Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 16 maj 2015, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ovi navijaju za Messija, Xavi, Iniestu..
Oni nemogu zamisliti da igraju tekmu bez ta 3 igraca protiv R.Madrida, tako i sudija u subt. nije zelio dati zuti Messi sto bi znacilo da nece igrati u srijedu, sta za to kazu ovi "culosi"
to je ok..kriv je Pepe 
Koliko sam samo puta gledao "el clasico" pa znali su otici na Camp Nou bez 7,,8 standardni igraca tj. bez 12,3 igraca ukupno, ali sam na poseban nacin bio uz klub, ne zbog igraca ko igra, tako i sinoc posle crvenog (0-1), vidjecemo sta ce biti posle Kupa, LP.
Give me 10
Oni nemogu zamisliti da igraju tekmu bez ta 3 igraca protiv R.Madrida, tako i sudija u subt. nije zelio dati zuti Messi sto bi znacilo da nece igrati u srijedu, sta za to kazu ovi "culosi"

Koliko sam samo puta gledao "el clasico" pa znali su otici na Camp Nou bez 7,,8 standardni igraca tj. bez 12,3 igraca ukupno, ali sam na poseban nacin bio uz klub, ne zbog igraca ko igra, tako i sinoc posle crvenog (0-1), vidjecemo sta ce biti posle Kupa, LP.
Give me 10
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
E jbg
Info
Post je već prijavljen.
Očekujem da uzmemo i LP i kup ligu teško zato što niko nema muda da se suprotstavi Barci kao mi sinoć.Kada smo izgubili 5:0 uopšte nisu pokazali damu,a sinoć jesu i na kraju smo ih razvalili stative,poneko s linije i loši strijelci na dobrim pozicijama su nas spriječili da dobijemo
Info
Post je već prijavljen.

Očekujem da uzmemo i LP i kup ligu teško zato što niko nema muda da se suprotstavi Barci kao mi sinoć.Kada smo izgubili 5:0 uopšte nisu pokazali damu,a sinoć jesu i na kraju smo ih razvalili stative,poneko s linije i loši strijelci na dobrim pozicijama su nas spriječili da dobijemo

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
bi ocm.. smo ono sto je onda uradio je bolesno biloanonymousHD je napisao/la:A scofa kao ti ne bi da imaš u ekipi Pepea? A?

ser del barça es el millor que hi ha !
Od kako pratim Real,nikad nisam izdvajao neke pojedince, al kada jesam bas sam ih gotivio.. Do sad su to bili : Redondo,Raul,Robinho i sad nenadhebivi.. Pepe..
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Prema Marci tj. danasnjem treningu na Valdebebasu.
Sastav za srijedu:
-------------------------------Casillas
Arbeloa---------S.Ramos----------Carvlaho----------Marcelo
----------------------------Pepe
-----------------Lass----------------Xabi
--------Ozil----------------------------------Di Maria
----------------------C.Ronaldo
Sastav za srijedu:
-------------------------------Casillas
Arbeloa---------S.Ramos----------Carvlaho----------Marcelo
----------------------------Pepe
-----------------Lass----------------Xabi
--------Ozil----------------------------------Di Maria
----------------------C.Ronaldo
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Sutra u jutru Mourinho ce okupiti citavu ekipu tj. pripremati takticki za tekmu, a u 15:30 trening iza zatvorenih vrata Valdebebas-a.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa dobro, rotacija nikad dosta jer nam je raspored stvarno jben. Mozda malo upada u oci Di Maria jer je odigrao losu utakmicu, ali znamo da on igra po sistemu toplo-hladno i vec u srijedu bi mogao da zablista.
Ronaldo se sigurno nece pozicionirati kao Benzema ili Adebayor jucer. "Setace" on terenom, nece to biti fiksna pozicija.
Arbeloa na desnom beku je sasvim OK.
Ronaldo se sigurno nece pozicionirati kao Benzema ili Adebayor jucer. "Setace" on terenom, nece to biti fiksna pozicija.
Arbeloa na desnom beku je sasvim OK.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ajde polako. Necu reci da smo ih izdominirali sve dok ih ne otresemo u Kupu... tek smo napravili jedan korak, a to je da nismo izgubili od njih i da su nasi igraci, ali svi doslovno ostavili srce na terenu. Neka tako bude u srijedu, ja cu biti zadovoljan. Za LP manje vise, samo da je uzet Kup napokon vise.Edin-TM87 je napisao/la:Idalje ne mogu da vjerujem da smo izdominirali farsovce sa igracem manje i to doslovno! A toliko su nas plasili pricajuci da su vanzemaljci ovono![]()
![]()
![]()
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- anonymousHD
- Kontakt:
Onaj, je li Pique igra finale cupa? :S
na tvoju zalost igra...anonymousHD je napisao/la:Onaj, je li Pique igra finale cupa? :S

