Nista gori od ostalih

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ni meni ovo nije jasno. Sta se desi u njihovoj glavi da doslovno preko noci promijene misljenje. Poslije ti ne znas sta si pogrijesio. Posaljem joj poruku na viber ignore, poslije je nazovem izbaci u pola poziva i odustanem. Nezrela nije u stanju reci momku ne pa te zavlaci. Sto je najgore meni se ona nije toliko svidjela i da sama nije nesto pokušala ja nju nikad prvi ne bi zvao.Surreal je napisao/la: ↑23 jun 2025, 21:32Imao sam i ja skoro situaciju, djevojka zagrijana za mene - ja nešto i nisam bio aman lud za njom, ali kako smo pisali to se brzo promijenilo. Izašli mi, dejt vrh, prošlo dva dana od izlaska, ignorisanje na maksimum, poruka svakih deset sati.
Koji qrac brate, pokažeš inicijalno ogromno interesovanje, ostaneš oduševljena dejtom, i odjednom mrak.
Nesto pogresno kazes ili uradis na sastanku pa ona kuci to analizira i skonta ma nije to to, mlada sam treba mi nesto drugo. A u momentu joj bude lijepo na dejtu sa tobom.
Jesi ti nju zvao na dejt ili ona tebe?
Pa ona je inicirala pisanje, ja zvao - ono cura odmah pristala, nije bilo ono hoću li moći, da vidim imam li vremena i ostale gluposti. Izašli vrh bilo, javlja se tri minute nakon što je ušla u zgradu - "osjećam tvoj parfem, ne pamtim da mi je ljepše bilo"19vendetta87 je napisao/la: ↑23 jun 2025, 21:44Jesi ti nju zvao na dejt ili ona tebe?
Vjerovatno je samo htjela od tebe paznju preko poruka i da ubija vrijeme s tobom, pa se povukla nakon dejta, jer je otisla predaleko s tobom.
Znam iz iskustva takve scenarije![]()
Upravo to.
Da si lijep,uspjesan i imas puno kesovine ne bi ti se to desavalo19vendetta87 je napisao/la: ↑23 jun 2025, 21:55Upravo to.
Znao sam tako pisati s curama, prva se ona javi, par dana odgovara isti minuti, i samo preko noci pocne kulirati i odgovarati svako 3-4 sata.
Seenujem je, nakon 2 dana opet se ona javlja:
Sta je biloo, jesi nesto ljutt?
To mi je bas postao ogroman red flag kod cura, i ne tolerisem to vise nikako.
Rade to redovnoSurreal je napisao/la: ↑23 jun 2025, 21:47Pa ona je inicirala pisanje, ja zvao - ono cura odmah pristala, nije bilo ono hoću li moći, da vidim imam li vremena i ostale gluposti. Izašli vrh bilo, javlja se tri minute nakon što je ušla u zgradu - "osjećam tvoj parfem, ne pamtim da mi je ljepše bilo"19vendetta87 je napisao/la: ↑23 jun 2025, 21:44Jesi ti nju zvao na dejt ili ona tebe?
Vjerovatno je samo htjela od tebe paznju preko poruka i da ubija vrijeme s tobom, pa se povukla nakon dejta, jer je otisla predaleko s tobom.
Znam iz iskustva takve scenarije![]()
Sutradan ne odgovara čitav dan, taj trend se nastavio, ali ono uredno idu storiji. Ne shvatam samo kako i zašto takav switch. Simptomatično druga cura iz Bihaća da mi uradi ovakvu stvar![]()
mozda si jednostavno dosadan lik, pokusaj nesto drugacije na tim dejtovima pa vidi do cega je
I ja mislim da je do toga. Neka mi brat @Tommy uleti s kojom miljom, da bar rentam nekog BMWa za iduci dejt, pa mozda i umocim odmah
Pazi da ti ne iskoči iz grmlja.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 jun 2025, 22:01I ja mislim da je do toga. Neka mi brat @Tommy uleti s kojom miljom, da bar rentam nekog BMWa za iduci dejt, pa mozda i umocim odmah![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 14 gostiju.