jednu i oni smanje na 12 i odma se pocinje pricat o tituli :? sta vam je ba titula otisla davno,jes da ima teoretske sanse ,al....
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 17 apr 2011, 23:13

ChWilla je napisao/la:a borac i dalje nije primio gol ovu polusezonu. mislim, nije gotovo dok nije gotovo, al' mi ćemo morati puno, puno bolje, a oni puno slabije da ih stignemo.
Primili su od Širokog jedan gol... a ti gore nemaš nikakvo pravo da nekom braniš da se nada tituli, ako se ti ne nadaš to je tvoj problem, isto koda nećemo uzet titulu samo zato što si ti tako reko... neki ljudi stvarno svom mišljenju daju preveliki značaj...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 17 apr 2011, 23:15

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/st ... eske-drine

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/st ... eske-drine

p.s. Nadam se da će neko postaviti izvještaj iz Zvornika za nas koji nemamo program BHT-a. Pregled je večeras pola sata poslije ponoći...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 apr 2011, 23:16

a jes', taj sam zaboravio.

opet je impresivno, i opet ostaje da su izgubili samo dvije tekme cijelu sezonu. a mi dvije ključne zaredom izgubili kod kuće, da smo ih dobili sad bi bili na -1. ono, stvarno mislim da je malo kasno za "dozivanje", i čak iako se "dozovemo", više ne ovisi samo o nama.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 17 apr 2011, 23:21

ChWilla je napisao/la:a jes', taj sam zaboravio.

opet je impresivno, i opet ostaje da su izgubili samo dvije tekme cijelu sezonu. a mi dvije ključne zaredom izgubili kod kuće, da smo ih dobili sad bi bili na -1. ono, stvarno mislim da je malo kasno za "dozivanje", i čak iako se "dozovemo", više ne ovisi samo o nama.
Teško jest, al šta nas košta da vjerujemo, samo ćemo sebi učiniti ostatak prvenstva zanimljivijim... što je najgore, ako bismo im se u narednih par kola uspjeli približiti, onda bi se "stručnjaci" ko ovaj što nas je već otpiso promptno prikačili s pričom o titulama, ligi prvaka, sega-mega Želji i ostalim folklorom koji nas je pratio prošle sezone... ne kažem da je to nešto loše, ali treba vjerovati i kad ne ide baš najbolje...
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 17 apr 2011, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.

Glory glory Man United!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 apr 2011, 23:22

Najbolje je da mi uopšte ne pričamo o odbrani titule, važno je da Željo pobjeđuje i da se igra popravlja, naša liga je takva, titulu ni Barcelona ne bi odbranila, nek igrači lagano dižu formu, a Borac ako kiksa kiksa, ako ne kiksa sportski im čestitati i kraj priče...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 17 apr 2011, 23:29

Da bi mogli pričati o tituli, moramo da igramo dobro. Što se realno ne dešava. I nije riječ o par utakmica nego o skoro cijeloj sezoni. ****, tako je.

Dalje, mi imamo 7 poraza. Borac ima 2 poraza. 7 bodova razlike. Jah. Teško. Realno.

Što ne znači da nisam zadovoljan. 2 mjesto, finale kupa :mrgreen: Meni je srce ko Trebević :mrgreen: Da je tako kod svih, bilo bi bolje.

Do tada, ****. Mnogo beskičmenjaka koji trče da pljuju kad zijanimo i kojima je normalno da dobijamo u gostima. Ko biva, to je "sasvim normalno". Liga nam se ne zove džaba "Premijer Liga" :mrgreen:

Ko se našao u ovom beskičmenjak, neka je, to je bio cilj :mrgreen:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 apr 2011, 23:31

ma lijepo je vjerovati, ali nije više do nas u situaciji kad nam bježe sedam bodova. mislim da nije realno očekivati titulu - k'o čovjek i navijač se uvijek nadam - ali mislim da nije realno u ovakvoj situaciji. kako smo igrali do sad - kup i drugo mjesto bi bili i više nego što smo zaslužili.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 apr 2011, 23:32

banovan je napisao/la:Da bi mogli pričati o tituli, moramo da igramo dobro. Što se realno ne dešava. I nije riječ o par utakmica nego o skoro cijeloj sezoni. ****, tako je.

Dalje, mi imamo 7 poraza. Borac ima 2 poraza. 7 bodova razlike. Jah. Teško. Realno.

Što ne znači da nisam zadovoljan. 2 mjesto, finale kupa :mrgreen: Meni je srce ko Trebević :mrgreen: Da je tako kod svih, bilo bi bolje.

Do tada, ****. Mnogo beskičmenjaka koji trče da pljuju kad zijanimo i kojima je normalno da dobijamo u gostima. Ko biva, to je "sasvim normalno". Liga nam se ne zove džaba "Premijer Liga" :mrgreen:

jah samo realnost je da igramo lose :) , ali stvarno lose, ne idem na gostovanja pa ne mogu sudit ali ono sto vidim kod kuce uhh, nekako mi se uopste ne izlazi u evropu sa ovom ekipom ali hajde...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 apr 2011, 23:34

realno je da je borac u kontinuitetu puno bolje odigrao i da nema objektivnog razloga da se to promjeni u ovim zadnjim kolima. i po meni i široki ima bolju ekipu od nas - ove sezone dvije pobjede i dvije neriješene u međusobnim duelima - samo im je rasulo u klubu (o tome se ne piše, jer nikoga ne zanima, al tako je) i imaju teških problema u glavu.

Rigorozni_Džo
Kontakt:

Post Postao/la Rigorozni_Džo » 17 apr 2011, 23:36

Pa ti nick i nemoj izlaziti,ako ti se ne izlazi :mrgreen:
Samo da se kazem da je i meni srce kao Trebevic sto smo u finalu kupa i na drugom mjestu ispred komsinica 8-)
Joint Union

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 apr 2011, 23:37

banovan je napisao/la:Da bi mogli pričati o tituli, moramo da igramo dobro. Što se realno ne dešava. I nije riječ o par utakmica nego o skoro cijeloj sezoni. ****, tako je.

Ma kakav Trebević, moje ko Bjelašnica, ali fkt :D

Uzmimo za primjer ostale velikane, Real Madrid, Inter, Chelsea, Bayern, Lyon, neki od njih sigurno neće osvojiti trofej ove godine, tako da ne osvojiti trofej u jednoj sezoni uopšte nije sramota... 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Levin, svrakino1921, zeljovolimte i 76 gostiju.