On je mlad ima vremena za sve, meni je skoro 30 ja sam u problemima. Vrijeme letiBundesliga je napisao/la: ↑23 jun 2025, 22:56Ma nađu novog zagondžiju. Šta se lomite u glavi šta je. Vjerovatno ste mladi momci, pa zato.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
- Pensioner26
- Kontakt:
Bili bi veličanstveni da se nisu islamizirali. Teheran bi izgledao kao Pariz, a danas izgleda kao Sarajlabad. Tužno.tuzlak1987 je napisao/la: ↑23 jun 2025, 20:33Iran![]()
Kakva tradicija i ponos. Bila bi mi cast da sam se rodio kao Perzijanac pa makar nemao za hljeba.
Ako ispale jednu na Kraljevinu septicku jamu njihov sam vjecni fan.
Nije glupa,nego se one sve loze na starije u tom periodu srednje skole,jos ako lik ima love i malo kao mafija,to je laka meta za njega. Ona ce se karindžat s likovima koji je privlace do 30 i onda ce naci nekog urednog lika sa faksom,koji radi u nekoj kancelariji i taj ce je ozenit. Tad nece gledat izgled nego samo nekog s kim ce imati sigurnost i djecu..A likovi koliko god stari bili uvijek ce se lozit na takve likuše i koristit situaciju.Hightower je napisao/la: ↑23 jun 2025, 22:09Nedavno upoznam jednu koja je bila u vezi pet godina sa likom 16 godina starijim. Neki stari kurvar nikad se nije ženio, lik je odvede u vikendicu, nema sta nisu radili, i ona ga jos voli. Svi bili protiv te veze, meni govori ja bi Boga oca ostavila da mi se on sad javi. Upoznala ga preko Instagrama kad njemu bilo 35 njoj 19. Ne razumijem ni nju kako je tako glupa ni njega sto se petlja sa curicom tek zavrsila srednju.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Eto stade rat sa Iranom
Tvrd orah
Tvrd orah
Ma znam na kraju ce se ona udati i "smiriti" vidim. Zato mene i hvata panika jer nemam curu a skoro mi 30. Niti znam nekog upoznati, u kaficima djeca vecinom a ove cure mojih godina zauzete ili u ozbiljnim vezama. Ja ne mogu shvatiti njegovu logiku nju cak razumijem njoj je bilo dobro. Ali njega nikakorishovski je napisao/la: ↑24 jun 2025, 00:28Nije glupa,nego se one sve loze na starije u tom periodu srednje skole,jos ako lik ima love i malo kao mafija,to je laka meta za njega. Ona ce se karindžat s likovima koji je privlace do 30 i onda ce naci nekog urednog lika sa faksom,koji radi u nekoj kancelariji i taj ce je ozenit. Tad nece gledat izgled nego samo nekog s kim ce imati sigurnost i djecu..A likovi koliko god stari bili uvijek ce se lozit na takve likuše i koristit situaciju.Hightower je napisao/la: ↑23 jun 2025, 22:09Nedavno upoznam jednu koja je bila u vezi pet godina sa likom 16 godina starijim. Neki stari kurvar nikad se nije ženio, lik je odvede u vikendicu, nema sta nisu radili, i ona ga jos voli. Svi bili protiv te veze, meni govori ja bi Boga oca ostavila da mi se on sad javi. Upoznala ga preko Instagrama kad njemu bilo 35 njoj 19. Ne razumijem ni nju kako je tako glupa ni njega sto se petlja sa curicom tek zavrsila srednju.
- Marsal
- Kontakt:
Šta ne možeš shvatiti Bog te **** lik guzi klinku i što je najgore ima je oko malog prsta, a ona napokon dobila kurca i pažnje i poštovanja kako treba jer ste vi svi mlađi od 25 poluretardirani.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Znam kako muskarci gledaju na te stvari jbg ja sam konzervativan meni je to prevelika razlika u godinama i zrelosti. Roditelji su joj bili protiv te veze, molili je da prekine nju nije bilo briga. Ne svodi se u vezi sve na sex ima i drugih stvari. Taj lik je sad ostao sam jadan je to zivot a ona je jos mlada ali nista pametno ne radi. Niti je zaposlena niti studira. Nije to bio neki bogataš pa da ju je vodio na putovanja, kupovao joj poklone, pazio je. Tu se sve svodilo na sex. Najgore sto ona sad misli da je to veza nije navikla ni na sto drugo.
- superFrankie
- Kontakt:
Kako Trump iscenira ovaj rat lagano, sve nesto a nista. Jedni drugima najavili napade kako bi bili spremni, i na kraju ce covjek dobiti nobelovu nagradu za ovaj cirkus
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kaze sinoc lik na HRT-u da ovi imaju 400 kilograma osiromasenog uranija i sve to mogu u kamione natovariti i negdje prebaciti.superFrankie je napisao/la: ↑24 jun 2025, 01:28Kako Trump iscenira ovaj rat lagano, sve nesto a nista. Jedni drugima najavili napade kako bi bili spremni, i na kraju ce covjek dobiti nobelovu nagradu za ovaj cirkus
Jedino sto su im mogli centrifuge zeznuti sa onim velikim bombama, jer su centrifuge osjetljive.
Kaze pogodili postrojenje za preradu uranija, a nigdje radijacije, nigdje nista...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- napoleon72
- Kontakt:
To ti je zato sto si zelen.Hightower je napisao/la: ↑24 jun 2025, 01:25Znam kako muskarci gledaju na te stvari jbg ja sam konzervativan meni je to prevelika razlika u godinama i zrelosti. Roditelji su joj bili protiv te veze, molili je da prekine nju nije bilo briga. Ne svodi se u vezi sve na sex ima i drugih stvari. Taj lik je sad ostao sam jadan je to zivot a ona je jos mlada ali nista pametno ne radi. Niti je zaposlena niti studira. Nije to bio neki bogataš pa da ju je vodio na putovanja, kupovao joj poklone, pazio je. Tu se sve svodilo na sex. Najgore sto ona sad misli da je to veza nije navikla ni na sto drugo.

