normalno, kaakv Begovic sta vam je ljudi vise . Zaradjivao 30k funti sedmicno
Gori ste nego Dzeko i Hajduk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
100%-ni Pitar!
nije nego je demon iz Pule, yebem te dosadna
inace veliki zaljubljenik bordo boje ne zna jel Sanel tarpijuka55 je napisao/la: ↑20 jun 2025, 14:18nije nego je demon iz Pule, yebem te dosadna
ne znam nekad jel trola ovaj eastmadness ali je jedan od onih što me najviše nerviraLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑20 jun 2025, 14:28inace veliki zaljubljenik bordo boje ne zna jel Sanel tarpi![]()
mozda ce raja reci da sam lud ali ovo sve radi ne bi li se predstavio kao veliki navijac, pa kad bude vrijeme da moze uredno kenjati i trovati...a sve pod plastom izuzetnog navijaca. a 2025 je a da ne zna da je Sanel pitar, u svakom podcastu je to napomenuojuka55 je napisao/la: ↑20 jun 2025, 14:30ne znam nekad jel trola ovaj eastmadness ali je jedan od onih što me najviše nerviraLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑20 jun 2025, 14:28inace veliki zaljubljenik bordo boje ne zna jel Sanel tarpi![]()
dođe on na tekmu uz stazu vježba 110m sa preponama... altetičar naš poznati, izašao mu klub u susretEastMadness je napisao/la: ↑20 jun 2025, 14:31ne znam majke mi da je pitar , vidjao sam ga na tekmi uz stazu i gledao podcaste i to je to
Mustafic je dobio automatsko produzenje ugovora na godinu dana jes je ostavario broj nastupa koje je trebao imati u zadnjoj godini ugovora. Takav smo ugovor zakljucili sa njim. Ja sam neki dan pisao o tomeBegovicRamiz je napisao/la: ↑20 jun 2025, 11:14cuj Mustaficu opet produzenje majko draga
rodjo moj Begovic danas slavi rodjendan pa vam javim sta je odlucio
veceras dernek bicu ja bice Pickford, Coleman, Ndiaye, Gueye, Young i Lewin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.