AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

SonVolt
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la SonVolt » 24 jun 2025, 11:07

Da li ti stvarno misliš da je bilo ko na ovoj temi zadovoljan stanjem i pozicijom kluba? Da si ti jedini koji vidiš da ovo nije Milan od prije 25-30 godina?
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 24 jun 2025, 11:12

Sva da ne dovedemo nikoga da ostanu ovi sa posudbe sto su bili i da ove nase super zvijezde rasprodamo, garantujem da necmo zavrsiti losiji od 8-og mjesta na tabeli.

Jbt nas je Dinamo ZG pobjedio u utakmici koju si trebao dobiti i zavrsiti u top 8 u LP, al jok nas Dinamo nadigra i pobjedi. Tako da sto se mene tice nek samo prodaju, svakako smo mi klub koji ne privlaci vise super zvijezde i nece da se zardze puno kod nas. Jednostavno pare diktiraju sve.

Nema tu vise lojalnosti kao nekad, sad je sve biznis, a najvise svemu kumuju menadzeri koji gledaju kako ce sebe bolje ugraditi.

A za kolegu milanistu, eto ti si jedini koji nije zadovoljan , a mi svi jesmo, hajde ne prdi vise sa jednom te istom pricom

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 24 jun 2025, 11:12

Deff.ti je pitanje za ispodprosjecan nivo inteligencije tako da ti nema potrebe odgovoriti na isto....
@sonvolt

Adi33
Kontakt:

Post Postao/la Adi33 » 24 jun 2025, 11:14

Beduin je napisao/la:
23 jun 2025, 16:42
Sad znam da jest klon. Koji imbecil, njemu neko eskivirao poruke. Cim to napise "ljudino", znam da tipka s neke planine

Evo u Tuzli sam retard jedan, hoces me torbicom istuci? Povrdi i klonove slobodno. I mars odavdje vise, taman se tema malo promirila tvojom pojavom opet postaje toksicna.

Ono bi u neka 4 oka pricalo 🤣 bas ovi debili nekad ne znaju s kim pricaju
Druze prvi put kad dodjem u TZ javim ti se a bio sam prije nekih mjesec dana poslovno i steta što tada nije krenula prepirka. Ali prvi put kad dodjem kod rodbine, zovem te nikakav problem. Do tada miran budi. A ja te molim ko čovjeka javi mi se u pvt ili na fb

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 24 jun 2025, 11:15

ronaldo99 je napisao/la:
24 jun 2025, 11:12
Sva da ne dovedemo nikoga da ostanu ovi sa posudbe sto su bili i da ove nase super zvijezde rasprodamo, garantujem da necmo zavrsiti losiji od 8-og mjesta na tabeli.

Jbt nas je Dinamo ZG pobjedio u utakmici koju si trebao dobiti i zavrsiti u top 8 u LP, al jok nas Dinamo nadigra i pobjedi. Tako da sto se mene tice nek samo prodaju, svakako smo mi klub koji ne privlaci vise super zvijezde i nece da se zardze puno kod nas. Jednostavno pare diktiraju sve.

Nema tu vise lojalnosti kao nekad, sad je sve biznis, a najvise svemu kumuju menadzeri koji gledaju kako ce sebe bolje ugraditi.

A za kolegu milanistu, eto ti si jedini koji nije zadovoljan , a mi svi jesmo, hajde ne prdi vise sa jednom te istom pricom
Vidis kako mozes nesto pametno napisati, al opet napadas kolegu milanistu sto kvari 2/3 odlicno napisanog posta.... :kafa:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 24 jun 2025, 11:17

Poslali smo sluzbenu ponudu za Jashirija

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 24 jun 2025, 11:22

memaga je napisao/la:
24 jun 2025, 11:15
ronaldo99 je napisao/la:

Vidis kako mozes nesto pametno napisati, al opet napadas kolegu milanistu sto kvari 2/3 odlicno napisanog posta.... :kafa:
Nije to nikakav napad vec samo konstatacija da on vazda vrti istu slamu kao da mi ostali to ne znamo niti vidimo. Eto mi smo zadovoljni sa 8-im mjestom??

Zadnje dvije godine su uzasne tako da se nesto mora mjenjati, a pojedini igraci su jednostavno previse zakazali i previse bili indisponirani unte dvije godine. Tu poseban akcenat ide na Thea koji je meni neizmjerno drag i zao mi ke sto se na kraju sve tako zavrsilo ali jednostavno on je sam kumovao tome najvise

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 24 jun 2025, 11:24

memaga je napisao/la:
Deff.ti je pitanje za ispodprosjecan nivo inteligencije tako da ti nema potrebe odgovoriti na isto....
@sonvolt
Ne rise memaga živ bio. Dovoljno sam dugo na forumu tako da sam se načitao tvojih inteligentnih upisa. Ne nasmijavaj me.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 24 jun 2025, 11:29

SonVolt je napisao/la:
24 jun 2025, 11:24
memaga je napisao/la:
@sonvolt
Ne rise memaga živ bio. Dovoljno sam dugo na forumu tako da sam se načitao tvojih inteligentnih upisa. Ne nasmijavaj me.
Knjiski primjer intelektualno zaostale osobe... :kafa: kad treba nesto konstruktivno napisati to nije u stanju, pise fraze nivoa iq 80, klasicni primjer....