Queen Rhaenyra team

GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Jesamnapoleon72 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 06:48To ti je zato sto si zelen.Hightower je napisao/la: ↑24 jun 2025, 01:25Znam kako muskarci gledaju na te stvari jbg ja sam konzervativan meni je to prevelika razlika u godinama i zrelosti. Roditelji su joj bili protiv te veze, molili je da prekine nju nije bilo briga. Ne svodi se u vezi sve na sex ima i drugih stvari. Taj lik je sad ostao sam jadan je to zivot a ona je jos mlada ali nista pametno ne radi. Niti je zaposlena niti studira. Nije to bio neki bogataš pa da ju je vodio na putovanja, kupovao joj poklone, pazio je. Tu se sve svodilo na sex. Najgore sto ona sad misli da je to veza nije navikla ni na sto drugo.![]()
Queen Rhaenyra team![]()

- napoleon72
- Kontakt:
Ma meni su Alicent i Criston Cole odvratni, a Daemon mi je najjaci likHightower je napisao/la: ↑24 jun 2025, 07:29Jesamnapoleon72 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 06:48To ti je zato sto si zelen.Hightower je napisao/la: ↑24 jun 2025, 01:25
Znam kako muskarci gledaju na te stvari jbg ja sam konzervativan meni je to prevelika razlika u godinama i zrelosti. Roditelji su joj bili protiv te veze, molili je da prekine nju nije bilo briga. Ne svodi se u vezi sve na sex ima i drugih stvari. Taj lik je sad ostao sam jadan je to zivot a ona je jos mlada ali nista pametno ne radi. Niti je zaposlena niti studira. Nije to bio neki bogataš pa da ju je vodio na putovanja, kupovao joj poklone, pazio je. Tu se sve svodilo na sex. Najgore sto ona sad misli da je to veza nije navikla ni na sto drugo.![]()
Queen Rhaenyra team![]()
team Green, Aegon ko da su pravili lik po meni

Al sam poslije druge sezone procitao knjigu Fire and Blood i sebi spoilao seriju.

GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Kolega nije svako kao ti i @TommyHilfiger. Kad imas kes i pricu, sve su vase

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nisi oni pojma nemaju sta rade toliko su bespotrebnih promjena napravili da bi Rhaenyra bila pozitivac da su upropastili seriju. Meni je zadnja dobra epizoda bila druga i cim je Otto otisao serija propala do tog momenta predobro.napoleon72 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 07:52Ma meni su Alicent i Criston Cole odvratni, a Daemon mi je najjaci lik![]()
Al sam poslije druge sezone procitao knjigu Fire and Blood i sebi spoilao seriju.![]()
ma ništa ni ja nisam bolji, 90% nas je ista sudbina
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- napoleon72
- Kontakt:
A ne spominjes kako je u seriji ispala zabuna sto je Alicent krunisala sina, a u knjizi klasicna zavjera nje i Otta.Hightower je napisao/la: ↑24 jun 2025, 07:56Nisi oni pojma nemaju sta rade toliko su bespotrebnih promjena napravili da bi Rhaenyra bila pozitivac da su upropastili seriju. Meni je zadnja dobra epizoda bila druga i cim je Otto otisao serija propala do tog momenta predobro.napoleon72 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 07:52Ma meni su Alicent i Criston Cole odvratni, a Daemon mi je najjaci lik![]()
Al sam poslije druge sezone procitao knjigu Fire and Blood i sebi spoilao seriju.![]()

Ma nadam se samo da do kraja nece uyebat puno
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
To nece sigurno upropastiti ne mogu osim ako ne ubace neki glupi plot twist o ishodu te borbe da li je prezivio ili ne. Alicent su napisali gore nego ijedan drugi liknapoleon72 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 08:07A ne spominjes kako je u seriji ispala zabuna sto je Alicent krunisala sina, a u knjizi klasicna zavjera nje i Otta.Hightower je napisao/la: ↑24 jun 2025, 07:56Nisi oni pojma nemaju sta rade toliko su bespotrebnih promjena napravili da bi Rhaenyra bila pozitivac da su upropastili seriju. Meni je zadnja dobra epizoda bila druga i cim je Otto otisao serija propala do tog momenta predobro.napoleon72 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 07:52
Ma meni su Alicent i Criston Cole odvratni, a Daemon mi je najjaci lik![]()
![]()
Ma nadam se samo da do kraja nece uyebat puno

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.