Jbt zivot, mama joj ima bolji stas od nje

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
I gdje
Ništa joj ne fali u tom kontekstu.19vendetta87 je napisao/la: ↑26 jun 2025, 00:45Lijepa je djevojka, ali ne pazi na liniju.
Jbt zivot, mama joj ima bolji stas od nje![]()
I prosli juni je isto bilo, ostalo mi u sjecanju radi EURA, gledao vani na onom street food marketu, pa je onda par dana u julu bilo podnosljivije. Meni je okej dok je navecer ugodno i kad zahladi, ali zadnjih par dana je i navecer fakat prevruce, palio sam klimu u 3 ujutro
pisam ga ko voli ovako ljeto. ovo je pakao, gore od dzehenema. sve preko 25 sranje obicno.
Ja sam za sve između 26-30 stepeni i može 365 dana u godini, komotno.
Kad dodje zima, raja pise joj daj ljeto
Puno je 12, ali neka ga bar 11 mjeseci. Da onaj jedan mjesec imamo da malo predahnemo.
I meni se čini da je prošlo ljeto gore bilo, iako N1 i danas klasično bombarduje sa vijestima i panikomakisarajevo92 je napisao/la: ↑26 jun 2025, 17:26dobra stvar sto ove godine jos uvijek nema saharskog pijeska, pogledas u nebo a ono vedro i plavo i daleko normalniji zrak
ono prosle je bilo daleko gore jer je gorilo vec od pocetka aprila jos uz taj pijesak vecinu ljetnih mjeseci
U Atini su kaze najbolje plaze, a nije se mogao okupati kako treba
Ja neki dan gledam lika na 37 stepeni na krovu jedne zgrade bez ikakve opreme, samo čekam kad će pasti frajer, kontam treba mu dati dnevnicu 3 glave života miBundesliga je napisao/la: ↑26 jun 2025, 17:39U Atini su kaze najbolje plaze, a nije se mogao okupati kako treba![]()
Sto se tice ljeta, ja bih da je uvijek ljeto, ali opet lako je pametovati kad se ne peces na 40 stepeni kao ljudi sto moraju raditi vani. Onaj samo misli na sebe, tako da me ne cudi od njega.
2017 zadnja ona zima kada je bilo par dana po -28
JayCatwright je napisao/la: ↑26 jun 2025, 17:22opet ovaj što ide u Atinu na more izvrće stvari, ljudi kukaju na 39 stepeni, ne zivi svako na selu ko ti pa da mu je rijeka odmah ispred kuće
Nemoj jeb.at da ne znaš J napisatikraljttbvb je napisao/la: ↑26 jun 2025, 17:49JayCatwright je napisao/la: ↑26 jun 2025, 17:22opet ovaj što ide u Atinu na more izvrće stvari, ljudi kukaju na 39 stepeni, ne zivi svako na selu ko ti pa da mu je rijeka odmah ispred kuće
Evo jedno improvizovano srce, čisto da ti pokažem koliko te volim![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.