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Samo sto Lass nije za vece utakmice, ne zna zonski da se postavi ,trci ko muha bez glave, i jos nesto bitno ovdje kad igramo na kontre.Lass ima sporu predaju lopte,presporu, da ima kakva jaca rijec od te upotrijebio bi je..Portillo je napisao/la:Meni se ovo bas svidja. Ne znam moze li Lass odigrati bolje nego Khedira jucer, ali znam sigurno da je mnogo pokretljiviji od njega i brzi i nije statican kao on, uz to, sigurno nece fulat zicerL_blancos je napisao/la: Sve super samo Lassana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naile, ANgel nije bio toliko los.. Sve prilike koje je upropastio nadoknadio je zalaganjem i trcanjem sto nikad necemo vidjet od Ozila i CR-a , mislim na pokrivanje defanzivnih pozicija..
Igra. Mene samo brine Puyol, imam neki osjecaj da nece igrati.anonymousHD je napisao/la:Onaj, je li Pique igra finale cupa? :S
Ma stipu ti to. Nije on toliko glup da ne moze ispostovati upute najboljeg trenera svijeta koji jasno moze doci do uma svakog igraca. Jedino sto moze biti rizicno kod njega su oni driblinzi, ali sredice i to Mou. Mislim da mu mozemo vjerovati jer ipak nije Jozo glup da u ovakvoj utakmici daje sansu Lassu.L_blancos je napisao/la: Samo sto Lass nije za vece utakmice, ne zna zonski da se postavi ,trci ko muha bez glave, i jos nesto bitno ovdje kad igramo na kontre.Lass ima sporu predaju lopte,presporu, da ima kakva jaca rijec od te upotrijebio bi je..
Naile, ANgel nije bio toliko los.. Sve prilike koje je upropastio nadoknadio je zalaganjem i trcanjem sto nikad necemo vidjet od Ozila i CR-a , mislim na pokrivanje defanzivnih pozicija..
Na stopera ce ici aBd Garay, a na defanzivnog veznog opet Pepe, bar bi ja to volio. Znaci identicnu postavku kao sto je napiso LB2, jedino da Kaka igra umjesto Di Marije i da maksimum i da ga u drugoj polovici utakmice zamjeni Fideo.
Zadnja izmjena: Portillo, dana/u 17 apr 2011, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
- Los_Blanos2
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- anonymousHD
- Kontakt:
Koliko ima kartona? Ovaj komentator govori da neće igrati, kao onaj karton sinoć mu bio peti.T-MAC je napisao/la:na tvoju zalost igra...anonymousHD je napisao/la:Onaj, je li Pique igra finale cupa? :S

na 3:20 kaže. možda se napušio al et.
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 17 apr 2011, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam licno skeptican.. Al nadam se opet da ce zavrsit ko onaj slucaj kad sam prozivao Manu-a protiv Tottenhama..Portillo je napisao/la:Igra. Mene samo brine Puyol, imam neki osjecaj da nece igrati.anonymousHD je napisao/la:Onaj, je li Pique igra finale cupa? :S
Ma stipu ti to. Nije on toliko glup da ne moze ispostovati upute najboljeg trenera svijeta koji jasno moze doci do uma svakog igraca. Jedino sto moze biti rizicno kod njega su oni driblinzi, ali sredice i to Mou. Mislim da mu mozemo vjerovati jer ipak nije Jozo glup da u ovakvoj utakmici daje sansu Lassu.L_blancos je napisao/la: Samo sto Lass nije za vece utakmice, ne zna zonski da se postavi ,trci ko muha bez glave, i jos nesto bitno ovdje kad igramo na kontre.Lass ima sporu predaju lopte,presporu, da ima kakva jaca rijec od te upotrijebio bi je..
Na stopera ce ici aBd Garay, a na defanzivnog veznog opet Pepe, bar bi ja to volio. Znaci identicnu postavku kao sto je napiso LB2, jedino da Kaka igra umjesto Di Marije i da maksimum i da ga u drugoj polovici utakmice zamjeni Fideo.
i dalje ne mogu vjerovat da tekmu u kojoj je barca i teoretski osvojila titulu, ti nazivas realovom dominacijom... pa covjece to je samo boddddd, nije vrijedno tolikog slavljaEdin-TM87 je napisao/la:Idalje ne mogu da vjerujem da smo izdominirali farsovce sa igracem manje i to doslovno! A toliko su nas plasili pricajuci da su vanzemaljci ovono![]()
![]()
![]()

ser del barça es el millor que hi ha !
-
- Kontakt:
Alves nije izbio loptu nego ju je gurnuo samo pred Marcela tako da je ovaj imao cistu situaciju ili za sut ili za asistenicju, ali ga je onda Alves srusio, tako da ne znam o cemu onda raspravljati sto se toga tice.Budite sretni sto nije dobio drugi zuti 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ona njegova slika nije nesto vjerodostojna, jer je ss uzet sa strane i ne vidi se dodirujel igrac loptu il ide nogom prema igracu,tako da..Sve u svemu ima materijala za penal,ali opet u neku ruku prestrogo.. Kad se sve sabere i oduzme Real je zasluzio najmanje bod i pokazao je da sa ne toliko uigranom ekipom i igracem manje moze parirati Barci koja je iskreno receno prejaka..
ma ono sto je bitno dolazi u ove sljedece 3 utakmice mi smo ionako ligu prokockali i prije Barce tj. kad smo izgubili od Gijona.Da smo kojim slucajem pobjedili Barcu vjerovatno bi digli moral na malo vecu razina ali opet to ne bi nista promjenilo za nas Barca bi svakako bila prvak Spanije,a sljedece 3 utakmice bi nam bile puno vaznije 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.