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 24 jun 2025, 11:47

ronaldo99 je napisao/la:
24 jun 2025, 11:22
memaga je napisao/la:
24 jun 2025, 11:15
ronaldo99 je napisao/la:

Nije to nikakav napad vec samo konstatacija da on vazda vrti istu slamu kao da mi ostali to ne znamo niti vidimo. Eto mi smo zadovoljni sa 8-im mjestom??

Zadnje dvije godine su uzasne tako da se nesto mora mjenjati, a pojedini igraci su jednostavno previse zakazali i previse bili indisponirani unte dvije godine. Tu poseban akcenat ide na Thea koji je meni neizmjerno drag i zao mi ke sto se na kraju sve tako zavrsilo ali jednostavno on je sam kumovao tome najvise
Slazem se sa tobom ako gledamo usko, odnosno na finalni proizvod igrace trenere itd....znam da sam 1000x istu pricu ponovio, al moram jer je to jednostavno tako....ko dovodi trenere i igrace on je kriv za sve...RIBA SMRDI OD GLAVE....onaj Terracciano bi volio da je Cafu al nije, Fonseka bi volio naravno da pobjedi svaku al ne moze, ne zna....tako da sam po 1000x isto rekao, kad ugledamo svjetlost dana, da nas neko normalan kupi, ko ima viziju fudbala tad cemo progledati, ovako mozemo se samo medjusobno ujedati ko je sta kazao, napisao bla bla....

b00t
Kontakt:

Post Postao/la b00t » 24 jun 2025, 11:54

ronaldo99 je napisao/la:
24 jun 2025, 11:17

Poslali smo sluzbenu ponudu za Jashirija
Rekoh ja kada be Doso onaj,pravi cirkus od Kluba ;)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 24 jun 2025, 11:57

To mi memaga svi znamo i svjesni smo toga, ali sta mi vrijedi sad svaki post to pisati i govoriti eto jesam ja to rekao. Ja cu ovaj klub sa istim zarom uvijek bodriti, on je i iznad igraca i vlasnika. Tako da hajmo vidjeti sta ce se desavati ovaj mercato, pustimo da se zavrsi da vidimo sta je to Max zamislio jer ke on dobio garancije da moze odlucivati o igracima kao niko unazad dosta godina

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 24 jun 2025, 12:01

ronaldo99 je napisao/la:
24 jun 2025, 11:57
To mi memaga svi znamo i svjesni smo toga, ali sta mi vrijedi sad svaki post to pisati i govoriti eto jesam ja to rekao. Ja cu ovaj klub sa istim zarom uvijek bodriti, on je i iznad igraca i vlasnika. Tako da hajmo vidjeti sta ce se desavati ovaj mercato, pustimo da se zavrsi da vidimo sta je to Max zamislio jer ke on dobio garancije da moze odlucivati o igracima kao niko unazad dosta godina
Ja samo znam da nisam prosle sezone a niti cu i ove otici na San Siro, jer nema svrhe, ne dam ni cent....
Mislim da je to minijaturni ucinak znak nekog protesta...al deff cu pogledati na tv kad mognem, da cu se nervirati NIPOSTO....kokice pripremim i koka kolu hahahah

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 24 jun 2025, 12:07

Muxa
Oko moje lijepo, kako ti to fino upakujes jelda. Drugi mlate lazima a vi, pojediji fini. Nisu to lazi, vec istina koju vas par ovdje tesko prihvata. Kazes bio si za smjenu Piolia ako ce dovesti boljeg. Pa ko nije, cak sam i ja pisao nek ga gone ako ce dovesti strucnjaka da valja, ali sam znao da od toga nema nista za razliku od vas par.
Nadalje, sto se tice Thea nemam potrebe ja ulaziti u arhive, svi vi to mozete, niti imam potrebu koga demantovati. Samo ako me sjecanje sluzi, pisalo se nesto u fazonu kako igraci kao sto su Theo, pa ajde da dodamo i Rafu, Mikea i ostale bolje, su pokazali da mogu i znaju osvajanjem skudeta. To sto su grohnuli je iskljiciva krivica trenera koji ne zna izvuci ono najbolje od njih. Pa me sad zanima zasto ne vrtite istu pricu i sad. Zasto ne trazite trenera koji ce izvuci ono najbolje od njih a ne da se prodaju ko bos roba.
Ali kakvi, kada su onomad bili dezurni kriticari starog sistema i trenera to je bila konstruktivna rasprava, kada se sad a i prije pocne pisati kontra toga onda prdis kako kazu.

