Baš ono što im je falilo.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
to je ono kad zamalo niste prošli PSG i kad su vas razbili 2 razlike u dvomeču, a u isto vrijeme Liverpool ispao na penale, ili je neka druga historijska sezona u kojoj je Arsenal došao do polufinala ?
morao sam se logovati na 37+ stepeni da odam pocast ovoj izjaviFuerza je napisao/la: ↑26 jun 2025, 13:52Arsenal baš loše radi prelazni rok za sad. A i ovi igrači
koje su do sad ganjali su meni ništa specijalno.
Za poziciju lijevog krila, ne znam zašto je ikome tu bila želja Nico Williams ili Rodrygo, likovi iz La Lige koji ne vidim da bi u PL mogli da ubijaju. A Arsenalu baš treba neko ko će pored Sake da ima dobre brojke, ovu dvojicu ne vidim kao neke zvjerke. Bolja opcija je tražiti neko krilo u PL. Ovi napadači su mi isto meh... Ne znam koliko mi se uklapaju u ono sto Arsenalu treba, ali svakako bolja opcija su oni nego Merino u špicu, a i nema nekog izbora.
Sve u svemu, Arsenal me kao fana Liverpoola trenutno ne brine ni ovim do sad što je doveo (?) niti šta planiraju da dovode do kraja roka.
To je ono kad su igrači Pariza nakon utakmice komentarisali da je Arsenal jača ekipa od Liverpula, znaju i oni da je titula na pogon PGMOL kriminala.JayCatwright je napisao/la: ↑26 jun 2025, 16:56to je ono kad zamalo niste prošli PSG i kad su vas razbili 2 razlike u dvomeču, a u isto vrijeme Liverpool ispao na penale, ili je neka druga historijska sezona u kojoj je Arsenal došao do polufinala ?
Nemoj se logovat na 37+ stepeni, pregorit ces jbtFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑26 jun 2025, 17:01morao sam se logovati na 37+ stepeni da odam pocast ovoj izjaviFuerza je napisao/la: ↑26 jun 2025, 13:52Arsenal baš loše radi prelazni rok za sad. A i ovi igrači
Za poziciju lijevog krila, ne znam zašto je ikome tu bila želja Nico Williams ili Rodrygo, likovi iz La Lige koji ne vidim da bi u PL mogli da ubijaju. A Arsenalu baš treba neko ko će pored Sake da ima dobre brojke, ovu dvojicu ne vidim kao neke zvjerke. Bolja opcija je tražiti neko krilo u PL. Ovi napadači su mi isto meh... Ne znam koliko mi se uklapaju u ono sto Arsenalu treba, ali svakako bolja opcija su oni nego Merino u špicu, a i nema nekog izbora.
Sve u svemu, Arsenal me kao fana Liverpoola trenutno ne brine ni ovim do sad što je doveo (?) niti šta planiraju da dovode do kraja roka.![]()
Hvala.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑26 jun 2025, 17:01morao sam se logovati na 37+ stepeni da odam pocast ovoj izjaviFuerza je napisao/la: ↑26 jun 2025, 13:52Arsenal baš loše radi prelazni rok za sad. A i ovi igrači
Sve u svemu, Arsenal me kao fana Liverpoola trenutno ne brine ni ovim do sad što je doveo (?) niti šta planiraju da dovode do kraja roka.![]()
Liverpool transfers so far in 2025 :
Wirtz 150 mil
Kerkez 47 mil
Frimpong 35 mil
Mamardashvili 35 mil.
brt da ti nije vrucina udarila malo u glavu pa si pokusao sklepati u nekoj kao analizi transfer roka to da rodrygo nije pozeljna opcija za bilo koji klub na svijetu?Fuerza je napisao/la: ↑26 jun 2025, 17:16Hvala.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑26 jun 2025, 17:01morao sam se logovati na 37+ stepeni da odam pocast ovoj izjaviFuerza je napisao/la: ↑26 jun 2025, 13:52Arsenal baš loše radi prelazni rok za sad. A i ovi igrači
Ne zanima nas tvoje mišljenje sve dok Doue i Dembele ne kažu isto.wadethegreat je napisao/la: ↑26 jun 2025, 17:26Liverpool na papiru djeluje bolesno nije mi problem priznati.
"Lik iz la lige" ne znači da je loš, nego su mi to tipovi igrača za La Ligu. Mislim da nije neko u koga se možete pouzdati da će biti neki veliki upgrade u odnosu na Martinelija. Vječita rezerva Real Madrida i lik koji u slabijoj ligi ima prosječne brojke. To što je u Realu godinama mu diže cijenu.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑26 jun 2025, 17:22brt da ti nije vrucina udarila malo u glavu pa si pokusao sklepati u nekoj kao analizi transfer roka to da rodrygo nije pozeljna opcija za bilo koji klub na svijetu?Fuerza je napisao/la: ↑26 jun 2025, 17:16Hvala.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑26 jun 2025, 17:01
morao sam se logovati na 37+ stepeni da odam pocast ovoj izjavi![]()
![]()
hajde za Williamsa mogu razumjeti, mogu se tu naci neka opravdanja da ne bi bio dobar transfer, ali navesti argument "lik iz La Lige"![]()
sta bi onda trebalo govoriti za pojacanja iz bundeslige, hoce li znati hodati u engleskoj?
Slobodno pohvali, nece ti nista biti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.