AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Znaci po svemu sudeci Maignan ce ostati jos godinu u Milanu pa ce nakon toga ili produziti ugovor ili otici besplatno.
Ako dodju Ricci, Jashari i Modric, pored Fofane, Bonda, Adlija i RLC-a ce biti sasvim dovoljno za dobru sredinu terena. Racunam da Benaccer ostaje u Marseju a Pobega ide na neku novi pozajmicu ili prodaju.
Ako dodju Ricci, Jashari i Modric, pored Fofane, Bonda, Adlija i RLC-a ce biti sasvim dovoljno za dobru sredinu terena. Racunam da Benaccer ostaje u Marseju a Pobega ide na neku novi pozajmicu ili prodaju.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Hoce nam ovaj Como valjat izgleda. Ako uzmi panja Moratu, pa sad jos kiksera ako kaparisu pa kud ces bolje, ja bi im Adlia jos prida dao 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ode valjda u ATM za 20tak miliona
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Sviđa mi se što se prvo radi čistka, tako jedan pismen sportski direktor radi.
Za Reijndersa dobijamo Riccija i Jašara (najvjerovatnije?), za Thiawa ide Leoni. Ostaju bekovi i napadač.

Za Reijndersa dobijamo Riccija i Jašara (najvjerovatnije?), za Thiawa ide Leoni. Ostaju bekovi i napadač.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jashari teško čak i ne moguće. Po zadnjim pisanjima nasa zadnja ponuda je 27+3, a Briz trazi izmedju 40 i 50 mil eura, tako da nista od njega. Sto se tice Leonija nisam ga nešto pratio ali eto ako je dobar i bolji od Malicka, što da ne? Bojim se da ce Amerikanci stupati u lovu u dzep i na transfere otici samo 50 ak mil eura uz moguće posudbe a 100 mil ce strpati kako u dzep tako u pokrivanje minusa
Ma vidio sam i to za 20+ miliona, to smo trebali mi uzeti, to je top transfer za Atl Madrid, steta jbg. Jedino ako cemo De Cuypera dovesti onda im halalim Ruggerija

- Beduin
- Kontakt:
Ovo za Moratu i Thiawa bi bilo fenomenalno, dobar boost za potencijalna dovodienja igraca i uporedo se rijesili jos dvojice i zaradili na njima.
Thiaw jednostavno nije opravdao ocekivanja, prespor je, dosta gresaka u postavljanju, sve to nije za najveceg nivoa i ambicija Milana, ako planiraju borbu za sami vrh.
Vrijeme je da osjetimo i slast kupovine, to je uvijek ono najsladje.
Thiaw jednostavno nije opravdao ocekivanja, prespor je, dosta gresaka u postavljanju, sve to nije za najveceg nivoa i ambicija Milana, ako planiraju borbu za sami vrh.
Vrijeme je da osjetimo i slast kupovine, to je uvijek ono najsladje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- muha milanez
- Kontakt:
Dobar Como, dobra organizacija. Odličan bi posao bio kad bi kupili ovu dvojicu od nas.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Novi napad na Leonia 
Nesto kontam, nasi traze napadaca pa kad bi mogli kakav deal napraviti sa Napolijem, da im damo Musaha i pare za Osimhena. Kako bi nam samo godio u vrhu napada.
Nece ga valjda olako pustiti
Nesto kontam, nasi traze napadaca pa kad bi mogli kakav deal napraviti sa Napolijem, da im damo Musaha i pare za Osimhena. Kako bi nam samo godio u vrhu napada.
Nece ga valjda olako pustiti
Za sada je Max rekao da Liberalija zeli na pripremama.
A sto se Osimhena tice cudno je da se nigdje ne spominje, odbio je arape i sad se ceka. On je i moja tiha zelja, to bi vec bio top top napadac
A sto se Osimhena tice cudno je da se nigdje ne spominje, odbio je arape i sad se ceka. On je i moja tiha zelja, to bi vec bio top top napadac
- muha milanez
- Kontakt:
Najveći problem kod top igrača je mala plata koju im Milan može ponuditi. Tako da u njegovom slučaju, on može čekati ponudu neke engleske ekipe ako je već odbio arape.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Kakav bi bio fail da puste malog Liberalija. Najbolja opcija bi bila da urade kao sa Camardom.
Il Club più titolato al mondo!
-
- Kontakt:
Prije 2 dana su bili veoma blizu da potpišu Riccia. Danas je Ricci blizu da bude potpisan u ponedeljak. Bravo uprava.
Najveće je pitanje ko ce od iole boljih igraca htjeti doci u Milan, Milan koji je bez Evrope. Jedino da se ide na kartu Alegrija, ali opet slučaj Napolija i Contea koji nije imao zvučne igrace (osim Lukakua). Mišljenja sam da ce Osimhen ostati u Galati jer su rijesavaju Morate, a i Icardi im je upitan tj u kakvom stanju ce biti. Kazu nas "san" za napadaca Gyokeres, mada stoji za njega gore sto sam pomenuo a to je da ce Evropa biti presudna.
Ovaj albanac je rekao klubu da zeli da ide u Milan, to obicno znaci da nece zaigrati 
Ricci, Jashari, Modric i Xhaka , plus RLC i Fofana mislim da bi to bio jako dobar vezni red

Ricci, Jashari, Modric i Xhaka , plus RLC i Fofana mislim da bi to bio jako dobar vezni red
- Beduin
- Kontakt:
Musah jos na cekamju u Napoli ili je skoro pa gotova stvar?
Da hoce Ricci i Jasari doci vec bi bilo dobro, jos sa Xhakom to je vec ozbiljna stvar, taman.
Odbrana i samo odbrana. To nam je prijeko potrebno.
Da hoce Ricci i Jasari doci vec bi bilo dobro, jos sa Xhakom to je vec ozbiljna stvar, taman.
Odbrana i samo odbrana. To nam je prijeko potrebno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Odyebat lagano ovaj Club Brugge i okrenuti se drugim metama.
Sto odhjebati? Ljudi rade svoj posao, izvlace max.iz transfera....
Pametni, ne daju na prvu hoce sto vise izvuci. Nama City dosao sa prvom ponudom mi prihvatili, ovi se odlucili malo cjenkati. I onda ce doci tamo neki crystal palace ili burnly i pljunuti 50mil za njega i onda nista od Milana
Pa nek pljune, sretno mu bilo. Ne treba se tu puno natezati, ako vidiš da se puno razlikuje potražnja od tvoje ponude nema tu puno prostora za pregovore, pogotovo što su se ovi već dokazali kao tvrd orah.
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.