Kaze nema globalnog zatopljenja sunce ti **** nisam kisu vidio od aprila da pada pretvaramo se u pustinju
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Tu zimu nikad necu zaboravit. Slavili NG na Vlasicu i derali na toj temperaturi pive vani uz rostilj.JayCatwright je napisao/la: ↑26 jun 2025, 17:46Ja neki dan gledam lika na 37 stepeni na krovu jedne zgrade bez ikakve opreme, samo čekam kad će pasti frajer, kontam treba mu dati dnevnicu 3 glave života miBundesliga je napisao/la: ↑26 jun 2025, 17:39U Atini su kaze najbolje plaze, a nije se mogao okupati kako treba![]()
Sto se tice ljeta, ja bih da je uvijek ljeto, ali opet lako je pametovati kad se ne peces na 40 stepeni kao ljudi sto moraju raditi vani. Onaj samo misli na sebe, tako da me ne cudi od njega.
Ja ne volim plaho vrućine, ali sam se poprilično navikao zadnjih par godina, samo mi navečer smeta baš, sinoc do 5 nisam zaspao
2017 zadnja ona zima kada je bilo par dana po -28![]()
Jedan od razloga sto je ponistena presuda Kovacevic
Ovo negdje na gradjeviniJayCatwright je napisao/la: ↑26 jun 2025, 17:54Nemoj jeb.at da ne znaš J napisatikraljttbvb je napisao/la: ↑26 jun 2025, 17:49JayCatwright je napisao/la: ↑26 jun 2025, 17:22opet ovaj što ide u Atinu na more izvrće stvari, ljudi kukaju na 39 stepeni, ne zivi svako na selu ko ti pa da mu je rijeka odmah ispred kuće
Evo jedno improvizovano srce, čisto da ti pokažem koliko te volim![]()
![]()
Ma nije meni problem vrućina ko vrućina, ja sam od onih koji uživaju kada prži
Ne piši gluposti , nikad nije bilo vako ...leo1946 je napisao/la: ↑26 jun 2025, 23:22Prije 50 godina ove temperature su bile normalna stvar. Danas mediji to prenose kao da smo svi u dzehenemu. Ohladite malo, ljeto prodje dlan o dlan, meni licno nista ljepse nema od ljeta, pogotovo navecer kad svaki grad zivne, ulice pune raje, a i covjek psihicki se ljepse osjeca kad vidi vedro nebo i sunce. Danas svaka susa ima klimu u stanu/kuci pa se i navecer moze spavati ko u novembru![]()
Pa i nije, meteorologija kaze to, precizna nauka, evo danas Doboj i Tuzla najtopliji ikad u junu, granica se konstantno pomjeraVensanKasel je napisao/la: ↑26 jun 2025, 23:27Ne piši gluposti , nikad nije bilo vako ...leo1946 je napisao/la: ↑26 jun 2025, 23:22Prije 50 godina ove temperature su bile normalna stvar. Danas mediji to prenose kao da smo svi u dzehenemu. Ohladite malo, ljeto prodje dlan o dlan, meni licno nista ljepse nema od ljeta, pogotovo navecer kad svaki grad zivne, ulice pune raje, a i covjek psihicki se ljepse osjeca kad vidi vedro nebo i sunce. Danas svaka susa ima klimu u stanu/kuci pa se i navecer moze spavati ko u novembru![]()
Čekamo mtereološke izvještaje Ria i Asteriksa da nikad nije bilo ovako ..
Kako przi!
Gledaj kesovine.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 jun 2025, 22:01I ja mislim da je do toga. Neka mi brat @Tommy uleti s kojom miljom, da bar rentam nekog BMWa za iduci dejt, pa mozda i umocim odmah![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.