Gledaj kie_transice na zadnjem reeluVanja8 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 23:17Ma stipu ti meni Duska, to o romantizmu...jurisicduska je napisao/la: ↑24 jun 2025, 23:07Ja sam romantik.Vanja8 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 22:49![]()
![]()
![]()
![]()
Cim dodju igraci poput Jovica, Djordjevica, Jatte, Pejovica, sve isti likovi iskacu i tacno znas sta ce napisati...
Istina, fali jos Sanchez i Historicar pa da vratimo PDF stranice na prethodni prelazni rok...![]()
![]()
E zato je meni Duska najgotivniji forumas, lik napise kritiku na prelazni rok, ali vazda nedoreceno, vazda ostavi prostor da ga igrac ne demantuje i ne popisha...![]()
![]()
Ovo ostalo, valjda pate da se dokazu sa onim, "eto sta ja za njega rekoh", pa bubaju po igracu ko Maxim po diviziji, a da u zivotu nisu ni culi za njega, a kamoli da su ga gledali...
I onda likovi nestanu, pa se pojave redovno hvaleci te iste sto su pljuvali...![]()
![]()
![]()
![]()
Hebes film, samo ovo uz kokice treba citati...![]()
![]()
Ja sad kontam da su oni ovog Pejovica pratili godinu dana i dobili strasne preporuke.
I na konto nepopravljivog optimizma se nadam sa će on bit bolji i od Gojkovica.![]()
![]()
![]()
![]()
Ti si inteligentan forumas i nemas ograniceno vidjenje stvari...
Pa pretili su ga uglavnom koliko su pratili i Gulija, a znamo da je za Gulija ovdje iznesena tvrdnja da je menadzerski igrac...
Pratili su ga ko Jovica, bolje da nista ne pricam o reakcijama...
Dalje ne bih nabrajao...
Postoji li klub koji ubode sa svakim novim igrace, ne postoji i nikad nece ni postojati, ali sve je to nebitno , mene vise zanima ovo oko Instagram pratilaca i koje vodio operaciju kupovine istih...![]()
![]()
![]()
![]()