Devil je napisao/la:Sve dok ja raspolazem sa njima moje su.Samo F.K.S !! je napisao/la:Jos da je tvoje Stefko![]()
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Zayebi ti to , mene za cvaju **** ovaj Briz staru mu 
Umjesto hajvan da se usuti,da se ne fura stim,da gotov niko ne zna za to,on se k.urci i slika,i sad ga neko moze dobro naderati i trazit pare,koji glupan.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Na Topcideru,eto dodji slobodno samo se najavi da se ne prepadnem.Samo F.K.S !! je napisao/la:Devil je napisao/la:Sve dok ja raspolazem sa njima moje su.Samo F.K.S !! je napisao/la:Jos da je tvoje Stefko![]()
![]()
Gdje ti je ta radnja da znam
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- legenda reala
- Kontakt:
Što se neće **** ,djete sa markom dobije deset hiljada ,a ti te pare samo prebiraš po rukama i šalješ dalje
joj kavo oduševljenje u kladionici kad mali dobi moj Štefane ,puče šest crveni i odma izađoše
Reds jel ovaj mali Hairlijin rođak jel ti reko
Samo mu je glupo ovo stavljanje po netu ,što kaže Hary ,kad ga vidim tražiću mu stoju ,obećo je kad je dobio
kaže častiću vas sviju ,hoće **** neće ih ni on vidjeti uzela stara sve

Samo mu je glupo ovo stavljanje po netu ,što kaže Hary ,kad ga vidim tražiću mu stoju ,obećo je kad je dobio
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 17 apr 2011, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Od amidze mu sin.....legenda reala je napisao/la:Što se neće **** ,djete sa markom dobije deset hiljada ,a ti te pare samo prebiraš po rukama i šalješ dalje![]()
joj kavo oduševljenje u kladionici kad mali dobi moj Štefane ,puče šest crveni i odma izađoše
![]()
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Cekam 1 prvo poluvrijeme Napoli-Udinesse
i 2 PSG-Lyon na 150 KM
danas sam vec proso 150 KM zahvaljujuci Liverpoolu
i 2 PSG-Lyon na 150 KM
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Nije mi ništa rekao ali momak je stavio na banku sve do zadnjeg feninga i kada napuni 18 godina fino kupuje sebi auto + ostane mu još brdo love.legenda reala je napisao/la:Što se neće **** ,djete sa markom dobije deset hiljada ,a ti te pare samo prebiraš po rukama i šalješ dalje![]()
![]()
Samo mu je glupo ovo stavljanje po netu ,što kaže Hary ,kad ga vidim tražiću mu stoju ,obećo je kad je dobio![]()
![]()
![]()
![]()
FK Pjetlovi
Dushi_Rob je napisao/la:Cekam 1 prvo poluvrijeme Napoli-Udinesse
i 2 PSG-Lyon na 150 KM
pa kad dobijas,sto ne stavis listice da i mi sta poberemo,osusile ti se dabogda...
cestitam..;D
dobio pare na onom bingu u kladionicama ili na onom bingu na ftv? 
nema potpisa
ostat ce mu brdo para ako kupi golf2 iz 1975reds je napisao/la:Nije mi ništa rekao ali momak je stavio na banku sve do zadnjeg feninga i kada napuni 18 godina fino kupuje sebi auto + ostane mu još brdo love.legenda reala je napisao/la:Što se neće **** ,djete sa markom dobije deset hiljada ,a ti te pare samo prebiraš po rukama i šalješ dalje![]()
![]()
Samo mu je glupo ovo stavljanje po netu ,što kaže Hary ,kad ga vidim tražiću mu stoju ,obećo je kad je dobio![]()
![]()
![]()
![]()
U kladionici u 5 plusu.Admir_Sa je napisao/la:dobio pare na onom bingu u kladionicama ili na onom bingu na ftv?
Pa neće kupovati porschea...88000 je napisao/la:ostat ce mu brdo para ako kupi golf2 iz 1975
FK Pjetlovi
- legenda reala
- Kontakt:
ma na onom u Bet Liveu i pet plus(isto je to)Admir_Sa je napisao/la:dobio pare na onom bingu u kladionicama ili na onom bingu na ftv?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Legendo sto mu nisi oteo papir,i dignuo 10.000 km,ne znas se snaci nikako 
to fakat pouzdano da je tako dobio. ja sve kontam onaj bingo i cuke namjestene, pa da nema sanse da se tolika cifra uzme 
nema potpisa
pa sta moze kupit za 5 hiljada,,,, za dobro auto minimalac 16-17 hiljada,,reds je napisao/la:U kladionici u 5 plusu.Admir_Sa je napisao/la:dobio pare na onom bingu u kladionicama ili na onom bingu na ftv?
Pa neće kupovati porschea...88000 je napisao/la:ostat ce mu brdo para ako kupi golf2 iz 1975
- legenda reala
- Kontakt:
e što ga nisam ****harry_90 je napisao/la:Legendo sto mu nisi oteo papir,i dignuo 10.000 km,ne znas se snaci nikako
ma pouzdano Admire ,jbg ti ja bio u kladionici kad je mali dobio ,ja se zijanio čitav dan nisam sebi doš (zna Hary štoAdmir_Sa je napisao/la:to fakat pouzdano da je tako dobio. ja sve kontam onaj bingo i cuke namjestene, pa da nema sanse da se tolika cifra uzme
I ja sam mislio da se ne može dobiti ,ali dobi mali ,ma sigurno se aparat neš zajebo,a napunili jedno 50 hiljada i sad vratili 10 šta im je to ništa ,i sad narod navalio igrati ko lud dobio mali deset hiljada vidiš da nije namješteno ,riječi tog tipa ,a neče dati marke za mjesec ja juče igro ma neda ti ni tri broja
Pa dobro nisi lopov,salim se jbt
i kazes nije vas pocastio,joj cicije jbt dan,sto mrzim takve..Ja sam danas uzeo 40 km na bingu,dva puta po 20 km.To me izvuklu ova 3 dana sam u minusu zbog tiketa.
ti samo uzimas na binguharry_90 je napisao/la:Pa dobro nisi lopov,salim se jbti kazes nije vas pocastio,joj cicije jbt dan,sto mrzim takve..Ja sam danas uzeo 40 km na bingu,dva puta po 20 km.To me izvuklu ova 3 dana sam u minusu zbog tiketa.
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.