Devil je napisao/la:Sve dok ja raspolazem sa njima moje su.Samo F.K.S !! je napisao/la:Jos da je tvoje Stefko![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Devil je napisao/la:Sve dok ja raspolazem sa njima moje su.Samo F.K.S !! je napisao/la:Jos da je tvoje Stefko![]()
Na Topcideru,eto dodji slobodno samo se najavi da se ne prepadnem.Samo F.K.S !! je napisao/la:Devil je napisao/la:Sve dok ja raspolazem sa njima moje su.Samo F.K.S !! je napisao/la:Jos da je tvoje Stefko![]()
![]()
Gdje ti je ta radnja da znam
Od amidze mu sin.....legenda reala je napisao/la:Što se neće **** ,djete sa markom dobije deset hiljada ,a ti te pare samo prebiraš po rukama i šalješ dalje![]()
joj kavo oduševljenje u kladionici kad mali dobi moj Štefane ,puče šest crveni i odma izađoše
![]()
Reds jel ovaj mali Hairlijin rođak jel ti reko
Nije mi ništa rekao ali momak je stavio na banku sve do zadnjeg feninga i kada napuni 18 godina fino kupuje sebi auto + ostane mu još brdo love.legenda reala je napisao/la:Što se neće **** ,djete sa markom dobije deset hiljada ,a ti te pare samo prebiraš po rukama i šalješ dalje![]()
joj kavo oduševljenje u kladionici kad mali dobi moj Štefane ,puče šest crveni i odma izađoše
![]()
Samo mu je glupo ovo stavljanje po netu ,što kaže Hary ,kad ga vidim tražiću mu stoju ,obećo je kad je dobio![]()
![]()
kaže častiću vas sviju ,hoće **** neće ih ni on vidjeti uzela stara sve
![]()
![]()
Dushi_Rob je napisao/la:Cekam 1 prvo poluvrijeme Napoli-Udinesse
i 2 PSG-Lyon na 150 KM
danas sam vec proso 150 KM zahvaljujuci Liverpoolu
ostat ce mu brdo para ako kupi golf2 iz 1975reds je napisao/la:Nije mi ništa rekao ali momak je stavio na banku sve do zadnjeg feninga i kada napuni 18 godina fino kupuje sebi auto + ostane mu još brdo love.legenda reala je napisao/la:Što se neće **** ,djete sa markom dobije deset hiljada ,a ti te pare samo prebiraš po rukama i šalješ dalje![]()
![]()
Samo mu je glupo ovo stavljanje po netu ,što kaže Hary ,kad ga vidim tražiću mu stoju ,obećo je kad je dobio![]()
![]()
kaže častiću vas sviju ,hoće **** neće ih ni on vidjeti uzela stara sve
![]()
![]()
U kladionici u 5 plusu.Admir_Sa je napisao/la:dobio pare na onom bingu u kladionicama ili na onom bingu na ftv?
Pa neće kupovati porschea...88000 je napisao/la:ostat ce mu brdo para ako kupi golf2 iz 1975
ma na onom u Bet Liveu i pet plus(isto je to)Admir_Sa je napisao/la:dobio pare na onom bingu u kladionicama ili na onom bingu na ftv?
pa sta moze kupit za 5 hiljada,,,, za dobro auto minimalac 16-17 hiljada,,reds je napisao/la:U kladionici u 5 plusu.Admir_Sa je napisao/la:dobio pare na onom bingu u kladionicama ili na onom bingu na ftv?
Pa neće kupovati porschea...88000 je napisao/la:ostat ce mu brdo para ako kupi golf2 iz 1975
e što ga nisam ****harry_90 je napisao/la:Legendo sto mu nisi oteo papir,i dignuo 10.000 km,ne znas se snaci nikako
ma pouzdano Admire ,jbg ti ja bio u kladionici kad je mali dobio ,ja se zijanio čitav dan nisam sebi doš (zna Hary štoAdmir_Sa je napisao/la:to fakat pouzdano da je tako dobio. ja sve kontam onaj bingo i cuke namjestene, pa da nema sanse da se tolika cifra uzme
ti samo uzimas na binguharry_90 je napisao/la:Pa dobro nisi lopov,salim se jbti kazes nije vas pocastio,joj cicije jbt dan,sto mrzim takve..Ja sam danas uzeo 40 km na bingu,dva puta po 20 km.To me izvuklu ova 3 dana sam u minusu zbog tiketa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.