Ronaldo99, a gdje ja napisa da ste vi zadovoljni 8 mjestom. Uopste nisam to nigdje ni pomenuo tako da ne znam otkud ti ta ideja. Tako da prestanes izmisljati i lagati blago receno.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 24 jun 2025, 12:20

E jbg sad, ti koji se hvališ kako sve arhiviras, nemoguće da nema nijedan moj post u arhivi koji će me demantovati
Il Club più titolato al mondo!

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 24 jun 2025, 12:23

Hahahaah sto ga lozi da cacka arhivu....koji namazanko

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 24 jun 2025, 12:24

Eh da sam ja prvobitno napisani post posvetio tebi licno, sad bi ti odmah i demant "pukao". Govorio sam o nekima sta su ovdje pisali, znaju oni dobro ko su i sta su pisali. Uostalom arhiva postova je javna i dostupna svima. Pa svako ko zeli moze za sebe provjeriti, nema potrebe cekati da mu milanista postavlja.
muxa je napisao/la:
24 dec 2023, 10:18

Sto memo napisa, vlasnici su krivi sto ga ne mijenjaju a za igru i rezultate isključivi krivac je Pioli.

I opet ne mogu ja a da ne odolim. Iako si u ovom postu bio fer i naveo kako se pojedini igraci setaju Terenom, pomenuo tu i Thea. Ipak si na kraju svu krivnju prebavio na mistera.
Dalje, upravo ono sto sam maloprije o pisao.
muxa je napisao/la:
13 maj 2024, 15:25
milanist je napisao/la:
13 maj 2024, 14:51
Ako ce vec da mijenjaju trenera onda neka dodje Conte, da pojedine uspavane ljepotice krv propisaju.
Ne gotivim ga iz više razloga, al ako ništa zbog ovog bi ga vrijedilo dovesti.
Vjerujem da bi neki igrači u njegovoj formaciji bili puno bolji (Theo).
S druge strane Leao bi bio haman pa višak u 3-5-2.
Vidis kako se pisalo, da bi kod drugog trenera, ili dr formaciji Theo bio bolji. A sad kontra prica.
Morao sam memu ispostovat makar 😁

Zadnja izmjena: milanist, dana/u 24 jun 2025, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 24 jun 2025, 12:37

Vala trebao si mu naci, kakav post gdje gluposti valja....taman da dodje u situaciju da ugasi profil....heheheh

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 24 jun 2025, 12:48

Memo, dobar je muxa. Inace raja je fina ovdje osim dva tri primitivna krkana sa kojim sreca, nemam vise dodirni tacaka
To sto ponekad udjemo u rasprave koje odvedu na jednu ili drugu stranu nije nista strasno. Pa forum i jeste za to, da se pise, iznose misljenja, nekad slicna nekad razlicita ali boze moj.

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 24 jun 2025, 12:55

milanist je napisao/la:
24 jun 2025, 12:24
Eh da sam ja prvobitno napisani post posvetio tebi licno, sad bi ti odmah i demant "pukao". Govorio sam o nekima sta su ovdje pisali, znaju oni dobro ko su i sta su pisali. Uostalom arhiva postova je javna i dostupna svima. Pa svako ko zeli moze za sebe provjeriti, nema potrebe cekati da mu milanista postavlja.
muxa je napisao/la:
24 dec 2023, 10:18

Sto memo napisa, vlasnici su krivi sto ga ne mijenjaju a za igru i rezultate isključivi krivac je Pioli.

I opet ne mogu ja a da ne odolim. Iako si u ovom postu bio fer i naveo kako se pojedini igraci setaju Terenom, pomenuo tu i Thea. Ipak si na kraju svu krivnju prebavio na mistera.
Dalje, upravo ono sto sam maloprije o pisao.
muxa je napisao/la:
13 maj 2024, 15:25
milanist je napisao/la:
13 maj 2024, 14:51
Ako ce vec da mijenjaju trenera onda neka dodje Conte, da pojedine uspavane ljepotice krv propisaju.
Ne gotivim ga iz više razloga, al ako ništa zbog ovog bi ga vrijedilo dovesti.
Vjerujem da bi neki igrači u njegovoj formaciji bili puno bolji (Theo).
S druge strane Leao bi bio haman pa višak u 3-5-2.
Vidis kako se pisalo, da bi kod drugog trenera, ili dr formaciji Theo bio bolji. A sad kontra prica.
Morao sam memu ispostovat makar 😁

Ljubi te brat, svaka cast....vrijeme je da se povuce ko birvaktile nas drug meepo....hahahajaha

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.